בקשת מידע | קטלוג ספרים לספריה תורנית
-
שלום וברכה, אני צריך פיתרון לקטלוג ספרים אופליין לספריה תורנית גדולה.
לא מורכב מידי, חיפוש מתקדם, כמה פרמטרים מוגדרים על כל ספר + תמונה, וסה"כ נוח לתפעול ועיצוב יהודי-תורני.
האם קיים משהו כזה בעולם או שצריך לבנות מאפס? אם לא קיים, אז יש למישהו עצה איך נכון לבנות? ידע בתכנות יש לי, רק מתבלט אם לבנות ממש מאפס... -
שלום וברכה, אני צריך פיתרון לקטלוג ספרים אופליין לספריה תורנית גדולה.
לא מורכב מידי, חיפוש מתקדם, כמה פרמטרים מוגדרים על כל ספר + תמונה, וסה"כ נוח לתפעול ועיצוב יהודי-תורני.
האם קיים משהו כזה בעולם או שצריך לבנות מאפס? אם לא קיים, אז יש למישהו עצה איך נכון לבנות? ידע בתכנות יש לי, רק מתבלט אם לבנות ממש מאפס...@oryadaniely
לא יודע מה כוונתך ממש מאפס.
בכל אופן לפני שאענה לך חסר לי קצת מידע:
תוכל לפרט בבקשה איזה שפות תיכנות אתה מכיר?
כמו"כ אם תוכל לפרט מה באמת הציפיות שלך בפונקציית החיפוש?
כמו"כ בכמה ספרים מדובר?
וכמה דחוף לך שהתוכנה תהיה קלילה?תציץ בתוסף שלי היברו בוקס בוורד (שהוא חלק מהתוסף כלי קודש) תגיד לי אם זה בכלל הכיוון.
https://kleikodesh.github.io/אל תדאג יש הרבה אפשרויות מצויינות רק צריך להבין מה ואז תוכל לגשת לעבודה.
-
@oryadaniely
לא יודע מה כוונתך ממש מאפס.
בכל אופן לפני שאענה לך חסר לי קצת מידע:
תוכל לפרט בבקשה איזה שפות תיכנות אתה מכיר?
כמו"כ אם תוכל לפרט מה באמת הציפיות שלך בפונקציית החיפוש?
כמו"כ בכמה ספרים מדובר?
וכמה דחוף לך שהתוכנה תהיה קלילה?תציץ בתוסף שלי היברו בוקס בוורד (שהוא חלק מהתוסף כלי קודש) תגיד לי אם זה בכלל הכיוון.
https://kleikodesh.github.io/אל תדאג יש הרבה אפשרויות מצויינות רק צריך להבין מה ואז תוכל לגשת לעבודה.
@pcinfogmach אם אני הבנתי הוא רוצה שיהיה קטלוג באוצר הספרים רק לא מודפס
כלומר טבלה עם שמות הספרים, מחבר, נושא, מיקום וכדו' וכמובן חיפוש לפי שם ספר או מחבר או נושאולא לשכוח אפשרות להוסיף ספרים חדשים, ונעילת שינוי תוכן עם סיסמה בפני ילדים
ואם צדקתי או לא צריך ידע בתיכנות
@oryadaniely צדקתי?
-
אתה צריך להתחיל עם רשימת ספרים שיש לך באוצר, יש לך כזה קטלוג?
אאל"ט יש לי כמה רשימות כאלו, שתוכל להשתמש בהם.עריכה: מצורף - אוסף קטלוגים של אוצרות ספרים.xlsm
(קרדיט: נראה לי "פרויקט בן תורה" ז"ל)תמונות לספרים - אפשר לכאורה לבקש מAI שיתאים לך תמונה של הספר ליד כל ספר.
אני לא מבין ברמת התוכנה, אני מדבר ברמת הנתונים