עזרה | מחפש/ת מפתח/ת אפליקציות רציני/ת לפרויקט משמעותי.
-
מחפש/ת מפתח/ת אפליקציות רציני/ת לפרויקט משמעותי
שלום!
יש לי רעיון מגובש לאפליקציה עם ערך גדול לזיכוי הרבים.
הפרויקט מתוכנן היטב, כולל עיצוב מקצועי ומפורט שאני עצמי יצרתי (אני מגיע מעולם העיצוב), ויש גם תקציב ראשוני שאני תורם מכיסי כדי להרים את זה כמו שצריך.מה אני מחפש?
מפתח/ת שיכול/ה להרים אפליקציה שלמה מא’ ועד ת’, כולל:בניית ממשק משתמש ב־Flutter או פתרון אחר למובייל (React Native וכו’)
חיבור ל־Firebase (אימות, דאטה, אחסון)
שילוב Google Maps API
עבודה עם מצלמה ו־OCR (זיהוי טקסט מתמונות) – רצוי אך לא חובה
שליטה בסיסית ב־UI/UX ומבנה מסכיםזה יכול להיות גם כישרון צעיר בלי ניסיון תעסוקתי, אבל עם יכולת ללמוד מהר, להוביל תהליך, ולבנות משהו מקצועי מההתחלה ועד הסוף.
אני נמצא שם לעזור בכל מה שצריך ומתקצב כל מה שצריך!
אם זה קורסים, GPT PLUS, קורסור, תבניות, ספריות – תקבל/י עזרה ותמיכה לאורך כל הדרךךך
בסיום הפרויקט – גם תגמול כספי נאה, וגם...
שותפות אמיתית בזכוי הרבים עצוםםם , ועבודה מרשימה לתיק עבודות פגז שייפתח לך דלתות
מרגיש שזה בול בשבילך? או מכיר/ה מישהו שזה בול בשבילו?
דברו איתי:myh21212@gmail.com
יאיר – 055-9632107 (וואצפ) -
מחפש/ת מפתח/ת אפליקציות רציני/ת לפרויקט משמעותי
שלום!
יש לי רעיון מגובש לאפליקציה עם ערך גדול לזיכוי הרבים.
הפרויקט מתוכנן היטב, כולל עיצוב מקצועי ומפורט שאני עצמי יצרתי (אני מגיע מעולם העיצוב), ויש גם תקציב ראשוני שאני תורם מכיסי כדי להרים את זה כמו שצריך.מה אני מחפש?
מפתח/ת שיכול/ה להרים אפליקציה שלמה מא’ ועד ת’, כולל:בניית ממשק משתמש ב־Flutter או פתרון אחר למובייל (React Native וכו’)
חיבור ל־Firebase (אימות, דאטה, אחסון)
שילוב Google Maps API
עבודה עם מצלמה ו־OCR (זיהוי טקסט מתמונות) – רצוי אך לא חובה
שליטה בסיסית ב־UI/UX ומבנה מסכיםזה יכול להיות גם כישרון צעיר בלי ניסיון תעסוקתי, אבל עם יכולת ללמוד מהר, להוביל תהליך, ולבנות משהו מקצועי מההתחלה ועד הסוף.
אני נמצא שם לעזור בכל מה שצריך ומתקצב כל מה שצריך!
אם זה קורסים, GPT PLUS, קורסור, תבניות, ספריות – תקבל/י עזרה ותמיכה לאורך כל הדרךךך
בסיום הפרויקט – גם תגמול כספי נאה, וגם...
שותפות אמיתית בזכוי הרבים עצוםםם , ועבודה מרשימה לתיק עבודות פגז שייפתח לך דלתות
מרגיש שזה בול בשבילך? או מכיר/ה מישהו שזה בול בשבילו?
דברו איתי:myh21212@gmail.com
יאיר – 055-9632107 (וואצפ)