מדריך | אפליקצייתגוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!
-
@אפרים-ד כתב במדריך | גוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
@משה-ג.כ אפשר דווקא כן לערוך - לשנות את הסטרינגים של שם חבילת הסערויסעס לסטרינג אחר כך הוא יחשוב שאין google play services (מנסיון שזה פתר...)
וזה לא מבטל את המיקום ?
-
@אפרים-ד
חשבתי שאתה מדבר על לשנות את השם חבילה של גוגל פליי סרוויס!!
וכידוע המיקום בא ממנה...
אגב להשבית כן אמור לדפוק את המיקום@אפרים-ד כתב במדריך | גוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
@צבי-דורש-ציון בהגדרות משביתים את google play services(אגב לי עובד אפילו שיש לי גוגל פליי סרוויס)
-
@משה-ג.כ אפשר דווקא כן לערוך - לשנות את הסטרינגים של שם חבילת הסערויסעס לסטרינג אחר כך הוא יחשוב שאין google play services (מנסיון שזה פתר...)
מנסיון שזה פתר...
תוכל להעלות את הערוך?
-
מנסיון שזה פתר...
תוכל להעלות את הערוך?
-
@אפרים-ד
יישר כח!
הוא כותב לי נדרש חיבור לאינטרנט, לא מוכן לעבוד בלי, וגם רוצה גוגל פליי
-
@אפרים-ד אבל הוא נותן לי עקרונית אפשרות להוריד שפות כדי לתרגם אותם גם במצב אופליין, זה חסום כמובן, אולי אני ינסה בהמשך
-
@אפרים-ד אבל הוא נותן לי עקרונית אפשרות להוריד שפות כדי לתרגם אותם גם במצב אופליין, זה חסום כמובן, אולי אני ינסה בהמשך
@צבי-דורש-ציון צריך לפני זה לעשות את התהליך של העתקת הנתונים..
-
@אפרים-ד
יישר כח!
@צבי-דורש-ציון כתב במדריך | גוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
@אפרים-ד
יישר כח!
תוריד את זה - 1754813545237-0d6b2b0b-d873-44e8-a66f-63ad115c0724-העתק.rar תחלץ ותתקין, תתן הרשאות לאפליקציה, תוריד את מה שעלה @שלמה-רביב בפוסט הראשון בנושא אם הכוכביות (זה: https://drive.google.com/file/d/1uXn46*************************XVvK7Uq2Np_Ked9DYuUvA5kezKe/view) תוריד כוכביות תחלץ ותעביר לאחסון פנימי, ועכשיו נעבור לאפליקציה שהתקנו מקודם: תכנס לאפליקציה תלחץ על 'העתק' תחכה שיקפוץ לך סימן 'הצליח' ואז תתקין את האפליקציה ש @אפרים-ד עלה מקודם, ותראה שיעבוד, אשמח אם תעדכן
-
@צבי-דורש-ציון כתב במדריך | גוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
@אפרים-ד
יישר כח!
תוריד את זה - 1754813545237-0d6b2b0b-d873-44e8-a66f-63ad115c0724-העתק.rar תחלץ ותתקין, תתן הרשאות לאפליקציה, תוריד את מה שעלה @שלמה-רביב בפוסט הראשון בנושא אם הכוכביות (זה: https://drive.google.com/file/d/1uXn46*************************XVvK7Uq2Np_Ked9DYuUvA5kezKe/view) תוריד כוכביות תחלץ ותעביר לאחסון פנימי, ועכשיו נעבור לאפליקציה שהתקנו מקודם: תכנס לאפליקציה תלחץ על 'העתק' תחכה שיקפוץ לך סימן 'הצליח' ואז תתקין את האפליקציה ש @אפרים-ד עלה מקודם, ותראה שיעבוד, אשמח אם תעדכן
-
@שלמה-רביב כתב במדריך | אפליקצייתגוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
מה אתה בא להראות מה יש לך בפנימי?
כדי לדעת מה חסר שלכן זה לא עובד לי עדיין...
-
@שלמה-רביב מעניין, דווקא עשיתי הכל לפי ההדרכה, אבל כנראה לא לחצתי מספיק טוב. עכשיו זה עובד!! תודה רבה!!
כמובן שנשמח מאד לאפשרות של תרגום הפוך גם (זה רק עניין של הורדת קבצי התרגום?)
אגב, לידיעת הציבור ניתן לתרגם גם על ידי שמסמנים קטע במכשיר בכל מקוםעכשיו אני רואה שזה כן מתרגם הפוך, אז רק תמונות לא?
-
אז ככה, מה ש @אפרים-ד עשה עבודה מצוינת רק שהיא אפשר לתרגם דרכו תמונות, אז חיפשתי הרבה זמן פתרון עד שניסיתי את זה, וזה היצליח אני ינסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט אם מישהו מסתבך שישאל התרגום מתרגם גם בלי לצלם רק שמים את המצלמה על כיוון התרגום וזה מתרגם!
שלב א' להוריד את האפליקציה הזאת
0d6b2b0b-d873-44e8-a66f-63ad115c0724-העתק.rar
מתקינים אותה ונותנים הרשהות קבצים בהגדרות.שלב ב' מחלצים את התיקיה ומעתיקים את כל התיקיה הזאת
https://drive.google.com/file/d/1uXn46*************************XVvK7Uq2Np_Ked9DYuUvA5kezKe/view
להוריד כוכביות, להעביר אותה לתוך האיחסון הפנימישלב ג' פותחים את האפליקציה שהיתקנו באתחלה ולוחצים על קופי עד שכתוב הצלחה זה לוקח בערך 20 שניות עד שכתוב הצלחה
שלב ד' חוזרים למנהל קבצים ומתקינים את האפליקציה הזאת שיניתי לזה את השם חבילה ככה שאפשר להתקין Translate_6.49.0.485157701.1-release.ap
גם על זה להוסיף אות K
ויש לכם תרגום תמונות של גוגל טרנסלייט!מצורף צילומי מסך
על כל שאלה תישאלו כאן
בהצלחה!נ'ב זה מתרגם רק משפה זרה לעיברית לא מעיברית לשפה אחרת
לכל מי שיש את הבעיה של @אפרים-ד שהאפליקציה קורסת שיתקין את זו https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1755463009327-translate_6.49.0.485157701.1-release.ap
@אפרים-ד ערך אותה@שלמה-רביב למי שיש אינטרנט מידי פעם ויכול להוריד חבילות שפה, אפשר להוריד גם חבילת אופליין לתרגום במצלמה באמצעות פתיחת תרגום באפליקציית LENS של גוגל כשהמכשיר באופליין, ואז מופיע הודעה שעבור תרגום לא מקוון יש להוריד חבילת שפה, ואז לחבר את המכשיר לאינטרנט ולהוריד.