בקשת מידע | המלצה על טאבלט איכותי מטמו\אליאקספרס
-
-
@פראירי כתב בבקשת מידע | המלצה על טאבלט איכותי מטמו\אליאקספרס:
ראיתי כמה טאבלטים נחמדים עם מפרט פצצה(תרתי משמע) אבל עם דירוגים טובים אפשר חוות דעת\המלצות ממי שקנה?
המלצתי היא שאל תקנה ללא המלצה בפועל מאחד שמבין וקנה את המוצר הזה ספציפית, המלצה מאחד שלא מבין לא תעזור לך כלום
(אני למשל כמו רבים התפתתי לקנות טבלט עם מפרט מטורף מעבד סנפטרגון דור 8 מה שהיה דגל בזמנו עם 1 טרה זכרון סים סלולרי וכו וכו מה שהתברר כלא נכון בעליל, אומנם כתוב לך בהגדרות את כל המפרט הזה אבל זה שקר גס הזכרון משום מה נגמר אחרי כמה גיגות בודדים הסים לא עובד המעבד נתקע כל הזמן, קיצור אין צורך להאריך בעניין) -
@פראירי כתב בבקשת מידע | המלצה על טאבלט איכותי מטמו\אליאקספרס:
ראיתי כמה טאבלטים נחמדים עם מפרט פצצה(תרתי משמע) אבל עם דירוגים טובים אפשר חוות דעת\המלצות ממי שקנה?
המלצתי היא שאל תקנה ללא המלצה בפועל מאחד שמבין וקנה את המוצר הזה ספציפית, המלצה מאחד שלא מבין לא תעזור לך כלום
(אני למשל כמו רבים התפתתי לקנות טבלט עם מפרט מטורף מעבד סנפטרגון דור 8 מה שהיה דגל בזמנו עם 1 טרה זכרון סים סלולרי וכו וכו מה שהתברר כלא נכון בעליל, אומנם כתוב לך בהגדרות את כל המפרט הזה אבל זה שקר גס הזכרון משום מה נגמר אחרי כמה גיגות בודדים הסים לא עובד המעבד נתקע כל הזמן, קיצור אין צורך להאריך בעניין) -
@פראירי אל תלך בפחות מ16 ראם..
-
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | המלצה על טאבלט איכותי מטמו\אליאקספרס:
במחיר הזה?!
אני מקווה ל 6 ראם אמיתי..
התכוונת לROM? -
במחיר הזה?!
אני מקווה ל 6 ראם אמיתי..
התכוונת לROM?@פראירי לא התכוונתי לראם אני יודע מה אני כותב שלא ילך על פחות מ16 ראם כי גם זה זה ראם סיני זה לא גלובלי אז 16 בתקווה ל8
-
@פראירי לא התכוונתי לראם אני יודע מה אני כותב שלא ילך על פחות מ16 ראם כי גם זה זה ראם סיני זה לא גלובלי אז 16 בתקווה ל8
@פראירי לא התכוונתי לראם אני יודע מה אני כותב שלא ילך על פחות מ16 ראם
לא הגיוני תראה לי טאבלט עם 16 ראם אפי' עד 1000 ש"ח
-
@פראירי לא התכוונתי לראם אני יודע מה אני כותב שלא ילך על פחות מ16 ראם כי גם זה זה ראם סיני זה לא גלובלי אז 16 בתקווה ל8
יש כזה דבר באליאקספרס בכלל?
-
יש כזה דבר באליאקספרס בכלל?
@פראירי בטח כל הנגנים או הטאבלטים באלי הם ראם סיני אולי האלו שכן מקוריים כמו של לנובו אבל יקרים לכן הכל שקר עד שתשמע חוות דעת ממישהו שקנה באמת וממליץ מה הראם בפועל..