עזרה | כרטיס נקרא על ווינדוס אבל באנדרואיד נדרש פירמוט
-
יש לי כרטיס מיקרו 512 GB מלא בנתונים, לאחרונה כשאני מכניס אותו לאנדרואיד (אנדרואיד 13) הוא כותב "בעיה עם כונן USB" ודורש פירמוט, וכשאני מכניס אותו למחשב -ווינדוס 11 עם מתאם USB אז הוא נקרא, וזה כותב "קיימת בעיה בכונן זה אנא תקן" וכשאני לוחץ "סרוק ותקן" זה סורק בערך דקה ואז כותב "לא נמצאו שגיאות" ככה כל פעם שאני מכניס למחשב. יש לציין שהגישה לקבצים עובדת כרגיל.
סרקתי גם עם ESET ו-AVAST והבעיה לא נפתרה
יש פיתרון לזה? -
-
יש לי כרטיס מיקרו 512 GB מלא בנתונים, לאחרונה כשאני מכניס אותו לאנדרואיד (אנדרואיד 13) הוא כותב "בעיה עם כונן USB" ודורש פירמוט, וכשאני מכניס אותו למחשב -ווינדוס 11 עם מתאם USB אז הוא נקרא, וזה כותב "קיימת בעיה בכונן זה אנא תקן" וכשאני לוחץ "סרוק ותקן" זה סורק בערך דקה ואז כותב "לא נמצאו שגיאות" ככה כל פעם שאני מכניס למחשב. יש לציין שהגישה לקבצים עובדת כרגיל.
יש פיתרון לזה? -
תנסה לעשות במחשב סרוק ותקן בלחצן על הכרטיס
-
תנסה לעשות במחשב סרוק ותקן בלחצן על הכרטיס
@הישבשר-המלומד
אין כזו אפשרות, אלא רק סרוק באמצעות AVAST או ESET -
@הישבשר-המלומד
אין כזו אפשרות, אלא רק סרוק באמצעות AVAST או ESET -
תיכנס למחשב זה ותלחץ על הכרטיס ותפתח את המאפיינים שלו ואז תעשה בדוק וסרוק בעבר היה לי את הבעיה הזאת וזה עזר לי מקווה שגם לך בעזרת ה'
-
תיכנס למחשב זה ותלחץ על הכרטיס ותפתח את המאפיינים שלו ואז תעשה בדוק וסרוק בעבר היה לי את הבעיה הזאת וזה עזר לי מקווה שגם לך בעזרת ה'
-
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים!!
ד"א נגמר לי הלייקים להיום כשאוכל אלייק בל"נ
@משה-ג.כ התקנתי את הפליקציות ש @משה-144 העלה, והיא קרסה לי באמצע...
@הישבשר-המלומד ניסיתי עכשיו מה שהצעת, לצערי גם זה לא הועיל..
מישהו יודע איך משנים מערכת קבצים על הכרטיס כשיש בו נתונים? -
אתה יכול להעתיק את הקבצים ואז לפרמט ואז נראלי תוכל לשנות מערכת קבצים
-
מישהו יודע איך משנים מערכת קבצים על הכרטיס כשיש בו נתונים?@קראנץ-ונילה כתב בעזרה | כרטיס נקרא על ווינדוס אבל באנדרואיד נדרש פירמוט:
מישהו יודע איך משנים מערכת קבצים על הכרטיס כשיש בו נתונים?
לשנות ל NTFX - זה דרך שורת הפקודה.
אבל אם אתה צריך לשנות ל FAT32 - תשתמש בתוכנה הזואעלה עוד מעט, בל"נ הוראות מצולמות)
-
@רואה-ואינו-נראה כתב בעזרה | כרטיס נקרא על ווינדוס אבל באנדרואיד נדרש פירמוט:
שכוייח.. הוא רוצה בלי לפרמט.
-
-
מישהו יודע איך משנים מערכת קבצים על הכרטיס כשיש בו נתונים?@קראנץ-ונילה כתב בעזרה | כרטיס נקרא על ווינדוס אבל באנדרואיד נדרש פירמוט:
Spoiler
-
למה מה שהצעתי לך לעשות לא עבד האם לא הצלחת לעשות או שעשית וזה לא עבד
-
@קראנץ-ונילה כתב בעזרה | כרטיס נקרא על ווינדוס אבל באנדרואיד נדרש פירמוט:
מישהו יודע איך משנים מערכת קבצים על הכרטיס כשיש בו נתונים?
