בקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5
-
רוצה לדעת איך מפרקים את החלק האחורי של הרכב כדי להגיע לנורת רוורס בשביל לחבר לזה את הכבל של המולטימדיה.
יש כבר מולטימדיה קיימת ברכב שהכבל שהמצלמת רוורס נקרע, ואני צריך לפרק את המולטימדיה ולהעביר מחדש את הכבל יש עוד הוראות שאני צריך לדעת?
למשל איך לפרק את המולטימדיה הקיימת כדי לחבר לה את הכבל החדש או שבכלל לא צריך, איך להעביר את הכבל לאורך הרכב, וכדו'
אשמח לעזרת הציבור.ניסתי לשאול ברכבים זה לזה וכמה זמן שאין אף תגובה, אמרתי אולי מפה תבוא הישועה
-
רוצה לדעת איך מפרקים את החלק האחורי של הרכב כדי להגיע לנורת רוורס בשביל לחבר לזה את הכבל של המולטימדיה.
יש כבר מולטימדיה קיימת ברכב שהכבל שהמצלמת רוורס נקרע, ואני צריך לפרק את המולטימדיה ולהעביר מחדש את הכבל יש עוד הוראות שאני צריך לדעת?
למשל איך לפרק את המולטימדיה הקיימת כדי לחבר לה את הכבל החדש או שבכלל לא צריך, איך להעביר את הכבל לאורך הרכב, וכדו'
אשמח לעזרת הציבור.ניסתי לשאול ברכבים זה לזה וכמה זמן שאין אף תגובה, אמרתי אולי מפה תבוא הישועה
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 7:
שהכבל שהמצלמת רוורס נקרע
ולמה שלא תלחים אותו?
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 7:
שהכבל שהמצלמת רוורס נקרע
ולמה שלא תלחים אותו?
@smct כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 7:
ולמה שלא תלחים אותו?
אמרו לי שאין אפשרות, לא יודע להגדיר את הסיבה למה.
-
@smct כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 7:
ולמה שלא תלחים אותו?
אמרו לי שאין אפשרות, לא יודע להגדיר את הסיבה למה.
@ברי-קלמנוביץ מוזר
מי אמר לך? -
@ברי-קלמנוביץ מוזר
מי אמר לך? -
-
@ברי-קלמנוביץ מאזדה 7 ??
אתה יודע מה נקרע ואיפה נקרע? לא אמור להיות מסובך לחבר, אפילו בלי הלחמה, סתם דבק חשמל.
@EBA
טעות............................
מאזדה 5.
7 מק' לא פעם ראשונה שאני מתבלבל, ואולי גם לא אחרונה.....
כן, אבל לא חושב שיש לי גישה לשתי קצוות החוט, זה בתחתית האוטו ממש בפנים. -
@EBA
? -
@ברי-קלמנוביץ תחבר עם שוקולד את שתי הקצוות אין שום סיבה בעולם שלא יעבוד
-
-
-
@ברי-קלמנוביץ
אני אמרתי שאי אפשר?
למה?
וודאי שאפשר, דווקא העניין במצלמת רוורס יחסית ממש פשוט לעומת ההתקנה של המערכת.
חוצמיזה, למה לא תשחיל מחדש?
זה מאד קל.@מיישה כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
אני אמרתי שאי אפשר?
כשהתייעצתי איתך כך הבנתי מדבריך.
@מיישה כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
את זה שאלתי איך עושים את זה האם שוב צריך לחבר את הכבל לנורת רוורס וא"כ איך. איך מגיעים אליה ניסתי על פניו לא מצאתי את הדרך. וגם האם צריך הוראות נוספות.
-
@מיישה כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
אני אמרתי שאי אפשר?
כשהתייעצתי איתך כך הבנתי מדבריך.
את זה שאלתי איך עושים את זה האם שוב צריך לחבר את הכבל לנורת רוורס וא"כ איך. איך מגיעים אליה ניסתי על פניו לא מצאתי את הדרך. וגם האם צריך הוראות נוספות.
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
לכן אני לוקח על זה תשלום כלשהו, אתה מוזמן.
-
@ברי-קלמנוביץ
אני אמרתי שאי אפשר?
למה?
וודאי שאפשר, דווקא העניין במצלמת רוורס יחסית ממש פשוט לעומת ההתקנה של המערכת.
