הדפסת תמונות ממספר תיקיות לקובץ אחד
-
מעוניין לעשות סדר באלפי תמונות שיש לי במחשב, האם יש תוכנה להדפסת וסידור התמונות ממספר תיקיות לקובץ אחד ?
@efi
נראה שהשאלה שלך לא כ"כ מובנת.
אתה מעוניין לסדר את התמונות, או לצרף כמה תמונות לדף אחד, או להדפיס את התמונות בסדר?? -
@efi
אתה מעוניין לסדר את התמונות, או לצרף כמה תמונות לדף אחד, או להדפיס את התמונות בסדר??@מתחיל-מומחה אמר בהדפסת תמונות ממספר תיקיות לקובץ אחד:
@efi
אתה מעוניין לסדר את התמונות, או לצרף כמה תמונות לדף אחד, או להדפיס את התמונות בסדר??במשך השנים הצטברו אצלי במחשב אלפי תמונות בעשרות תיקיות, אני מתעניין אודות אפשרות של תוכנה המרכזת לי את כל התמונות לקובץ / תיקיה אחת ולסדר (להזיז תמונה ללמטה / ללמעלה / לצדדים) ולהדפיס את כל התמונות כמו ספר (אלבום דיגיטלי) מתוך אותה תיקייה
-
@מתחיל-מומחה אמר בהדפסת תמונות ממספר תיקיות לקובץ אחד:
@efi
אתה מעוניין לסדר את התמונות, או לצרף כמה תמונות לדף אחד, או להדפיס את התמונות בסדר??במשך השנים הצטברו אצלי במחשב אלפי תמונות בעשרות תיקיות, אני מתעניין אודות אפשרות של תוכנה המרכזת לי את כל התמונות לקובץ / תיקיה אחת ולסדר (להזיז תמונה ללמטה / ללמעלה / לצדדים) ולהדפיס את כל התמונות כמו ספר (אלבום דיגיטלי) מתוך אותה תיקייה
-
@efi אתה לא מתנסח ברור.
האם אתה רוצה פשוט לקחת את כל התמונות שנמצאות במחשב ולסדר אותם כך שיהיו כולן בתיקייה אחת?
או שאתה רוצה להדפיסאת כל התמונות מהמחשב על דף אחד?????
תכתוב ברור.
איך אתה רוצה שיסודר, על פי אילו פרמטרים וכו' וכו'פוסט זה נמחק! -
מציאת כל התמונות במחשב מאוד פשוטה - מחפשים עם תוכנת everything [יש פה בפורום איפשהו], מגדירים בצד רק תמונות וזהו יש לכם את כל התמונות שבמחשב, בחר הכל, העתק, והדבק בתיקיה שתרצו. עכשיו יש לכם הכל כפול כמובן.
לעשות אלבום דיגיטלי זה כבר עוד סיפור אולי יש למישהוא תוכנה. יש ב picomos tools , אבל לא בטוח על האיכות או הממשק.