בקשת מידע | רשימה של מכשירים חכמים שתומכים ב Home assistant
-
אם אפשר מי שמכיר מכשירים שנתמכים ב HA (הומ אססיסטנט) שיש בעלי אקספרס או משהו במחירים האלו (לא tuya אני רוצה מכשירים שנתמכים רשמית כמו זיגבי (עם zygbee certified)
אני רוצה שכל אחד שיש לו מכשיר שישתף כדי שיהיה רשימה של מכשירים -
@צוציק הרשימה של המכשירים נתמכים לא עוזר לי כי רובם אין איפה לקנות (לפחות לא במחירי "עלי אקספרס")
@mefateach אתה יכול לעשות על המכשיר או חברה שלך חיפוש בגוגל ולראות האם אפשרי ומה הדרישות
כל עוד המכשיר תומך בשליטה דרך אפליקצייה כולשהיא
והמכשיר פופולרי מספיק סיכוי טוב שמישהו פיענח את הפרוטוקולהרשימה שקישרתי שמה זה של מזגני טושיבה נתמכים
כן אני יודע שזה מובן מאילו אבל רק רציתי לומר את זה ככלל אצבע
-
אם אפשר מי שמכיר מכשירים שנתמכים ב HA (הומ אססיסטנט) שיש בעלי אקספרס או משהו במחירים האלו (לא tuya אני רוצה מכשירים שנתמכים רשמית כמו זיגבי (עם zygbee certified)
אני רוצה שכל אחד שיש לו מכשיר שישתף כדי שיהיה רשימה של מכשירים -
@kasnik נכון יש מוצרי בית חכמים שאתה יכול לשלוט עליהם עם האפליקצייה שלהם מנורות מזגנים וילונות מסכים וכו'
העניין שלכול יצרן יש אפליקצייה משלו ואז אתה צריך אפליקצייה אחרת בשביל כל מכשיר
כאן מגיע הום אססיסטנט שהוא פרוייקט שנועד לפתור את הבעייה הזאת
אנשים מפענחים איך האפליקציות וכו' מתקשרות עם המוצרים ומכניסים את זה לשם וככה עם אפליקצייה אחת אתה יכול לשלוט על חברות שונות (זה בקיצור)יש לה אופציות הרבה יותר מתקדמות כמובן כמו אוטמציות למינהם וכו' (לדוג' אם הלחות והחום עוברים כך וכך תסגור חלונות תפעיל מזגן ותדליק תאור וכו')
העניין שלרוב המוצרים המוכרים כבר פותחה תמיכה אבל למוצרים מאלי קשה לדעת אם פיתחו או לא לכן @mefateach מברר