בקשת מידע | קו ביתי במחיר טוב
-
@קופיקו תחפש תוכניות סוללר הכי זולות בחברות שונות
@הרב-של-השכונה תודה רבה אבל אני שואל אם יש משהו שכבר מכיר משהו במקום שאני יתחיל לחפש
-
@הרב-של-השכונה תודה רבה אבל אני שואל אם יש משהו שכבר מכיר משהו במקום שאני יתחיל לחפש
@קופיקו אתה מחפש חברה ספציפית כמו בזק או נטפרי או לא משנה לך?
אני בבזק התוכנית הכי זולה ואינטרנט ללא הגבלה ומהיר ממליץ! -
@קופיקו אתה מחפש חברה ספציפית כמו בזק או נטפרי או לא משנה לך?
אני בבזק התוכנית הכי זולה ואינטרנט ללא הגבלה ומהיר ממליץ!@הרב-של-השכונה אני מחפש משהו זול אבל אם קליטה טובה
-
@הרב-של-השכונה אני מחפש משהו זול אבל אם קליטה טובה
@קופיקו מה נקרא זול אצלך עד כמה לחודש?
-
@הרב-של-השכונה אני מחפש משהו זול אבל אם קליטה טובה
@קופיקו יש לך בחברת הוט מובייל 79 שקל קו אינטרנט סיבים קו טלפון עם חמש אלף דקות ב 60 שקל אם מעניין אותך אצלו לפרטי או במייל a0583292929 גיימיל
-
@קופיקו יש לך בחברת הוט מובייל 79 שקל קו אינטרנט סיבים קו טלפון עם חמש אלף דקות ב 60 שקל אם מעניין אותך אצלו לפרטי או במייל a0583292929 גיימיל
@קרן-הסלולר מדובר בקוי להבנתי, נכון?
זה קיים בכל אזור בארץ? אני בבני ברק ואין כאן הוט.
אשמח לייתר פירוט, תודה. -
@6576820 כן זה מה שהוא רוצה קח נייח
(לפי מה שהבנתי ממנו) -
@6576820 כן זה מה שהוא רוצה קח נייח
(לפי מה שהבנתי ממנו)@הרב-של-השכונה אני רוצה קו נייח (מתחיל ב 02 וכדו')
-
@הרב-של-השכונה אני רוצה קו נייח (מתחיל ב 02 וכדו')
@קופיקו בזק זה 02...
אני עשיתי פעם ממש זול לפני 20 שנה תוכנית לשיחות נכנסות ללא הגבלה יוצאות יש איזה מספר כלשהו גדול ואם אני עובר אותו שלא קרה לי כמעט אז כל כמה שיחות אגורה בערך (תלוי לפי הזמן של השיחה כמובן) וזה ב20 שח לחודש
לא יודע אם קיים היום תחפש באתר של בזק תוכניות קו ביתי אולי תמצא משהו נוח לך זול... -
@קופיקו בזק זה 02...
אני עשיתי פעם ממש זול לפני 20 שנה תוכנית לשיחות נכנסות ללא הגבלה יוצאות יש איזה מספר כלשהו גדול ואם אני עובר אותו שלא קרה לי כמעט אז כל כמה שיחות אגורה בערך (תלוי לפי הזמן של השיחה כמובן) וזה ב20 שח לחודש
לא יודע אם קיים היום תחפש באתר של בזק תוכניות קו ביתי אולי תמצא משהו נוח לך זול...@הרב-של-השכונה אזור ירושלים
זה לא משנה החברה משנה האזור למשל דרום זה 08 -
@הרב-של-השכונה אזור ירושלים
זה לא משנה החברה משנה האזור למשל דרום זה 08@קופיקו הא נכון צודק אז לא נראלי שיש מה לעשות בכל חברת סלולר אתה תיהיה 08 אם זה מקומך ואם מקומך ב02 אז בכולם תיהיה 02 אאל"ט
-
@קופיקו הא נכון צודק אז לא נראלי שיש מה לעשות בכל חברת סלולר אתה תיהיה 08 אם זה מקומך ואם מקומך ב02 אז בכולם תיהיה 02 אאל"ט
@הרב-של-השכונה בכל אופן יש למשהו איזה חבילה להציע תודה