בירור | סוכן אינטרנט רימון - חסימה למק שלי
-
שלום לחברי הפורום היקרים
לאחר התחבטויות רבות והרבה בדיקות הגעתי למסקנה שאני צריך לעבור לסינון רימון על מחשב אחד שלי והוא המקבוק
אני מחפש סוכן שיעשה לי מחיר טוב גם על תוכנת החסימה וגם על הסיםאם מישהו מכיר תוכנה אחרת שתהיה לי יותר טובה (כבר שאלתי ולא קיבלתי מענה) אשמח לשמוע
השימוש שלי במחשב הוא תמיכה מרחוק (לעיתים) כתיבת תוכנות ואתרים צפיה ביוטיוב והאזנה לספוטיפייתודה מראש לעונים
נ.ב. אבקש שלא לדון על עצם הבקשה או הסינון, אם אתה מכיר סינון טוב, מעולה! אשמח לשמוע מעלות וחסרונות. אם אתה מכיר סוכן טוב עוד יותר מעולה
שוב תודה -
שלום לחברי הפורום היקרים
לאחר התחבטויות רבות והרבה בדיקות הגעתי למסקנה שאני צריך לעבור לסינון רימון על מחשב אחד שלי והוא המקבוק
אני מחפש סוכן שיעשה לי מחיר טוב גם על תוכנת החסימה וגם על הסיםאם מישהו מכיר תוכנה אחרת שתהיה לי יותר טובה (כבר שאלתי ולא קיבלתי מענה) אשמח לשמוע
השימוש שלי במחשב הוא תמיכה מרחוק (לעיתים) כתיבת תוכנות ואתרים צפיה ביוטיוב והאזנה לספוטיפייתודה מראש לעונים
נ.ב. אבקש שלא לדון על עצם הבקשה או הסינון, אם אתה מכיר סינון טוב, מעולה! אשמח לשמוע מעלות וחסרונות. אם אתה מכיר סוכן טוב עוד יותר מעולה
שוב תודה -
@יעקב-מ.-פינס
אין טוב ברימון.
יש רע במיעוטו.קח את זה מכאן.
(לא מדבר על איכות הסינון אלא על איכות הרשת והשירות.)
@יאנג-בוי כתב בבירור | סוכן אינטרנט רימון - חסימה למק שלי:
@יעקב-מ.-פינס
אין טוב ברימון.
אתה מכיר משהו יותר טוב שעובד על מק? אדרבה אשמח אם תאמר לי עליו
אם לא
@יעקב-מ.-פינס כתב בבירור | סוכן אינטרנט רימון - חסימה למק שלי:
נ.ב. אבקש שלא לדון על עצם הבקשה או הסינון, אם אתה מכיר סינון טוב מעולה אשמח לשמוע מעלות וחסרונות אם אתה מכיר סוכן טוב עוד יותר מעולה
-
@dorh28 כתב בבירור | סוכן אינטרנט רימון - חסימה למק שלי:
עשה לי אתרוג ב 35 במקום 55 אבל הוא גם יכול לעשות לך הנחה על רימון
היה לך סיבים?
-
@יעקב-מ.-פינס
אין טוב ברימון.
אם לא
נ.ב. אבקש שלא לדון על עצם הבקשה או הסינון, אם אתה מכיר סינון טוב מעולה אשמח לשמוע מעלות וחסרונות אם אתה מכיר סוכן טוב עוד יותר מעולה
@יעקב-מ.-פינס
אין טוב ברימון.
אם לא
mb smart