מצב שינה באאוטלוק
- 
ערב טוב ומבורך ! 
 האם יש אפשרות להגדיר מצב שינה בתוכנת דואר אאוטלוק לאחר אי פעילות של כמה דקות ?@efi אמר במצב שינה באאוטלוק: ערב טוב ומבורך ! 
 האם יש אפשרות להגדיר מצב שינה בתוכנת דואר אאוטלוק לאחר אי פעילות של כמה דקות ?בהגדרות אין אפשרות? 
- 
ערב טוב ומבורך ! 
 האם יש אפשרות להגדיר מצב שינה בתוכנת דואר אאוטלוק לאחר אי פעילות של כמה דקות ?
- 
@efi אמר במצב שינה באאוטלוק: ערב טוב ומבורך ! 
 האם יש אפשרות להגדיר מצב שינה בתוכנת דואר אאוטלוק לאחר אי פעילות של כמה דקות ?מה אתה מתכוון- הגדרת אבטחה שאחרי איזה זמן של חוסר פעילות שהתכנה תיסגר [כמו ב'כספת' של און דרייב]? טעות. אמר במצב שינה באאוטלוק: @efi אמר במצב שינה באאוטלוק: ערב טוב ומבורך ! 
 האם יש אפשרות להגדיר מצב שינה בתוכנת דואר אאוטלוק לאחר אי פעילות של כמה דקות ?מה אתה מתכוון- הגדרת אבטחה שאחרי איזה זמן של חוסר פעילות שהתכנה תיסגר [כמו ב'כספת' של און דרייב]? אני לא מתמצא בזה תנסה איפה שהוא בהגדרות / העדפות / אפשרויות 
- 
טעות. אמר במצב שינה באאוטלוק: @efi אמר במצב שינה באאוטלוק: ערב טוב ומבורך ! 
 האם יש אפשרות להגדיר מצב שינה בתוכנת דואר אאוטלוק לאחר אי פעילות של כמה דקות ?מה אתה מתכוון- הגדרת אבטחה שאחרי איזה זמן של חוסר פעילות שהתכנה תיסגר [כמו ב'כספת' של און דרייב]? אני לא מתמצא בזה תנסה איפה שהוא בהגדרות / העדפות / אפשרויות @דוד-יצחק123 אמר במצב שינה באאוטלוק: @MERS אמר במצב שינה באאוטלוק: @efi אמר במצב שינה באאוטלוק: ערב טוב ומבורך ! 
 האם יש אפשרות להגדיר מצב שינה בתוכנת דואר אאוטלוק לאחר אי פעילות של כמה דקות ?מה אתה מתכוון- הגדרת אבטחה שאחרי איזה זמן של חוסר פעילות שהתכנה תיסגר [כמו ב'כספת' של און דרייב]? אני לא מתמצא בזה תנסה איפה שהוא בהגדרות / העדפות / אפשרויות למה אתה מתייג אותי-אני לא מחפש כלום [אני כמעט לא משתמש באאוטלוק] רק כתבתי לו שאם את זה הוא מחפש אז זה שם 
 בהצלחה