דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. רשתות
  4. להורדה | הורדה מיוטיוב mp3 בנטפרי, קלה ומהירה, למי שכבר ניסה הכל

להורדה | הורדה מיוטיוב mp3 בנטפרי, קלה ומהירה, למי שכבר ניסה הכל

מתוזמן נעוץ נעול הועבר רשתות
6 פוסטים 4 כותבים 70 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • M מנותק
    M מנותק
    mps
    כתב נערך לאחרונה על ידי mps

כידוע, יש משתמשים בנטפרי (בעיקר אלה שגולשים מבזק) שלא מצליחים להוריד ברוב הדרכים מיוטיוב . אני אחד מאלה. אז למרות שIDM עובד לי, להוריד ב mp3 ישירות בלי המרה הסתבכתי קשות. פעם עבד לי yt-dlg בגרסה הגרפית עם פרוקסי, אבל זה הפסיק לעבוד לי גם. עד שגיליתי שיש דבר אחד שעובד לי - yt-dlp בגרסת שורת הפקודה. אממה, צריך כל פעם להקיש פקודה שלמה , וזה מאד לא נוח ומסורבל. אז יצרתי , בעזרתו האדיבה של Gemini , "תוכנה" פשוטה, שמכילה את yt-dlp, שפותחת חלון cmd ומשאירה מקום בדיוק להדבקת הקישור.

הוראות שימוש:

מקישים מקש עכבר ימני (להדבקת הקישור שהעתקתם) ו - אנטר. (שימו לב שהסמן אמור להופיע בין הגרשיים. אם הוא לא נמצא שם, תצטרכו להזיז אותו ידנית לפני ההדבקה.) ולאחר ההורדה הקובץ מופיע בהורדות. 8b4d6271-1c11-4351-9e69-a5f6f34426e6-image.png
    יצרתי גרסה להתקנה שתיצור קיצור דרך בשולחן העבודה. (שימו לב , התוכנה כמובן לא חתומה, תצטרכו לאשר הורדה והפעלה או אולי אפילו להשבית אנטי וירוס;
    -- יש שם גם את "קוד" (סקריפט) המקור, למי שרוצה)
    להורדה - תיקיית דרייב
    (להוריד כוכביות)
    [זה קצת כבד מהמצופה כי זה ג'אוה]

--שימו לב!! זה עובד רק עם הקישור הישיר (הארוך) זה שנטפרי מפנה אליו בפתיחה בדפדפן--

דוד משה 1ד מ 2 תגובות תגובה אחרונה
    4
    • M mps

כידוע, יש משתמשים בנטפרי (בעיקר אלה שגולשים מבזק) שלא מצליחים להוריד ברוב הדרכים מיוטיוב . אני אחד מאלה. אז למרות שIDM עובד לי, להוריד ב mp3 ישירות בלי המרה הסתבכתי קשות. פעם עבד לי yt-dlg בגרסה הגרפית עם פרוקסי, אבל זה הפסיק לעבוד לי גם. עד שגיליתי שיש דבר אחד שעובד לי - yt-dlp בגרסת שורת הפקודה. אממה, צריך כל פעם להקיש פקודה שלמה , וזה מאד לא נוח ומסורבל. אז יצרתי , בעזרתו האדיבה של Gemini , "תוכנה" פשוטה, שמכילה את yt-dlp, שפותחת חלון cmd ומשאירה מקום בדיוק להדבקת הקישור.

הוראות שימוש:

מקישים מקש עכבר ימני (להדבקת הקישור שהעתקתם) ו - אנטר. (שימו לב שהסמן אמור להופיע בין הגרשיים. אם הוא לא נמצא שם, תצטרכו להזיז אותו ידנית לפני ההדבקה.) ולאחר ההורדה הקובץ מופיע בהורדות. 8b4d6271-1c11-4351-9e69-a5f6f34426e6-image.png
      יצרתי גרסה להתקנה שתיצור קיצור דרך בשולחן העבודה. (שימו לב , התוכנה כמובן לא חתומה, תצטרכו לאשר הורדה והפעלה או אולי אפילו להשבית אנטי וירוס;
      להורדה - תיקיית דרייב
      (להוריד כוכביות)

--שימו לב!! זה עובד רק עם הקישור הישיר (הארוך) זה שנטפרי מפנה אליו בפתיחה בדפדפן--

דוד משה 1ד מנותק
      דוד משה 1ד מנותק
      דוד משה 1
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@mps בדקת לעדכן את התוכנה בהגדרות עדכן

M תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • דוד משה 1ד דוד משה 1

@mps בדקת לעדכן את התוכנה בהגדרות עדכן

M מנותק
        M מנותק
        mps
        כתב נערך לאחרונה על ידי
        פוסט זה נמחק!
        תגובה 1 תגובה אחרונה
        1
        • ח מנותק
          ח מנותק
          חברון מאז ולתמיד
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@mps ניסית דרך כתר תורה?
          אני לא בנטפרי, אלא ברימון, אבל ממה שהבנתי הוא אמור לעבוד גם לנטפרי
          ולטעמי הוא נוח מאוד (עם אופציה לכפתור בתוך יוטיוב)

אני לא יודע כמה yt-dlp שוקל, אבל זה עם יישום אינטראקציה של 500MB

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • M מנותק
            M מנותק
            mps
            כתב נערך לאחרונה על ידי mps

תודה רבה לכולם, אבל אני לא מחפש המלצות, כי כמו שאתם רואים, הסתדרתי. העליתי את הפוסט הזה לטובת מישהו שכמוני לא מצליח בשום דרך, שינסה את זה.
            ובלי קשר, זה נוח מאד ומהיר.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • M mps

הוראות שימוש:

להורדה - תיקיית דרייב
              (להוריד כוכביות)

מ מנותק
              מ מנותק
              מוישל'ה
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@mps כתב בלהורדה | הורדה מיוטיוב mp3 בנטפרי, למי שכבר ניסה הכל:

כידוע, יש משתמשים בנטפרי (בעיקר אלה שגולשים מבזק) שלא מצליחים להוריד ברוב הדרכים מיוטיוב . אני אחד מאלה. אז למרות שIDM עובד לי, להוריד ב mp3 ישירות בלי המרה הסתבכתי קשות. פעם עבד לי yt-dlg בגרסה הגרפית עם פרוקסי, אבל זה הפסיק לעבוד לי גם. עד שגיליתי שיש דבר אחד שעובד לי - yt-dlp בגרסת שורת הפקודה. אממה, צריך כל פעם להקיש פקודה שלמה , וזה מאד לא נוח ומסורבל. אז יצרתי , בעזרתו האדיבה של Gemini , "תוכנה" פשוטה, שפותחת חלון cmd ומשאירה מקום בדיוק להדבקת הקישור. זאת אומרת מקישים מקש ימני (הדבקה) ו - אנטר. ולאחר ההורדה הקובץ מופיע בהורדות. 8b4d6271-1c11-4351-9e69-a5f6f34426e6-image.png
              יצרתי גרסה נייידת וגם גרסה להתקנה שתיצור קיצור דרך בשולחן העבודה.
              https://drive.google.com/drive/folders/1V*******tTZ4U0mhU74DcKUgc65_KszjACI1Rkc?usp=sharing
              (להוריד כוכביות)

יפה מאוד!! חזק.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון
              0
              • חוקי הפורום
              • פופולרי
              • לא נפתר