אבל אם אתה צריך לשנות ל FAT32 - תשתמש בתוכנה הזואעלה עוד מעט, בל"נ הוראות מצולמות)
@קראנץ-ונילה
אבל אם אתה צריך לשנות ל FAT32 - תשתמש בתוכנה הזוהנה מדריך מצולם (מועיל רק אחרי שהכונן כבר מוגדר NTFS - אם לא תצטרך לשנות אותו קודם ל NTFS דרך שורת הפקודה, מקווה שאתה מכיר, אם לא תעשה גוגל) :
תוריד את התוכנה מהקישור הזה
אחרי ההתקנה תיכנס לקיצור דרך בשולחן העבודה שלך, יופיע לך כך, תלחץ איפה שהחץ:
לאחר מכן תראה את הכונן שלך - בשורה השנייה ( למעלה אל תיגע זה הכונן של המחשב, אתה יכול להרוס שם דברים אם אתה לא יודע מה אתה עושה!)
תלחץ עליו, תראה שורה של אפשריות מצד שמאל, תלחץ איפה שהחץ (יכול להיות שחלק מהאפשרויות מוסתרות - תלחץ על החץ הקטן וזה יוצג)
אחרי הלחיצה יפתח לך חלון כזה, תלחץ אישור:
וכן תלחץ אישור בחלון הבא שיעלה.
כך התהליך נראה:
ובסיום תבוא הודעה זו:
תלחץ בצד ימין למטה - זה יחזור למסך הבית, שם תוכל לראות שהכונן השתנה לFAT32.
תוכל לראות זאת גם במאפיינים:
בהצלחה.
נ.ב. זה לא אמור למחוק נתונים - כך אני יודע, וכך גם מבדיקה שעשיתי עכשיו, אבל אני לא לוקח אחריות, בכל מקרה עדיף לגבות נתונים קודם!
-
-
ע עם ישראל חיי התייחס לנושא זה
-
@קראנץ-ונילה
אבל אם אתה צריך לשנות ל FAT32 - תשתמש בתוכנה הזוהנה מדריך מצולם (מועיל רק אחרי שהכונן כבר מוגדר NTFS - אם לא תצטרך לשנות אותו קודם ל NTFS דרך שורת הפקודה, מקווה שאתה מכיר, אם לא תעשה גוגל) :
תוריד את התוכנה מהקישור הזה
אחרי ההתקנה תיכנס לקיצור דרך בשולחן העבודה שלך, יופיע לך כך, תלחץ איפה שהחץ:
לאחר מכן תראה את הכונן שלך - בשורה השנייה ( למעלה אל תיגע זה הכונן של המחשב, אתה יכול להרוס שם דברים אם אתה לא יודע מה אתה עושה!)
תלחץ עליו, תראה שורה של אפשריות מצד שמאל, תלחץ איפה שהחץ (יכול להיות שחלק מהאפשרויות מוסתרות - תלחץ על החץ הקטן וזה יוצג)
אחרי הלחיצה יפתח לך חלון כזה, תלחץ אישור:
וכן תלחץ אישור בחלון הבא שיעלה.
כך התהליך נראה:
ובסיום תבוא הודעה זו:
תלחץ בצד ימין למטה - זה יחזור למסך הבית, שם תוכל לראות שהכונן השתנה לFAT32.
תוכל לראות זאת גם במאפיינים:
בהצלחה.
נ.ב. זה לא אמור למחוק נתונים - כך אני יודע, וכך גם מבדיקה שעשיתי עכשיו, אבל אני לא לוקח אחריות, בכל מקרה עדיף לגבות נתונים קודם!
@יאיר-דניאל
יישר כח על המדריך המושקע!
רק נראה לי שעדיף לי קודם למצות את האופציות בתוך המערכת קבצים הנוכחית שלי (exFAT) כי היא הכי חדישה ומותאמת לכרטיסים גדולים, כי FAT32 לדוג' לא תומכת בקבצים הגדולים מ-4GB -
יש פיתרון לזה? -
@975 אתה מתכוון ל קבצי APK? כי אם כן יש לי מאות. מה ניתן לעשות?
-
@975 אתה מתכוון ל קבצי APK? כי אם כן יש לי מאות. מה ניתן לעשות?