לא מצליח לחבר את המדפסת למחשב דרך הwi-fi
-
ברשות מדפסת של hp דגם m477fnw בעבר הצלחתי לחבר אותו למחשב, וכעת משהחלפתי סטיק אני מסתבך לחלוטין
יובהר מדובר במחשב נייח@גאון-הדור לא בדיוק מבין מה זה קשור לסטיק למה זה לא מתחבר ישר לכרטיס הוויפיי
-
המדפסת למה תתחבר?@שלמה-ווייס
-
ברשות מדפסת של hp דגם m477fnw בעבר הצלחתי לחבר אותו למחשב, וכעת משהחלפתי סטיק אני מסתבך לחלוטין
יובהר מדובר במחשב נייח@גאון-הדור החלפת איזה סטיק? של מה? יש לך רכיב או מתאם בלוטוס במחשב הנייח?
-
יובהר מדובר במחשב נייח- איזה סטיק יש לך (עם wi-fi)?
- יכול להיות שמאד שבגלל שהחלפת את הסטיק הוא משנה לך את הכתובת ip של החיבור בין המדפסת למחשב. (אם כן תנסה להתקין שוב פעם את הדרייבר של המדפסת בחיבור דרך wi-fi)
- יכול להיות שלא חיברת את הסטיק למדפסת (הרי אתה צריך להזין סיסמה של הסטיק במדפסת)
- (הסתברות נמוכה מאד) עוד דבר שיכול להיות הוא שהסטיק החדש לא נותן מספיק מרחק של wifi כך שאתה נמצא רחוק הוא לא קולט.
-
יובהר מדובר במחשב נייח@גאון-הדור אם המדפסת למשל מחוברת לרשת מסיומת , גם אתה חייב להתחבר לאותה הרשת כדי לקלוט אותה
ונסטיק אחר זה בעצם רשת חדשה , אתה חייב קודם לתאם בין המדפסת לרשת של הנטסטיק החדש