בקשת מידע | Qin1s+ איזה חברה יש את הקליטה הכי טובה
-
בעקבות כך ש @מישהו12 כתב בבקשת מידע | Qin1s+ היכן ניתן להשיג?:
בתדרים 1,3,5 אך לא ב7 ו28AB, תשאל את הבינה המלאכותית הקרובה למקום מגוריך מה המשמעות.
באיזה חברות זה פחות משמעותי?
או שאין הבדל בין החברות? -
@kasnik על פי סברא סלקום הכי בעייתי בין פלאפון לפרטנר לא ברור לי יש מעלה בפלאפון שתומך בתדר קצר בפרטנר שתומך בתדר ארוך אבל זה הכל תיאוריות
@יוסי1212 כתב בבקשת מידע | Qin1s+ איזה חברה יש את הקליטה הכי טובה:
@kasnik על פי סברא סלקום הכי בעייתי בין פלאפון לפרטנר לא ברור לי יש מעלה בפלאפון שתומך בתדר קצר בפרטנר שתומך בתדר ארוך אבל זה הכל תיאוריות
אני נמצא בבית שמש בשכונה ללא קליטה בכלל. במבנה מפנאלים (שמונעים קליטה) ופלאפון עבד לי פגז..
עכשיו אני אישית עם רמי לוי כי היה לי בעיות עם האסמסים בפלאפון.. אז עברתי לרמי לוי שיושב על שניהם..
אבל בעיקרון זה תלוי לפי המיקום..
אבל האנטנה השולטת זה פלאפון.. הם גם חושבים חכם, שמים במקומות של חרדים צפופים עם קליטה קשה.. -
אני נמצא בבית שמש בשכונה ללא קליטה בכלל. במבנה מפנאלים (שמונעים קליטה) ופלאפון עבד לי פגז..
עכשיו אני אישית עם רמי לוי כי היה לי בעיות עם האסמסים בפלאפון.. אז עברתי לרמי לוי שיושב על שניהם..
אבל בעיקרון זה תלוי לפי המיקום..
אבל האנטנה השולטת זה פלאפון.. הם גם חושבים חכם, שמים במקומות של חרדים צפופים עם קליטה קשה.. -
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | Qin1s+ איזה חברה יש את הקליטה הכי טובה:
אני קיים עם רמי לוי, להשאר איתו?
אני חי בק''ס וב''ב
בבני ברק - במרכז יש קליטה טובה של דור של סלקום - רמי לוי
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | Qin1s+ איזה חברה יש את הקליטה הכי טובה:
אני קיים עם רמי לוי, להשאר איתו?
אני חי בק''ס וב''ב
בבני ברק - במרכז יש קליטה טובה של דור של סלקום - רמי לוי
@יאיר-דניאל גם באופן שמכריחים אותו להשאר על דור 4 יש קליטה טובה לסלקום? וגם תוך מבנים?
-
@יאיר-דניאל גם באופן שמכריחים אותו להשאר על דור 4 יש קליטה טובה לסלקום? וגם תוך מבנים?
גם באופן שמכריחים אותו להשאר על דור 4 יש קליטה טובה לסלקום? וגם תוך מבנים?
כן, בכל אופן אצלי.
נ.ב. אין לי אפשרות לשיחות דור 4, בגלל שאין לי וולטה, וכמו שדובר כבר. אבל הפלאפון מראה לי קליטה די טובה של דור 4 בכל אזור רבי עקיבא - ירושלים/הרב קוק. -
גם באופן שמכריחים אותו להשאר על דור 4 יש קליטה טובה לסלקום? וגם תוך מבנים?
כן, בכל אופן אצלי.
נ.ב. אין לי אפשרות לשיחות דור 4, בגלל שאין לי וולטה, וכמו שדובר כבר. אבל הפלאפון מראה לי קליטה די טובה של דור 4 בכל אזור רבי עקיבא - ירושלים/הרב קוק.@יאיר-דניאל גם בתוך בנייה צפופה חדר מדריגות וכו?
-
@יאיר-דניאל גם בתוך בנייה צפופה חדר מדריגות וכו?
גם בתוך בנייה צפופה חדר מדריגות וכו?
לא עקבתי כ"כ. אבל אצלי בבניין, ספציפית, אין קליטה טובה של דור 4, אבל בבית ("בנייה צפופה", באמת... בניין צמוד לשתי בניינים) יש קליטה ממש טובה של דור 4.
תוכל לראות בצילומי מסך שהעליתי בפוסט שם שרואים קליטת דור 4 טובה