באג | טאצ' פד לנובו לא עובד אחרי כיבוי והדלקה
-
יש לי מחשב לנובו טינקפד X1 carbon דור 4 שהטאצ'פד שלו לא עובד אחרי שאני מכבה ומדליק אותו אלא רק אם אני מכבה בצורה אלימה ומדליק שוב אז הוא עובד
וכן המקלדת
איך ניתן לתקן?
תודה רבה@AVIVI תלחץ על סמליל ההתחל לחיצה ימנית עם העכבר ותפתח מנהל ההתקנים.
תחפש מקלדות אם מופיעים מספר מנהלי התקנים זהים, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על אחד מהם ובחר "הסר התקן" (Uninstall device). חזור על הפעולה עד שיישאר מנהל התקן אחד בלבד.
אותו דבר תעשה עם הטאצ' פד חפש בקטגוריה עכברים והתקני הצבעה אחרים או התקני ממשק אנוש. חפש את מנהל ההתקן של משטח המגע (לרוב יכלול את המילים "Touchpad", "Trackpad" או "Synaptics"). אם ישנם התקנים כפולים, הסר אותם באותו אופן. -
יש לי מחשב לנובו טינקפד X1 carbon דור 4 שהטאצ'פד שלו לא עובד אחרי שאני מכבה ומדליק אותו אלא רק אם אני מכבה בצורה אלימה ומדליק שוב אז הוא עובד
וכן המקלדת
איך ניתן לתקן?
תודה רבה@AVIVI מה קורה לאחר הפעלה מחדש
לא כיבוי והדלקה -
וכן המקלדת
איך ניתן לתקן?
תודה רבה -
@AVIVI תלחץ על סמליל ההתחל לחיצה ימנית עם העכבר ותפתח מנהל ההתקנים.
תחפש מקלדות אם מופיעים מספר מנהלי התקנים זהים, לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על אחד מהם ובחר "הסר התקן" (Uninstall device). חזור על הפעולה עד שיישאר מנהל התקן אחד בלבד.
אותו דבר תעשה עם הטאצ' פד חפש בקטגוריה עכברים והתקני הצבעה אחרים או התקני ממשק אנוש. חפש את מנהל ההתקן של משטח המגע (לרוב יכלול את המילים "Touchpad", "Trackpad" או "Synaptics"). אם ישנם התקנים כפולים, הסר אותם באותו אופן.@אלישי @DAVID-MMOD @a.y.f.
תודה רבה על העזרה מכל הלב
@אלישי
ניסתי מה שכתבת אבל אין שום התקן כפול - הוינדוס לאחר התקנה נקייה שביצעתי להלן תמונת מסך
@DAVID-MMOD כתב בבאג | טאצ' פד לנובו לא עובד אחרי כיבוי והדלקה:
@AVIVI מה קורה לאחר הפעלה מחדש
לא כיבוי והדלקהאותו דבר לפעמים נדלק בסדר (למה זה משנה?)
@a.y.f. כתב בבאג | טאצ' פד לנובו לא עובד אחרי כיבוי והדלקה:
@AVIVI תעשה כמו שכתב לך @אלישי וכן תוכל לנסות לעדכן את המחשב עם עדכונים
תודה אבל כבר ניסתי עם כל עידכוני וינדוס ועידכוני לנובו הרישמיים וכן חיפשתי דרייברים וכו' (לפני ששאלתי אתכם)
ושוב תודה
אני מודע לזמן היקר שאתם מקדישים!
אולי @יוסי-מחשבים תדע לתת פיתרון?