בעיה | מקרר מקצר בכל השקעים במטבח (הפחת נופל)
-
מלפני כמה ימים המקרר מקצר בכל השקעים במטבח שהם כולם על אותו פיוז (דירה ישנה) אבל כשאני מחבר אותו לשקע אחר-שהוא לא במטבח, הכל בסדר.
השאלה היא איפה אני צריך לבדוק-פתחתי שקע אחד שכל פעם המקרר היה עליו, והוא נראה בסדר
האם יש בעיה בפיוז עצמו או בחיבורים שלו או שהבעיה היא כן בשקעים ?
אשמח לעזרה
בתודה מראש -
מלפני כמה ימים המקרר מקצר בכל השקעים במטבח שהם כולם על אותו פיוז (דירה ישנה) אבל כשאני מחבר אותו לשקע אחר-שהוא לא במטבח, הכל בסדר.
השאלה היא איפה אני צריך לבדוק-פתחתי שקע אחד שכל פעם המקרר היה עליו, והוא נראה בסדר
אשמח לעזרה
בתודה מראש@אחד-מאנש
אולי בשקע הזה אין הארקה
ולכן הוא לא נופל? -
אשמח לעזרה
בתודה מראש -
לפי מה שאני זוכר @תלת-פאזי מתמחה בחשמל
-
אם הפחת נופל במקום אחד ולא במקום אחר... על פניו יש בעיה במקרר.... ולמה הפחת לא קופץ במקום אחר... כנראה כמו ש @אחד-מאנש אמר, שכנראה אין הארקה.... (ולמה זה כבר סיפור אחר).
@mirol אמר לי חשמלאי שיש גם שני סוגי שלטרים _מעז"ים
ובגרמני זה עושה פחות בעיות -
@mirol אמר לי חשמלאי שיש גם שני סוגי שלטרים _מעז"ים
ובגרמני זה עושה פחות בעיות@אמרתי-אני-יודע כתב בבעיה | מקרר מקצר בכל השקעים במטבח (הפחת נופל):
אמר לי חשמלאי שיש גם שני סוגי שלטרים _מעז"ים
ובגרמני זה עושה פחות בעיותהוא צודק שמא"זים מחברה אירופאית (לאפוקי מסין - ניסקו ודומיו) הם איכותיים יותר (הוא כנראה דיבר על 'האגר' הגרמנית).
אבל אצלך זה יותר נשמע לי שיש עומס על הקו הזה.
תוריד את המא"ז שמנתק המקרר, ותבדוק איזה עוד דברים יורדים עם זה.
אם אני צודק, אז החלפת המא"ז לא בהכרח תעזור.