עזרה: דרייבר למשטח מגע מחשב לנובו
-
@תקום אמר בעזרה: דרייבר למשטח מגע מחשב לנובו:
@shloimy
מאוד יכול להיות שזה לא דרייבר רגיל אלא תוכנה שאחראית על המשטח
תנסה לחפש באתר של לנובויכול גם להיות שבטושיבה SATTELIE זה עובד רק עם תוכנה מיוחדת? פשוט היה לי כזה מחשב בתיקון ועד היום ל הצלחתי להבין למה משטח המגע לא עובד ועוד יותר התמיה אותי כשגיליתי שמשטח המגע והכפתורים שלו הם שני חלקים נפרדים ושניהם לא עבדו גם עדכון דרייברים לא עזר (תוכנת העדכון באמת הראתה שצריך להתקין דרייבר חדש למגע אבל גם אחרי התקנה לא עבד)
-
@shloimy אמר בעזרה: דרייבר למשטח מגע מחשב לנובו:
התקנתי ווינדוס על מחשב Lenovo IdeaPad S145-15IIL עדכנתי דרייברים אך המשטח מגע לא עובד(מנהל התקן לא קיים) ניסיתי עם כמה תוכנות ושום דבר לא עזר
תעשה עדכון לעכבר- דרך מנהל התקנים, אני חושב שאח"כ צריך גם כיבוי והדלקה וזה אמור לעבוד,
[הייתי לי גם איזו בעיה דומה במחשב לנובו חדש וכך אמרו לי לעשות וזה עבד]
אם לא תנסה ללחוץ על F6 זה נועל את המגע אולי לחצו ע"ז וכך תשחרר אותו [תנסה את זה קודם]
בהצלחה -
@MERS אמר בעזרה: דרייבר למשטח מגע מחשב לנובו:
תעשה עדכון לעכבר- דרך מנהל התקנים, אני חושב שאח"כ צריך גם כיבוי והדלקה וזה אמור לעבוד,
מנהל התקן לא קיים
אין לך את זה?
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה: דרייבר למשטח מגע מחשב לנובו:
@תקום אמר בעזרה: דרייבר למשטח מגע מחשב לנובו:
@shloimy
מאוד יכול להיות שזה לא דרייבר רגיל אלא תוכנה שאחראית על המשטח
תנסה לחפש באתר של לנובויכול גם להיות שבטושיבה SATTELIE זה עובד רק עם תוכנה מיוחדת? פשוט היה לי כזה מחשב בתיקון ועד היום ל הצלחתי להבין למה משטח המגע לא עובד ועוד יותר התמיה אותי כשגיליתי שמשטח המגע והכפתורים שלו הם שני חלקים נפרדים ושניהם לא עבדו גם עדכון דרייברים לא עזר (תוכנת העדכון באמת הראתה שצריך להתקין דרייבר חדש למגע אבל גם אחרי התקנה לא עבד
מאוד יתכן!
תחפש באתר שלהם -
@MERS רק כשאני מחבר עכבר חיצוני
בכללי אין לך שום איזכור לחלון של עכבר?,
אולי תנסה לחבר עכבר וללחוץ על בצע סריקה.. אולי זה יגלה גם את המגע
,
אם זה לא עוזר- אם זה מחשב חדש הייתי פונה לחנות זה נשמע לי מוזר ואין לי מושג בזה,
במחשבה נוספת תנסה להתקין את התוסף של לנובו ולבצע דרכו סריקה כללית [או באתר שלהם אני כבר לא זוכר איפה זה] אולי זה יצליח להתקין לך את מה שאתה צריך,
בהצלחהנ.ב. תעדכן אם זה עזר
-
קרה לי גם במחשב חדש.
לא יודע מה הפיתרון.
התקנתי ווינ' מחדש והסתדר. -
@eitcok-grafik @shloimy הפתרון הוא כמו שכתב @bbn להתקין את הדרייבר מאתר היצרן ואח"כ להכנס למנהל ההתקנים ובעכברים והתקני הצבעה אחרים צריך ללחוץ על אחד מהדברים שיש שם [איך שזכור לי זה hid compliant device אבל לא בטוח, בדרך כלל יש על זה סימון צהוב שיש תקלה] על עדכן מנהל התקן ולבחור באפשרות עיין במחשב שלי לקבלת מנהלי התקן ולבחור בהתקן השני.
@shloimy אולי אתה יכול להעלות תמונה ממנהל ההתקנים, תפתח את עכברים וגם את התקני ממשק אנוש.
פעם אחת קרה לי ששום דבר לא עזר והתקנתי את הוינדוס מחדש כמו ש @eitcok-grafik כתב. אבל התקנתי דרך קובץ ISO [מאותה גירסה של הוינדוס] מתוך הוינדוס כדי שאני לא יצטרך להתקין הכל מחדש וזה גם עזר -
@eitcok-grafik יש שם 2 דרייברים להוריד 1 של sinaptics ועוד אחד של ELAN הורדת את שניהם?
כמו כן צריך לשים לב שהדרייברים של S145 עם מעבד AMD והדרייברים של אותו מחשב עם מעבד אינטל הם דרייברים שונים -
@יהודה-12 אמר בעזרה: דרייבר למשטח מגע מחשב לנובו:
@eitcok-grafik יש שם 2 דרייברים להוריד 1 של sinaptics ועוד אחד של ELAN הורדת את שניהם?
כמו כן צריך לשים לב שהדרייברים של S145 עם מעבד AMD והדרייברים של אותו מחשב עם מעבד אינטל הם דרייברים שוניםעריכה: זה קרה לי עם דגם דומה של לנובו. והורדתי את כל הדרייברים מחדש.