בקשה | קורא מסמכים
-
שלום אם יש כזה דבר תוכנה שאני מעלה צילום של כתב יד והיא הופכת לי אותו למילים מוקלדות ברמה מקצועית ומדוייקת אשמח לקבל קישור אם יש כזה דבר (גם אפלייקציה טוב)
-
שלום אם יש כזה דבר תוכנה שאני מעלה צילום של כתב יד והיא הופכת לי אותו למילים מוקלדות ברמה מקצועית ומדוייקת אשמח לקבל קישור אם יש כזה דבר (גם אפלייקציה טוב)
@הישבשר-המלומד הלוואי והיה אתה לא הראשון חיפוש קטן תמצא על זה הרבה
-
הדרך היחידה - שאני מכיר, היא ע"י תוכנת OCR, ואימון של הכתב יד שלך, מלא מלא עבודה, ותוצאה לא מי יודע מה.
-
אין איזה משהו מקצועי ע"י AI או משהו כזה
-
@הישבשר-המלומד כתב בבקשה | קורא מסמכים:
לא מה שידוע
אולי מקום הניחו לך להתגדר בובבקשה אם תדע אל תשכח לעדכן לטובת כולם
-
9 לא הבנתי מה כתבת
-
הדרך היחידה - שאני מכיר, היא ע"י תוכנת OCR, ואימון של הכתב יד שלך, מלא מלא עבודה, ותוצאה לא מי יודע מה.
@יאיר-דניאל כתב בבקשה | קורא מסמכים:
הדרך היחידה - שאני מכיר, היא ע"י תוכנת OCR, ואימון של הכתב יד שלך, מלא מלא עבודה, ותוצאה לא מי יודע מה
הבנתי מחבר שבסמארטפון יש אפשרות כזו והיא ממש טובה, אם מישהו יודע על זה פרטים יוכל לעדכן ואולי איזה טאלאנט צעיר מהחבר'ה כאן יוכל לעשות עם זה משהו גם לווינדוס
-
@יאיר-דניאל כתב בבקשה | קורא מסמכים:
הדרך היחידה - שאני מכיר, היא ע"י תוכנת OCR, ואימון של הכתב יד שלך, מלא מלא עבודה, ותוצאה לא מי יודע מה
הבנתי מחבר שבסמארטפון יש אפשרות כזו והיא ממש טובה, אם מישהו יודע על זה פרטים יוכל לעדכן ואולי איזה טאלאנט צעיר מהחבר'ה כאן יוכל לעשות עם זה משהו גם לווינדוס
@לעשות-רצונך כתב בבקשה | קורא מסמכים:
הבנתי מחבר שבסמארטפון יש אפשרות כזו והיא ממש טובה
בבקשה תבקש ממנו יותר פרטים
-
הבנתי מחבר שבסמארטפון יש אפשרות כזו והיא ממש טובה
בבקשה תבקש ממנו יותר פרטים
-
@לעשות-רצונך
@975 - לתשומת לבך
לסמארטפון או אנדרואיד:לא התנסיתי בזה מעולם, שאלתי חבר לבקשתך וזה מה שהוא ענה לי
בהצלחה מרובה
נ.ב. כמובן שאם תמצא משהו תעדכן -
@לעשות-רצונך
@975 - לתשומת לבך
לסמארטפון או אנדרואיד:לא התנסיתי בזה מעולם, שאלתי חבר לבקשתך וזה מה שהוא ענה לי
בהצלחה מרובה
נ.ב. כמובן שאם תמצא משהו תעדכן@לעשות-רצונך כתב בבקשה | קורא מסמכים:
לא התנסיתי בזה מעולם
אני ניסיתי אותם בעבר וגם כעת שוב (אולי משהו השתנה)
ולדעתי הקטנה. זה לא זה
הוא ניסה את זה בכתב יד בעברית?
אולי אחרים יחלקו עלי -
לא התנסיתי בזה מעולם
אני ניסיתי אותם בעבר וגם כעת שוב (אולי משהו השתנה)
ולדעתי הקטנה. זה לא זה
אולי אחרים יחלקו עלי@975 כתב בבקשה | קורא מסמכים:
כן - בעברית.
