בקשת מידע | עזרת הציבור - ES1 או Q8?
-
אני כעת עומד בפני רכישת טלפון נייד חדש "MADE IN 2025", ולאחר בדיקה ראשונית מצאתי שני דגמים שנראים מבטיחים: ESCOLLS ES1 ו-QLYX Q8.
אין לי העדפה מיוחדת למכשירים מוקשחים, אך גם אינני חושש ממשקל או מגודל.
אשמח לשמוע חוות דעת ממי שהתנסה עם אחד מהם – ובמיוחד ממי שיצא לו להשוות בין שניהם בפועל – לגבי יתרונות, חסרונות, איכות בנייה, תצוגה, חוויית שימוש, מקשים וכל פרט רלוונטי.תודה רבה,
ושנזכה במהרה לראות בנחמת ציון וירושלים. -
אני כעת עומד בפני רכישת טלפון נייד חדש "MADE IN 2025", ולאחר בדיקה ראשונית מצאתי שני דגמים שנראים מבטיחים: ESCOLLS ES1 ו-QLYX Q8.
אשמח לשמוע חוות דעת ממי שהתנסה עם אחד מהם – ובמיוחד ממי שיצא לו להשוות בין שניהם בפועל – לגבי יתרונות, חסרונות, איכות בנייה, תצוגה, חוויית שימוש, מקשים וכל פרט רלוונטי.תודה רבה,
ושנזכה במהרה לראות בנחמת ציון וירושלים.@בנימינה Q8 פצצה
-
@בנימינה Q8 פצצה
-
@מגנוס-קרלסן גודל מסך כמו כל טלפון כשר רגיל מקשים די נוחים אמנם קצת קצת פחות בגלל שהם שטוחים אבל עדין הם סבבה מאוד
ובטריה גם טובה מאוד וגם כל העיצוב של הטלפון נוח הנגן שהוא נגן בפני עצמו ולא דרך ההקלטות קליטה טובה וכו'... -
@מגנוס-קרלסן גודל מסך כמו כל טלפון כשר רגיל מקשים די נוחים אמנם קצת קצת פחות בגלל שהם שטוחים אבל עדין הם סבבה מאוד
ובטריה גם טובה מאוד וגם כל העיצוב של הטלפון נוח הנגן שהוא נגן בפני עצמו ולא דרך ההקלטות קליטה טובה וכו'...@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | עזרת הציבור - ES1 או Q8?:
ובטריה גם טובה מאוד וגם כל העיצוב של הטלפון נוח הנגן שהוא נגן בפני עצמו ולא דרך ההקלטות קליטה טובה וכו'...הטלפון עבה?
-
ובטריה גם טובה מאוד וגם כל העיצוב של הטלפון נוח הנגן שהוא נגן בפני עצמו ולא דרך ההקלטות קליטה טובה וכו'...@הרב-של-השכונה תודה רבה.
מישהו מכיר את ה-ES1? -
@הרב-של-השכונה תודה רבה.
מישהו מכיר את ה-ES1?@בנימינה כן.
לא מכיר במיוחד, אבל ראיתי אותו בשימוש..
מפלצת של מכשיר. -
@הרב-של-השכונה תודה רבה.
מישהו מכיר את ה-ES1? -
ושנזכה במהרה לראות בנחמת ציון וירושלים.@בנימינה
לגבי תוכנה, שניהם עם אותה מערכת (כולל מחשבון מדעי ושיחה מדומה ותמיכה בהתרעות)
לגבי נראות, הES1 מאד גדול כשליש יותר מהQ8 ששווה בגודל לדומיו (4X4 5X5 Q7).
בנוסף הES1 סגור, א”א להוציא בטריה, סים וכרטיס נכנס במגירה בצד, יש גומי על השקע טעינה (טייפ סי) וחיבור האוזניות ביחד, פנס מאד חזק, לא זוכר כרגע עוד דברים. -
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | עזרת הציבור - ES1 או Q8?:
ובטריה גם טובה מאוד וגם כל העיצוב של הטלפון נוח הנגן שהוא נגן בפני עצמו ולא דרך ההקלטות קליטה טובה וכו'...הטלפון עבה?
@מגנוס-קרלסן קצת..
-
@בנימינה
לגבי תוכנה, שניהם עם אותה מערכת (כולל מחשבון מדעי ושיחה מדומה ותמיכה בהתרעות)
לגבי נראות, הES1 מאד גדול כשליש יותר מהQ8 ששווה בגודל לדומיו (4X4 5X5 Q7).
בנוסף הES1 סגור, א”א להוציא בטריה, סים וכרטיס נכנס במגירה בצד, יש גומי על השקע טעינה (טייפ סי) וחיבור האוזניות ביחד, פנס מאד חזק, לא זוכר כרגע עוד דברים.@השטייגעניסט אין לי בעיה עם גודל, השאלה האם זה באמת מוקשח או שסתם הבריגו שלוש ברגים ואז אפשר לקרוא לזה מוקשח... זה עם ברגים בפלסטיקה החיצונית?
האם אפשר להתקלח תוך כדי דיבור? מרגיש שכדי להשתמש בזה כן צריך מגן אחורי?למעשה אפשר לנסח את השאלה שלי ככה, האם זה מכשיר כמו 5X5 רק עבור אלה שצריכים מוקשח, או סתם ליתר מכירות (כמו ה"תחרות" בין אסקולס לקיוליקס)?
כי כרגע נשמע שה-ES1 לוקח בסיבוב (לא צריך להוציא את הסוללה כדי להחליף כרטיס!!!) מלבד הגודל, שאת זה אני מוכן לסבול.
כמו כן, איך המקשים שלו? זה מפלסטיק או מגומי? הם טובים לאורך זמן?עוד שאלה: מה זה? (החור בתחתית שנראה כמו שקע טעינה מיקרו שהפחיד אותי בהתחלה...)
תודה רבה!