מדריך | מדריך להפעלת VOLTE במכשיר QIN F21 PRO ואולי גם אחרים
-
@דוד-המלך-3 כנראה במכשירי הפיקסל זה ככה לי זה לא עובד (אולי בגלל גירסה אבל לא מסתבר לי שזה הנקודה)
@urielk כתב במדריך | מדריך להפעלת VOLTE במכשיר QIN F21 PRO ואולי גם אחרים:
@דוד-המלך-3 כנראה במכשירי הפיקסל זה ככה לי זה לא עובד (אולי בגלל גירסה אבל לא מסתבר לי שזה הנקודה)
זה לאו דווקא לפיקסל.
וזה אמור להחליף רק את מודל המג'יסק, לא את שאר השלבים -
@דוד-המלך-3 לא הצלחתי... גם עם שיזוקו
יש פונקציות מערכת שיזוקו יכול לגשת אליהם שגם בadb shell אין להם מקבילות.@urielk כתב במדריך | מדריך להפעלת VOLTE במכשיר QIN F21 PRO ואולי גם אחרים:
@דוד-המלך-3 לא הצלחתי... גם עם שיזוקו
אגב ערכתי את הקישור של הפקודות שהעלתי מ GPT.
-
זה לאו דווקא לפיקסל.
וזה אמור להחליף רק את מודל המג'יסק, לא את שאר השלבים -
אתם צריכים שיהיה לכם את האפשרות של שיחות VOLTE בתפריט ההגדרות עם כל ההכנות שצריך ל volte בbuild.prop , ניתן להשיג זאת עם מודל ל magisk שנקרא VOLTE and wifi calling enabler
(https://github.com/symbuzzer/Volte-Wifi-Calling-Enabler) , יתכן שלחלק זה כבר פתוח בגירסהמי שמסתבך בהורדה מגיטהב פה @מזכירותי העלה את המודול בקובץ זיפ
@נוחעם-FM @מזכירותי תקשיבו חברה למי שמסתבך, מה שצריך בשלב 1 זה רק:
setprop persist.dbg.volte_avail_ovr 1
(בshell עם רוט) למי שמסתבך, כל השאר מיותר ולא נצרך לא צריך אפילו לשים ב build prop המכשיר זוכר את ההגדרה.אם זה 1 זה מציג את האפשרות בתפריט ואם זה 0 זה לא מציג וגם לא מאפשר ללחוץ על enable hd call בתפריט המהנדסים.
-
תודה רבה!!!
עשיתי את המדריך כמפורט, קיבלתי סמל HD בסטטוס בר.
אבל באמת בכל הפעלה מחדש זה צריך תזכורת...
כשלא יהיה לנו דור 3 יותר, זה יהיה ממש בעיה, כי נפעיל את הטלפון ולא נשים לב שאין רשת וכו'.
עכ"פ תודה!!!
לתועלת אלה שרוצים לדעת: מכשיר f21 pro, רום רשמי, סלקום.
וגם כל השלוחות עובד יופי.נ.ב. מעניין באמת לעשות פעם מדריך על כל האפשרויות בתפריט מהנדסים, נראה מעניין שם...
-
עבדתי עם gemini והוא הסביר לי איך לשנות ב build.prop זה הוסיף לי בהגדרות שיחות G4 ושיחות WIFI ולא הוסיף הגדרה ספציפית של VolTE (אפי' שבחיפוש בהגדרות זה כן מופיע) השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת שעכשיו באמת עובד לי ה VolTE כי אין לי אייקון של הדור.
-
עבדתי עם gemini והוא הסביר לי איך לשנות ב build.prop זה הוסיף לי בהגדרות שיחות G4 ושיחות WIFI ולא הוסיף הגדרה ספציפית של VolTE (אפי' שבחיפוש בהגדרות זה כן מופיע) השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת שעכשיו באמת עובד לי ה VolTE כי אין לי אייקון של הדור.
-
@הומרוס תוכל להעתיק פה את השורות
ואם אתה רוצה לדעת שזה באמת עובד
תפעיל אותו על LTE ONLY
והיה אם אתה מוציא שיחות יש לך וולטה ואם לא אז... -
@הומרוס אם יש לך רוט, תעבוד לפי המדריך, זה הרבה יותר פשוט ממה שנראה.
כנראה שאם אתה לא רואה סמל אז אין לך volte -
תודה רבה!!!
עשיתי את המדריך כמפורט, קיבלתי סמל HD בסטטוס בר.
אבל באמת בכל הפעלה מחדש זה צריך תזכורת...
כשלא יהיה לנו דור 3 יותר, זה יהיה ממש בעיה, כי נפעיל את הטלפון ולא נשים לב שאין רשת וכו'.
עכ"פ תודה!!!
לתועלת אלה שרוצים לדעת: מכשיר f21 pro, רום רשמי, סלקום.
וגם כל השלוחות עובד יופי.נ.ב. מעניין באמת לעשות פעם מדריך על כל האפשרויות בתפריט מהנדסים, נראה מעניין שם...
-
@הומרוס תוכל להעתיק פה את השורות
ואם אתה רוצה לדעת שזה באמת עובד
תפעיל אותו על LTE ONLY
והיה אם אתה מוציא שיחות יש לך וולטה ואם לא אז... -
@הומרוס משתתף בצערך הבינה מלאכותית חרטטן עולמי
תראה איזה שורות הוא הביא ל @ילדpersist.vendor.radio.mtk_ims_support=1 persist.vendor.radio.volte_support=1 persist.vendor.radio.ims_support=1 persist.vendor.mtk_eap_support=1 persist.sys.volte_is_set=1
ניסיתי את זה ולא עבד לי
איזה חלק מהמדריך לא עובד לך?
-
@הומרוס משתתף בצערך הבינה מלאכותית חרטטן עולמי
תראה איזה שורות הוא הביא ל @ילדpersist.vendor.radio.mtk_ims_support=1 persist.vendor.radio.volte_support=1 persist.vendor.radio.ims_support=1 persist.vendor.mtk_eap_support=1 persist.sys.volte_is_set=1
ניסיתי את זה ולא עבד לי
איזה חלק מהמדריך לא עובד לך?
-
@מזכירותי
אני לא מצליח לפתוח את האפשרות של ה VOLTE בהגדרות
(ודרך אגב זה לא חירטוט מושלם, כי זה כן פתח לי שיחות דור 4 ושיחות WIFI) -
@מזכירותי
@מזכירותי