בקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים
- 
@משהו-חדש כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: נמחק לי המספרי טלפון מהסים, יש אפשרות לשחזר את זה? לא 
- 
@משהו-חדש כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: נמחק לי המספרי טלפון מהסים, יש אפשרות לשחזר את זה? לא @מתכנת-חובב ומהטלפון שנמחקו מספרים זה אפשרי? 
- 
@מתכנת-חובב ומהטלפון שנמחקו מספרים זה אפשרי? @משהו-חדש כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: @מתכנת-חובב ומהטלפון שנמחקו מספרים זה אפשרי? תלוי בטלפון 
- 
@משהו-חדש כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: @מתכנת-חובב ומהטלפון שנמחקו מספרים זה אפשרי? תלוי בטלפון @מתכנת-חובב שיאומי תומך 
- 
@מתכנת-חובב שיאומי תומך @משהו-חדש כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: @מתכנת-חובב שיאומי תומך היה מחובר לאינטרנט פעם? 
 לחשבון גוגל?
 איזו אפליקציית אנשי קשר הייתה לך?
 שיאומי תומך הכוונה לחצי טאצ' או מקשים?
- 
@משהו-חדש כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: נמחק לי המספרי טלפון מהסים, יש אפשרות לשחזר את זה? לא @מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: @משהו-חדש כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: נמחק לי המספרי טלפון מהסים, יש אפשרות לשחזר את זה? לא מנסיון? 
- 
@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: @משהו-חדש כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: נמחק לי המספרי טלפון מהסים, יש אפשרות לשחזר את זה? לא מנסיון? @מד כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: @מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: @משהו-חדש כתב בבקשת מידע | שחזור מספרי טלפון מכרטיס סים: נמחק לי המספרי טלפון מהסים, יש אפשרות לשחזר את זה? לא מנסיון? אם זה לא סים ממש ישן אין סיכוי 
 זה בכל אופן מה שידוע לי
 אפשר לשאול את @משחזר-מידע ונראה אם יש לו ניסיון וידע אחר