לחצני ההגה לא מחוברים למולטימדיה
-
שלום לכולם!
אשמח לדעת איך אני יכול לבדוק האם הלחצנים מחוברים או לא.
קניתי את הרכב ורואים שהמולטימדיה הורכבה לא ע"י מישהו הכי מנוסה.
השאלה, האם הצמה לא מחוברת או שצריך להגדיר במערכת את הלחצנים (ניסיתי אך לא כ"כ הצלחתי, אולי אני לא יודע איך.....)תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים:)
-
שלום לכולם!
אשמח לדעת איך אני יכול לבדוק האם הלחצנים מחוברים או לא.
קניתי את הרכב ורואים שהמולטימדיה הורכבה לא ע"י מישהו הכי מנוסה.
השאלה, האם הצמה לא מחוברת או שצריך להגדיר במערכת את הלחצנים (ניסיתי אך לא כ"כ הצלחתי, אולי אני לא יודע איך.....)תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים:)
@קריקטורה יש כמו קופסה כזאת, אני לא זוכר את שמה שנמצאת בתוך חלקי המולטימדיה שהיא אחראית על החיבור בין המולטימדיה להגה.
כהראה זה לא מחובר טוב/בכלל (לא יודע אם יש כזה דבר שזה לא מחובר בכלל, אני לא כ"כ מבין בזה) -
@קריקטורה יש כמו קופסה כזאת, אני לא זוכר את שמה שנמצאת בתוך חלקי המולטימדיה שהיא אחראית על החיבור בין המולטימדיה להגה.
כהראה זה לא מחובר טוב/בכלל (לא יודע אם יש כזה דבר שזה לא מחובר בכלל, אני לא כ"כ מבין בזה)@עם-ישראל-חיי כתב בלחצני ההגה לא מחוברים למולטימדיה:
כהראה זה לא מחובר טוב/בכלל (לא יודע אם יש כזה דבר שזה לא מחובר בכלל, אני לא כ"כ מבין בזה)יש בפורום רכבים זה לזה הסבר על הכפתורים - איך לחבר אותם.
וספציפית, לא תמיד זה קשור לקופסה ההיא, זה יכול להיות קשור לחוטים וגם לכיול.