זה מאד קל.@מיישה כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
זה מאד קל.
???
זה נקרא מאד קל? אתה יודע כמה קשה להוציא כסף...
וחוץ מזה תודה על ההצעה, אם הייתי אומד בכסף את העזרה שעזרת לי במשך התקופה האחרונה הייתי מרושש עכשיו,
האמת אני כ"כ רוצה את שיטת "עשה זאת בעצמך" אין דרך? -
@ברי-קלמנוביץ תחבר עם שוקולד את שתי הקצוות אין שום סיבה בעולם שלא יעבוד
@מוישל-ה כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
תחבר עם שוקולד את שתי הקצוות אין שום סיבה בעולם שלא יעבוד
@EBA כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
אתה יודע מה נקרע ואיפה נקרע? לא אמור להיות מסובך לחבר, אפילו בלי הלחמה, סתם דבק חשמל.
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
כן, אבל לא חושב שיש לי גישה לשתי קצוות החוט, זה בתחתית האוטו ממש בפנים בתחתית האוטו.
-
זה מאד קל.
???
זה נקרא מאד קל? אתה יודע כמה קשה להוציא כסף...
וחוץ מזה תודה על ההצעה, אם הייתי אומד בכסף את העזרה שעזרת לי במשך התקופה האחרונה הייתי מרושש עכשיו,
האמת אני כ"כ רוצה את שיטת "עשה זאת בעצמך" אין דרך?@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
???
לא הבנתי מה הסימני שאלה, אולי תגיד את זה גם לחשמלאי שבא לסדר לך משהו?
עזרה בעצות, בכיף, אבל אתה רוצה שאני אעבוד לך על הרכב, למה נראה לך שמשעמם לי? -
???
לא הבנתי מה הסימני שאלה, אולי תגיד את זה גם לחשמלאי שבא לסדר לך משהו?
עזרה בעצות, בכיף, אבל אתה רוצה שאני אעבוד לך על הרכב, למה נראה לך שמשעמם לי?קודם כל, אני מאד מעריך את כל הזמן שהקדשת מזמנך וכמו"כ על כל העצות תודה רבה.
אבל אתה רוצה שאני אעבוד לך על הרכב, למה נראה לך שמשעמם לי?
לרגע לא חשבתי כך! ח"ו. אני ממש מתנצל על דברי לא מזלזל לרגע ולא לזאת התכוונתי.
בגלל שעד עכשיו דובר על עצות טכניות וידע לא הבנתי מאיפה נפל עלי עכשיו לשלם.
אומר שוב אם כבר מדברים על כסף אז השמים הם הגבול כי עזרת לי המון, רציתי ידע.
אני ממש מתנצל שהובנתי לא נכון.@מיישה כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
עזרה בעצות, בכיף
אני מאד אודה לך על זה.
איך מגיעים לנורת רוורס ברכב הזה?
האמת אני יגיד לך בסוד זה בכלל לא אוטו שלי אני נטו באתי לעזור לאח יהודי בתיקון מצלמת רוורס... ושוב אני מתנצל...
-
קודם כל, אני מאד מעריך את כל הזמן שהקדשת מזמנך וכמו"כ על כל העצות תודה רבה.
אבל אתה רוצה שאני אעבוד לך על הרכב, למה נראה לך שמשעמם לי?
לרגע לא חשבתי כך! ח"ו. אני ממש מתנצל על דברי לא מזלזל לרגע ולא לזאת התכוונתי.
בגלל שעד עכשיו דובר על עצות טכניות וידע לא הבנתי מאיפה נפל עלי עכשיו לשלם.
אומר שוב אם כבר מדברים על כסף אז השמים הם הגבול כי עזרת לי המון, רציתי ידע.
אני ממש מתנצל שהובנתי לא נכון.@מיישה כתב בבקשת מידע | איך מחברים כבל לנורת רוורס בשביל מצלמת רוורס ברכב מאזדה 5:
עזרה בעצות, בכיף
אני מאד אודה לך על זה.
האמת אני יגיד לך בסוד זה בכלל לא אוטו שלי אני נטו באתי לעזור לאח יהודי בתיקון מצלמת רוורס... ושוב אני מתנצל...
תרים את הבגאז' יש לך בצד ימין פלסטיק לחלץ, שם המנורת רוורס