בקשת מידע | אשמח לשמוע ביקורת בונה על חנות אפליקציות אופליין שבניתי
-
החנות מתקינה או ע"י רוט. או ע"י mdm. או ע"י מתקין החבילה.
ישנם שני קטגוריות (לבנתיים) משחקים ואפליקציות ויש לכל אחד מהם זיפ ייבא נפרד בפני עצמו.
(ניסיתי לעשות קטגוריות פנימיות, לבנתיים אני בעבודה על זה... )
את כל הנתונים היא מייבאת אוטמטית ישירות מהapk עצמו ללא צורך מהמשתמש בשום עבודה מראש.
אופצייה לייבא ברקע (ההתקדמות נראת בסטטוס בר) אופצייה לייבא רגיל באפליקציה.
אבטחה ברמה גבוהה כדי להיכנס להגדרות צריך סיסמה ולאח"כ כדי לייבא זיפ צריך סיסמה וצריך שהסיסמה תהיה תואמת לזיפ (אבל בשניהם זה רק סיסמה שהגדרתי מראש).
העיצוב היה שונה.. אבל מכיון שהעדפתי להתקדם למטריאל 3 אז הוא שינה לי קצת את העיצוב..לא לפנות אלי לבקשת האפליקציה היא נוצרה עבור הגירסאות שאני בונה, ועבור מכירתה למפתחים..
לרציניים באמת אשמח לשמוע על דרך שאני יכול לקחת את כל החנו הזאת ורק להגדיר לה במקום ייבא מקובץ zip ייבא מתקייה בדרייב או מפרויקט בגיטהב...?
-
אוקי.
אז ישבתי על זה עכשיו.
ושיכפלתי את העניין ועכשיו יש אופציה לחנות אפליקציות אונליין. שבעצם יושבת על שרת גיטהב בתוספת כמה שידרוגים שיקלו את העניין ובמהירות הכי גבוהה שיש..
ממש השארתי הכל ממש דומה למקור..אשמח לעוד הצעות לשידרוג העיצוב שאני ישנה בשניהם בבת אחת..
-
חמוד ביותר, אני חושב שהצבע הירוק באמת מתאים יותר להתקנה, וגם אם אין הסרת התקנה של חבילה קימת, זה תמיד פיצ'ר נחמד!
@iosi-poli איפה זה נמצא בגיטהב?
-
@iosi-poli איפה זה נמצא בגיטהב?
-
@iosi-poli האפליקציה של החנות להתקנה אופליין?
-
@iosi-poli האפליקציה של החנות להתקנה אופליין?
-
@iosi-poli כתב בבקשת מידע | אשמח לשמוע ביקורת בונה על חנות אפליקציות אופליין שבניתי:
המאגר של החנות אונליין עלה לגיטהב
-
@iosi-poli כתב בבקשת מידע | אשמח לשמוע ביקורת בונה על חנות אפליקציות אופליין שבניתי:
המאגר של החנות אונליין עלה לגיטהב
-
@למה-באתי איפה?
אני ישלח בפרטי.
לבנתיים סה לא כזה רלוונטי כי היה רק לבדיקה.