בירור | הכללת תיקיית מסמכים לתוך אוצריא
-
שלו' רב,
באוצריא, הכלל הוא שרק הספרים שנמצאים בתוך תיקיית אוצריא נכללים במאגר ולא כל הטקסטים במחשב, הלכך הואיל ויש לי עוד טקסטים במסמכים שגם אותם אני רוצה להציג בתוכנה ולחפש בתוכנם
הלכך רציתי לשאול כיצד ניתן להכליל תיקיות אלו בתוך אוצריא (בלי לשכפל אותם פנימה), דהיינו, כיצד ניתן להכליל את תיקיית מסמכים שבמחשב (או שאר תיקיות) לאוצריא?
אשמח להסבר.[[יש אופן של 'לינק סימבולי'-קיצור דרך לתיקייה, אולם הסתבכתי קשות לבצע אותו למעשה על תיקייה קיימת : (עבדתי על פי ההדרכות האלה: ע"י CMD, ב. תוכנה. - אולם CMD נתן שגיאה, ועם התוכנה -הממשק- ההגבלה היתה שלא ניתן היה ליצור תיקיית קיצור לתיקיית מקור קיימת רק ליצור תיקיית מקור חדשה, מה שלא יועיל לי לתיקיות שלי הקיימות), , אשמח להדרכהעל ידי מי שניסה בפועל.
למעשה הצלחתי אחרי הרבה פוילע-שטיקים, אולם אשמח לדעת על דרך 'נורמלית']. -
שלו' רב,
באוצריא, הכלל הוא שרק הספרים שנמצאים בתוך תיקיית אוצריא נכללים במאגר ולא כל הטקסטים במחשב, הלכך הואיל ויש לי עוד טקסטים במסמכים שגם אותם אני רוצה להציג בתוכנה ולחפש בתוכנם
הלכך רציתי לשאול כיצד ניתן להכליל תיקיות אלו בתוך אוצריא (בלי לשכפל אותם פנימה), דהיינו, כיצד ניתן להכליל את תיקיית מסמכים שבמחשב (או שאר תיקיות) לאוצריא?
אשמח להסבר.[[יש אופן של 'לינק סימבולי'-קיצור דרך לתיקייה, אולם הסתבכתי קשות לבצע אותו למעשה על תיקייה קיימת : (עבדתי על פי ההדרכות האלה: ע"י CMD, ב. תוכנה. - אולם CMD נתן שגיאה, ועם התוכנה -הממשק- ההגבלה היתה שלא ניתן היה ליצור תיקיית קיצור לתיקיית מקור קיימת רק ליצור תיקיית מקור חדשה, מה שלא יועיל לי לתיקיות שלי הקיימות), , אשמח להדרכהעל ידי מי שניסה בפועל.
למעשה הצלחתי אחרי הרבה פוילע-שטיקים, אולם אשמח לדעת על דרך 'נורמלית']. -
@זקצ בעבר מישהו העלה כאן תוכנה קטנה שמאפשרת ליצור לינק סימבולי בממשק גרפי. תעשה חיפוש בפורום.
@כוכב-מהלך ניסיתי עיין סוגריים (הנקודה שאי אפשר לעשות על תיקיה קיימת, לפחות לניסיוני)
-
@כוכב-מהלך ניסיתי עיין סוגריים (הנקודה שאי אפשר לעשות על תיקיה קיימת, לפחות לניסיוני)
@זקצ כתב בבירור | הכללת תיקיית מסמכים לתוך אוצריא:
מה אתה מתכוון תיקיה קיימת? התיקיה שאליה הקישור מפנה? או הקישור עצמו?
-
שלו' רב,
למעשה הצלחתי אחרי הרבה פוילע-שטיקים, אולם אשמח לדעת על דרך 'נורמלית'].@כוכב-מהלך
@זקצ כתב בבירור | הכללת תיקיית מסמכים לתוך אוצריא:לתיקיית מקור קיימת
דהיינו שהתיקייה 'מסמכים' כבר קיימת וזה לא נתן לי לעשות לה קיצור סימבולי.
-
@כוכב-מהלך
@זקצ כתב בבירור | הכללת תיקיית מסמכים לתוך אוצריא:לתיקיית מקור קיימת
דהיינו שהתיקייה 'מסמכים' כבר קיימת וזה לא נתן לי לעשות לה קיצור סימבולי.
@זקצ יש לך כמה אפשרויות.
1 להתקין את אוצריא בתיקיית מסמכים.
2. להעביר את מיקום תיקיית מסמכים לתיקיי' החדשה שנוצרה ע"י התוכנה הגרפית שהזכרת.
3. תבדוק שוב את ההוראות בפוסט הזה: https://mitmachim.top/post/884020
4. בהמשך השרשור ההוא, יש תוכנה גרפית נוספת. -
@זקצ בעבר מישהו העלה כאן תוכנה קטנה שמאפשרת ליצור לינק סימבולי בממשק גרפי. תעשה חיפוש בפורום.
@כוכב-מהלך כתב בבירור | הכללת תיקיית מסמכים לתוך אוצריא:
בעבר מישהו העלה כאן תוכנה קטנה שמאפשרת ליצור לינק סימבולי בממשק גרפי.
בכבוד - יצירת לינק קשיח.exe
-
@כוכב-מהלך כתב בבירור | הכללת תיקיית מסמכים לתוך אוצריא:
בעבר מישהו העלה כאן תוכנה קטנה שמאפשרת ליצור לינק סימבולי בממשק גרפי.
בכבוד - יצירת לינק קשיח.exe
@יאיר-דניאל תודה
אמנם ?
השקעתי בזה כמה דקות ולא הצלחתי להבין כיצד עלי לעשות?
וזה גם מורכב קצת. -
@זקצ יש לך כמה אפשרויות.
1 להתקין את אוצריא בתיקיית מסמכים.
2. להעביר את מיקום תיקיית מסמכים לתיקיי' החדשה שנוצרה ע"י התוכנה הגרפית שהזכרת.
3. תבדוק שוב את ההוראות בפוסט הזה: https://mitmachim.top/post/884020
4. בהמשך השרשור ההוא, יש תוכנה גרפית נוספת.@יום-חדש-מתחיל הפוסט לא קושר:
- תבדוק שוב את ההוראות בפוסט הזה: hebrew_books.csv
-
@יאיר-דניאל תודה
אמנם ?
השקעתי בזה כמה דקות ולא הצלחתי להבין כיצד עלי לעשות?
וזה גם מורכב קצת.@זקצ תתקין, ולאחמ"כ תעמוד על התקייה שאתה רוצה ליצור לה לינק קשיח באוצריא, תלחץ מקש ימני ותבחר בזה:
לאחר מכן - תכנס לאוצריא לתקייה אוצריא שבה נמצאים הספרים, תלחץ מקש ימני ואז תבחר בזה:
בהצלחה!