עזרה | איך מורידים וידאו מנגן
- 
לא נראה לי שאפשר להתקין אפליקציותץ חדשות אלא רק מה שהם צרבו בגירסה שלהם @הישבשר-המלומד אפשר להתקין מכרטיס זיכרון ורק זה עובד אבל כל אפליקציה של וידאו שסמתי לא עבד לי 
- 
לא הבנתי מה זה רשימה לבנה ואיך עושים את זה ומה תהיה התוצאה 
- 
@פראירי אני ראיתי נגן כזה אפילו שהתקנתי וידאו זה לא עבד @יהודה-מאיר-ביטון כתב בעזרה | איך מורידים וידאו מנגן: @פראירי אני ראיתי נגן כזה אפילו שהתקנתי וידאו זה לא עבד יש אפשרות להתקין וידיאו גם בכזה נגן אבל אני לא יכתוב אותה כאן וד"ל 
- 
@יהודה-מאיר-ביטון כתב בעזרה | איך מורידים וידאו מנגן: @פראירי אני ראיתי נגן כזה אפילו שהתקנתי וידאו זה לא עבד יש אפשרות להתקין וידיאו גם בכזה נגן אבל אני לא יכתוב אותה כאן וד"ל 
- 
@קופיקו כתב בעזרה | איך מורידים וידאו מנגן: בכל אנדרואיד בכל אנדרואיד רגיל פשוט מתקינים אפליקציית וידיאו ל"צ שום דבר מעבר לזה 
- 
@פראירי לא נכון יש אנדרואיד כמו סופר סטאר שאפשר להתקין אפליקציות ווידאו הוא מתקין אבל לא פותח את הוידאו @קופיקו ממש לא בכל הסופר סטארים אתה מתקין אפליקצית ווידאו נפוצה וזה פותח לך את כל הווידאו שיש במכשיר.. 
- 
@פראירי לא נכון יש אנדרואיד כמו סופר סטאר שאפשר להתקין אפליקציות ווידאו הוא מתקין אבל לא פותח את הוידאו 
- 
@קופיקו כתב בעזרה | איך מורידים וידאו מנגן: @פראירי לא נכון יש אנדרואיד כמו סופר סטאר שאפשר להתקין אפליקציות ווידאו הוא מתקין אבל לא פותח את הוידאו אין כזה דבר.. 
 הוא לא מתקין את האפליקציה בכלל..