סקר | גירסה אם רדיו או בלי רדיו
-
@אלוף-תימן תנסה לנסח את השאלה באופן קצת יותר ברור - על מה בדיוק מדובר (ההצבעה שלי תשאר כמות שהיא בכל מקרה)
-
@אלוף-תימן תנסה לנסח את השאלה באופן קצת יותר ברור - על מה בדיוק מדובר (ההצבעה שלי תשאר כמות שהיא בכל מקרה)
@לעשות-רצונך מצטער על השגיאות כתיב אי אפשר לערוך סקר בכל זאת מי שלא הבין אני לפעמים עורך גירסאות לנגנים ומעלה גירסאות כשרות לפורום אז רציתי לדעת מה אנשים מעדיפים שאני ישאיר את הרדיו או למחוק מהגירסה את הרדיו
-
@לעשות-רצונך מצטער על השגיאות כתיב אי אפשר לערוך סקר בכל זאת מי שלא הבין אני לפעמים עורך גירסאות לנגנים ומעלה גירסאות כשרות לפורום אז רציתי לדעת מה אנשים מעדיפים שאני ישאיר את הרדיו או למחוק מהגירסה את הרדיו
-
@אלוף-תימן כתב בסקר | גירסה אם רדיו או בלי רדיו:
רציתי לדעת מה אנשים מעדיפים שאני ישאיר את הרדיו או למחוק מהגירסה את הרדיו
בכל מקרה זה מתחלק לשתי קבוצות גדולות (די בוודאות), אבל בוא נראה מה אנשים יצביעו בסקר
-
@אלוף-תימן אני אישית חושב שאין כל בעיה ברדיו.
אבל זה כמובן תלוי בגיל של הילד ובעוד כמה פרמטרים כמובן... -
@אלוף-תימן תלוי מאוד האם לחבר, לשכן, לילד או לי.
התשובה לא נכונה בכל המקרים (אבל אם אתה שואל עם כולם ביחד, אז עם). -
@אלוף-תימן כתב בסקר | גירסה אם רדיו או בלי רדיו:
גירסאות כשרות לפורום
בלי רדיו
מדובר בגרסאות כשרות אז זה בייס לגרסא כשרה -
@אלוף-תימן רדיו יש בכל טייפ
-
@אלוף-תימן אני אישית חושב שאין כל בעיה ברדיו.
אבל זה כמובן תלוי בגיל של הילד ובעוד כמה פרמטרים כמובן...@iosi-poli לא חושב שמדובר על קול חי ... גל"צ וכו
-
@iosi-poli לא חושב שמדובר על קול חי ... גל"צ וכו
-
@אלוף-תימן תלוי מאוד האם לחבר, לשכן, לילד או לי.
התשובה לא נכונה בכל המקרים (אבל אם אתה שואל עם כולם ביחד, אז עם). -
@חנוך-הכהן יש הבדל בין טייפ לנגן בנגן הוא יכול לשמוע דברים שהוא לא ישמע בטייפ נגן זה אם אוזניות וטייפ כולם שומעים מה הוא שומע
-
@חנוך-הכהן יש הבדל בין טייפ לנגן בנגן הוא יכול לשמוע דברים שהוא לא ישמע בטייפ נגן זה אם אוזניות וטייפ כולם שומעים מה הוא שומע
@אלוף-תימן גם טייפ זה עם אוזניות...
-
הבנת טייפ זה נייח זה גדול נגן זה קטן ונייד הוא יוכל לשמוע בלי שישימו לב
-
@חנוך-הכהן גם בתור ילד בן עשר לא היה לי גישה לרדיו
-
@חנוך-הכהן גם בתור ילד בן עשר לא היה לי גישה לרדיו
-
@חנוך-הכהן כתב בסקר | גירסה אם רדיו או בלי רדיו:
ההבדל הוא הנגישות, זה כמו שתשווה בין וואטספ ליונת דואר...