בירור | מחפש סקריפט לכניסה ישירה לחשבון גוגל
-
אני משתמש בדפדפן Via (שאגב הוא ממש נוח) ומאוד חסר לי סקריפט שמאפשר כניסה ישירה לחשבון גוגל (כלומר שמזין מעצמו מייל וסיסמה) זה נראה לכם אפשרי ליצור לו כזה דבר? (יש שם בהגדרות פונקציית הוסף סקריפטים)
-
-
אני משתמש בדפדפן Via (שאגב הוא ממש נוח) ומאוד חסר לי סקריפט שמאפשר כניסה ישירה לחשבון גוגל (כלומר שמזין מעצמו מייל וסיסמה) זה נראה לכם אפשרי ליצור לו כזה דבר? (יש שם בהגדרות פונקציית הוסף סקריפטים)
@קראנץ-ונילה כתב בבירור | מחפש סקריפט לכניסה ישירה לחשבון גוגל:
אמור להיות אפשרי.
אם אתה יודע קצת להתעסק עם כלי מפתחים אתה יכול להביא לAI את האלמנטים הרלוונטיים בדף, ולבקש ממנו שיכתוב לך סקריפט שיכניס בהם את הפרטים וילחץ על אנטר וכו'.
-
@קראנץ-ונילה כתב בבירור | מחפש סקריפט לכניסה ישירה לחשבון גוגל:
אמור להיות אפשרי.
אם אתה יודע קצת להתעסק עם כלי מפתחים אתה יכול להביא לAI את האלמנטים הרלוונטיים בדף, ולבקש ממנו שיכתוב לך סקריפט שיכניס בהם את הפרטים וילחץ על אנטר וכו'.
@ע-ה-דכו-ע
הבעיה היא שהוא תמיד אומר לי שזה לא חוקי לפרוץ לחשבונות גוגל ועוד חרטות כגון דא
כמו"כ אני רחוק מלהבין בכלי מפתחים -
@ע-ה-דכו-ע
הבעיה היא שהוא תמיד אומר לי שזה לא חוקי לפרוץ לחשבונות גוגל ועוד חרטות כגון דא
כמו"כ אני רחוק מלהבין בכלי מפתחים@קראנץ-ונילה לגבי השטויות של ה"לא חוקי"ת אפשר ליצור פרומפט שיסדר את זה יפה מאוד.
לגבי כלי מפתחים - זה ממש קל - תשאל AI פשוט... -
@קראנץ-ונילה לגבי השטויות של ה"לא חוקי"ת אפשר ליצור פרומפט שיסדר את זה יפה מאוד.
לגבי כלי מפתחים - זה ממש קל - תשאל AI פשוט...הצלחתי בינתיים ליצור סקריפט שכשאני נכנס לדף כניסה לחשבון גוגל הוא מזין את המייל אוטומטית אבל הוא לא מזין את הסיסמה..