בקשת מידע | האם יש ריכוז מדריכים לנגני אנדרואיד?
-
אני חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי משהו מרוכז (אפילו בקטגורית מדריכי אנדרואיד הכל מבולגן מדריכי גרסאות לצד דריכי רוט וכו'), האם יש ריכוז מדריכים מכל הסוגים בשביל נגני(\כל מערכת אנדרואיד) ממוין נגיד מדריכים ליצירת\שינוי\שאיבת גרסאות, מדריכים לרוט מכל הסוגים, מדריכים לדברים שאפשר לעשות עם הרוט, ריכוז אפליקציות מומלצות לנגנים, מדריכי התאמה אישית, מדיכי הכשרה, וכו'. האם יש כאן דבר כזה ואם אין אולי כדאי שכל אחד ישלח כאן כל מדריך שהוא רואה ואז ניצור פוסט עם ריכוז של הכל (אני לא יודע אם זה ממש קשור לכאן או לקטגורית אנדרואיד)
-
@iosi-poli לא(בכלל חשבתי יותר על פוסט) אבל גם אם כן אולי יותר בתוך קטגורית מדריכי אנדרואיד לחלק לקטגוריות
-
@iosi-poli לא(בכלל חשבתי יותר על פוסט) אבל גם אם כן אולי יותר בתוך קטגורית מדריכי אנדרואיד לחלק לקטגוריות
@סודי-סודי אתה אמרת משהו זמני (פוסט) אני הפכתי את זהנ למשהו הרבה יותר משמעותי ונוח (קטגוריה).
-
@סודי-סודי אתה אמרת משהו זמני (פוסט) אני הפכתי את זהנ למשהו הרבה יותר משמעותי ונוח (קטגוריה).
@iosi-poli אתה צודק השאלה אם זה לא עושה בלגן עם כל הקישורים ששלחו פה למדריכים או כל מיני דברים בסגנון ודווקא בגלל שאין את הכל מרוכז לדעתי בנושא הזה שלחו אפילו יותר קישורים לפוסטים כך שכנראה יצור הרבה בלגן אבל כנראה שעדיף מאוחר מבכלל לא
-
נראלי צריך להיות מדריך בשביל לסדר כל כך הרבה תתייג את התיקייה של המדריכים והם יענו
-
נראלי צריך להיות מדריך בשביל לסדר כל כך הרבה תתייג את התיקייה של המדריכים והם יענו
@רואה-ואינו-נראה למשתמש רגיל בכלל אין אפשרות ליצור קטגוריות
-
בגלל זה אמרתי שתתייג את התיקייה של המדריכים
-
@רואה-ואינו-נראה אני די בטוח שהם לא יכולים ליצור קטגוריות
-
@רואה-ואינו-נראה כתב בבקשת מידע | האם יש ריכוז מדריכים לנגני אנדרואיד?:
אכן. לא יכולים.
אם מדובר בנגני אנדרואיד עד 8 יש לי מדריך שמסביר מההתחלה ועד הסוף.
אצ שאר האנדרואיד יש מפוזרים. -
אכן. לא יכולים.
אם מדובר בנגני אנדרואיד עד 8 יש לי מדריך שמסביר מההתחלה ועד הסוף.
אצ שאר האנדרואיד יש מפוזרים. -
אז מי כן יכול לפתוח קטגוריות?
-
המנהלים, אולי גם צוות פיקוח
-