דרך אגב, במבט לאחור יש לי תחושה שכששאלתי אותו עם איזה תוכנה הוא השתמש הוא לא זכר ופשוט פתח GPT והקריא לי את התוצאות שהוא נתן לו... -
שלום תודה לכולם אבל לא הבנתי איזה תוכנות יש לווינדוס אם משהו יכול לעלות קישור אני אשמח
-
שלום תודה לכולם אבל לא הבנתי איזה תוכנות יש לווינדוס אם משהו יכול לעלות קישור אני אשמח
@הישבשר-המלומד יהודה ועוד לקרא - לווינדוס אין כרגע משהו נורמלי ועל דא קא בכינא, יש אתרים שאתה יכול להעלות אליהם סריקה של כתב יד והם מפענחים את זה בשיטה שנקראת OCR וממירים את זה לטקסט, אלא שרוב הנ"ל תומכים רק באנגלית, וגם אלו התומכים בעברית לא עושים את זה מוצלח
-
@הישבשר-המלומד יהודה ועוד לקרא - לווינדוס אין כרגע משהו נורמלי ועל דא קא בכינא, יש אתרים שאתה יכול להעלות אליהם סריקה של כתב יד והם מפענחים את זה בשיטה שנקראת OCR וממירים את זה לטקסט, אלא שרוב הנ"ל תומכים רק באנגלית, וגם אלו התומכים בעברית לא עושים את זה מוצלח
וגם אלו התומכים בעברית לא עושים את זה מוצלח
מה לעשות בשביל לדבר בעברית צריך להיות עם ראש טוב מאוד
-
@975 כתב בבקשה | קורא מסמכים:
הייתי שמח להסכים אתך, אבל יש יותר מידי אנשים בסביבה שעמלים בכל מילה שלהם להוכיח שאתה טועה
-
בקיצור מה שאתם אומרים שאין שום אפשרות או רעיון
-
תודה לכל המגיבים
-
@975 כתב בבקשה | קורא מסמכים:
הייתי שמח להסכים אתך, אבל יש יותר מידי אנשים בסביבה שעמלים בכל מילה שלהם להוכיח שאתה טועה
@לעשות-רצונך כתב
אבל יש יותר מידי אנשים בסביבה שעמלים בכל מילה שלהם להוכיח שאתה טועה
מחילה לא הבנתי
- באיזה סביבה
- ואיך ההוכחה שלהם
אני יגיד חלק מהבעיות שיש בעברית - וקודם אני מדגיש שאני מדבר על כתב יד
- הרבה אותיות מתחלפות - שאנשים כותבים אותם אחרת מהשני ומה שאחד כותב לאות זו השני כותב לאות זו, לדוגמה אות ב ואות ד, או ד ו-צ, ק ו-ך ועוד הרבה - ובלי לדבר על אותיות י ו ן
- יש דברים שהם מעל השורה ולאו דווקא שלפעמים הם בתוך השורה כמו גרשיים שיש ששמים אותם מעל ויש מתחת.
- וכן יש אותיות שהם עולים/יורדים מעל/מתחת לאות שליד כמו ל נ וגם ץ ף הרבה מעלים אותם. שנכון להיום התוכנות הקיימות כמעט ולא מכירים באלו שמעל או מתחת.
וזה חוץ מחוסר אחידות בין הכתבים שאין כמו זה בשאר השפות
ויש עוד הרבה בעיות -כמו שאם שכח לכתוב משהו אז תולה מעל עם סמן- שאת כל זה לא פתרו
נכון שיש אפשרות לאמן לכל כתב מחדש אם הוא כותב בצורה יפה ומאורגנן אבל זה גם לא יעיל מספיק בגלל מספרים 2 ו-3
ולכן מה
@הישבשר-המלומד כתבבקיצור מה שאתם אומרים שאין שום אפשרות או רעיון
זה נכון ולא מדוייק, נכון להיום אבל לא מדוייק כי מקום הניחו לו להתגדר בו -או לכל אחד אחר שיטפל בזה-
ויבורך מן השמים - בזכותו הרבה תורה יתווסף בעולםתודה לכל המגיבים
בהצלחה רבה
-
באמת מי שיצליח לייצר כזאת תוכנה ישנה את עולם התורה בנושא של הוצאות ספרים וקנטטרסים