מדריך | אפליקצייתגוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!
-
@צבי-דורש-ציון בוא נראה...
@נוחעם-FM אדרבה, אשמח לנסות.
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | גוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
@שלמה-רביב לדעתי כי הם לא מחלצים טוב...
תעשה את זה יותר פשוט תעתיק את הAPK לתיקיה
דחוס אותה לZIP ותעלה לפה את הזיפ ככה זה פתוח גם למנוטפרים
(לא צריך גם Z7 וגם AP אין בזה צורך וזה סתם מסבך)אני מוכן לעשות את זה אם אין לך כח
אני לא מבין את הקשר בין זה שהם לא מחלצים טוב (אני סומך על @אפרים-ד שהוא יודע לחלץ יותר טוב מימני ומימך...) לזה שהאפליקציה קורסת?
אבל אם אתה חושב שזה יעזור אז אולי באמת תנסה@שלמה-רביב (אני יודע לחלץ טוב...)
הסיבה שזה לא עבד בגלל שצריך להסיר או להשבית את גוגל פליי סרויסעס בגלל בעיות אימות חתימה. -
@שלמה-רביב (אני יודע לחלץ טוב...)
הסיבה שזה לא עבד בגלל שצריך להסיר או להשבית את גוגל פליי סרויסעס בגלל בעיות אימות חתימה.@אפרים-ד איך עושים את זה?
או האם אפשר לערוך את האפליקציה שלא יהיה את הבעיה הזו? -
@אפרים-ד איך עושים את זה?
או האם אפשר לערוך את האפליקציה שלא יהיה את הבעיה הזו?@צבי-דורש-ציון בהגדרות משביתים את google play services
-
@אפרים-ד איך עושים את זה?
או האם אפשר לערוך את האפליקציה שלא יהיה את הבעיה הזו?@צבי-דורש-ציון כתב במדריך | גוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
או האם אפשר לערוך את האפליקציה שלא יהיה את הבעיה הזו?
אם הפתרון לזה השבתת גוגל כמו ש @אפרים-ד אמר, אז לערוך את האפליקציה לא יפתור את הבעיה
@אפרים-ד אפשר לערוך אבל לא ניראה לי שזה יעזור אם הפיתרון להשבית גוגל -
@צבי-דורש-ציון כתב במדריך | גוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
או האם אפשר לערוך את האפליקציה שלא יהיה את הבעיה הזו?
אם הפתרון לזה השבתת גוגל כמו ש @אפרים-ד אמר, אז לערוך את האפליקציה לא יפתור את הבעיה
@אפרים-ד אפשר לערוך אבל לא ניראה לי שזה יעזור אם הפיתרון להשבית גוגל -
@משה-ג.כ אפשר דווקא כן לערוך - לשנות את הסטרינגים של שם חבילת הסערויסעס לסטרינג אחר כך הוא יחשוב שאין google play services (מנסיון שזה פתר...)
-
@אפרים-ד כתב במדריך | גוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
@משה-ג.כ אפשר דווקא כן לערוך - לשנות את הסטרינגים של שם חבילת הסערויסעס לסטרינג אחר כך הוא יחשוב שאין google play services (מנסיון שזה פתר...)
וזה לא מבטל את המיקום ?
-
@אפרים-ד
חשבתי שאתה מדבר על לשנות את השם חבילה של גוגל פליי סרוויס!!
וכידוע המיקום בא ממנה...
אגב להשבית כן אמור לדפוק את המיקום@אפרים-ד כתב במדריך | גוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
@צבי-דורש-ציון בהגדרות משביתים את google play services(אגב לי עובד אפילו שיש לי גוגל פליי סרוויס)
-
מנסיון שזה פתר...
תוכל להעלות את הערוך?
-
מנסיון שזה פתר...
תוכל להעלות את הערוך?
-
@אפרים-ד
יישר כח!
הוא כותב לי נדרש חיבור לאינטרנט, לא מוכן לעבוד בלי, וגם רוצה גוגל פליי
-
@אפרים-ד אבל הוא נותן לי עקרונית אפשרות להוריד שפות כדי לתרגם אותם גם במצב אופליין, זה חסום כמובן, אולי אני ינסה בהמשך
-
@אפרים-ד אבל הוא נותן לי עקרונית אפשרות להוריד שפות כדי לתרגם אותם גם במצב אופליין, זה חסום כמובן, אולי אני ינסה בהמשך
@צבי-דורש-ציון צריך לפני זה לעשות את התהליך של העתקת הנתונים..
-
@אפרים-ד
יישר כח!
@אפרים-ד
יישר כח!
תוריד את זה - 1754813545237-0d6b2b0b-d873-44e8-a66f-63ad115c0724-העתק.rar תחלץ ותתקין, תתן הרשאות לאפליקציה, תוריד את מה שעלה @שלמה-רביב בפוסט הראשון בנושא אם הכוכביות (זה: https://drive.google.com/file/d/1uXn46*************************XVvK7Uq2Np_Ked9DYuUvA5kezKe/view) תוריד כוכביות תחלץ ותעביר לאחסון פנימי, ועכשיו נעבור לאפליקציה שהתקנו מקודם: תכנס לאפליקציה תלחץ על 'העתק' תחכה שיקפוץ לך סימן 'הצליח' ואז תתקין את האפליקציה ש @אפרים-ד עלה מקודם, ותראה שיעבוד, אשמח אם תעדכן
-
@אפרים-ד
יישר כח!
תוריד את זה - 1754813545237-0d6b2b0b-d873-44e8-a66f-63ad115c0724-העתק.rar תחלץ ותתקין, תתן הרשאות לאפליקציה, תוריד את מה שעלה @שלמה-רביב בפוסט הראשון בנושא אם הכוכביות (זה: https://drive.google.com/file/d/1uXn46*************************XVvK7Uq2Np_Ked9DYuUvA5kezKe/view) תוריד כוכביות תחלץ ותעביר לאחסון פנימי, ועכשיו נעבור לאפליקציה שהתקנו מקודם: תכנס לאפליקציה תלחץ על 'העתק' תחכה שיקפוץ לך סימן 'הצליח' ואז תתקין את האפליקציה ש @אפרים-ד עלה מקודם, ותראה שיעבוד, אשמח אם תעדכן
-
@שלמה-רביב כתב במדריך | אפליקצייתגוגל טרנסלייט אופליין ללא רוט שמתרגם תמונות וטקסט!:
מה אתה בא להראות מה יש לך בפנימי?
כדי לדעת מה חסר שלכן זה לא עובד לי עדיין...