בקשת מידע | השוואה וסידור תאים לפי רשימה אחרת
- 
לא יודע האם הגדרתי בכותרת נכון יש לי שני רשימות, האחת מכילה 500 פריטים והשניה מכילה 400 פריטים מתוך הרשימה הראשונה 
 לדוגמא:רשימה 1: 
 א
 ב
 ג
 ד
 ה
 ו
 ז
 ח
 ט
 ירשימה 2: 
 א
 ב
 ד
 ה
 ז
 ט
 יאני צריך שיצא לי כך: א א 
 ב ב
 ג
 ד ד
 ה ה
 ו
 ז ז
 ח
 ט ט
 י יאיך אני מסדר את זה באקסל? (אני יכול לעשות סינון ברשימה 1 שיוצגו רק התאים שמופיעים גם ברשימה ב', אך אם אני עושה הדבקה על "סינון" הוא לא נותן לי להדביק) 
 [ע"י מיון/ הדבקה על תאים גלויים בלבד או בשיטה אחרת]
- 
לא יודע האם הגדרתי בכותרת נכון יש לי שני רשימות, האחת מכילה 500 פריטים והשניה מכילה 400 פריטים מתוך הרשימה הראשונה 
 לדוגמא:רשימה 1: 
 א
 ב
 ג
 ד
 ה
 ו
 ז
 ח
 ט
 ירשימה 2: 
 א
 ב
 ד
 ה
 ז
 ט
 יאני צריך שיצא לי כך: א א 
 ב ב
 ג
 ד ד
 ה ה
 ו
 ז ז
 ח
 ט ט
 י יאיך אני מסדר את זה באקסל? (אני יכול לעשות סינון ברשימה 1 שיוצגו רק התאים שמופיעים גם ברשימה ב', אך אם אני עושה הדבקה על "סינון" הוא לא נותן לי להדביק) 
 [ע"י מיון/ הדבקה על תאים גלויים בלבד או בשיטה אחרת]@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | השוואה וסידור תאים לפי רשימה אחרת: איך אני מסדר את זה באקסל? בהנחה שהבנתי נכון, מצורף קובץ עם הנוסחה המתאימה - איחוד רשימות.xlsx 
 בהצלחה
- 
@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | השוואה וסידור תאים לפי רשימה אחרת: איך אני מסדר את זה באקסל? בהנחה שהבנתי נכון, מצורף קובץ עם הנוסחה המתאימה - איחוד רשימות.xlsx 
 בהצלחה@I-believe כתב בבקשת מידע | השוואה וסידור תאים לפי רשימה אחרת: בהנחה שהבנתי נכון ואם אני הבנתי נכון הוא רוצה שהתוצאה תהיה ב-2 עמודות 
- 
@I-believe כתב בבקשת מידע | השוואה וסידור תאים לפי רשימה אחרת: בהנחה שהבנתי נכון ואם אני הבנתי נכון הוא רוצה שהתוצאה תהיה ב-2 עמודות @975 כתב בבקשת מידע | השוואה וסידור תאים לפי רשימה אחרת: אם אני הבנתי נכון הוא רוצה שהתוצאה תהיה ב-2 עמודות אז אפשר לשנות טיפה 
 איחוד-רשימות.xlsx
- 
@תלת-פאזי כתב בבקשת מידע | השוואה וסידור תאים לפי רשימה אחרת: איך אני מסדר את זה באקסל? בהנחה שהבנתי נכון, מצורף קובץ עם הנוסחה המתאימה - איחוד רשימות.xlsx 
 בהצלחהתודה רבה לכולכם, 
 אכן קרבתם אותי לפיצוח הקוד..=IF(A2="","",IF(COUNTIF($D$2:$D$401,A2)>0,A2,""))אני מנסה להתאים אותו לצרכיי 
 וזה קצת יותר מסובך (בשבילי)אני צריך למלא בעמודה A את הרשימה שבעמודה D 
 [שיתאימו לעמודה B (כפי שהם מותאמים בעמודה E)]
- 
תודה רבה לכולכם, 
 אכן קרבתם אותי לפיצוח הקוד..=IF(A2="","",IF(COUNTIF($D$2:$D$401,A2)>0,A2,""))אני מנסה להתאים אותו לצרכיי 
 וזה קצת יותר מסובך (בשבילי)אני צריך למלא בעמודה A את הרשימה שבעמודה D 
 [שיתאימו לעמודה B (כפי שהם מותאמים בעמודה E)]@תלת-פאזי 
 אם אין לך אופיס ישן הנוסחא היא=IFERROR(XLOOKUP(B2,$E$2:$E$15,$D$2:$D$15),"")קובץ-דוגמה.xlsx 
 ניתן לגרור את הנוחסא כלפי מטה.