עזרה | האם ניתן לקנות טלפונים פשוטים מאליאקספרס , ולהפוך אותו לכשר , איך לדוגמא הופכים נוקיה C2 לכשר?
-
@רואה-ואינו-נראה כתב בעזרה | האם ניתן לקנות טלפונים פשוטים מאליאקספרס , ולהפוך אותו לכשר , איך לדוגמא הופכים נוקיה C2 לכשר?:
@מישהו12 זה המשתמש הכי גדול בפורום יש לו הכי הרבה פוסטים ומוניטין יותר מהיוצר של הפורום @שמואל
תודה על הקרדיט, ואכן יש לי ב"ה הרבה ידע.
אך התודה העיקרית מגיעה לשמואל ואלישי, יוצרי ומנהלי הפורום שעושים לילות כימים עבורנו.
את הבסיס לידע ושלי וחלקים גדולים ממנו רכשתי כאן. -
האם ניתן? כן, בדרך כלל.
כמה זה מסובך ומשתלם כלכלית? מאוד תלוי בדגם.
מה שכן, אין שום מדריך אוניברסלי.@מישהו12 כתב בעזרה | האם ניתן לקנות טלפונים פשוטים מאליאקספרס , ולהפוך אותו לכשר , איך לדוגמא הופכים נוקיה C2 לכשר?:
האם ניתן? כן, בדרך כלל.
כמה זה מסובך ומשתלם כלכלית? מאוד תלוי בדגם.
מה שכן, אין שום מדריך אוניברסלי.@כביש-עוקף רק מוסיף...
שאפשר בקלות ליפול בזה שהפלאפון לא יהיה תומך וולטה !!
(במיוחד הדוגמה של C2) -
@כביש-עוקף
קודם כל בשביל להכשיר אתה צריך גם גירסה כשרה (בלי אינטרנט), וגם להחליף למס' IMEI כשר
נוקיה 208\נוקיה C2\סמסונג יאנג \סמסונג אברכים אתה יכול להכשיר (אם יש'ך ידע טכני בנושא) אבל זה יעבוד לך רק עד חנוכה כי זה 3G.
לעומת זאת אתה יכול להזמין נוקיה 215\225\235\חלק מגרסאות השיאומי מקשים\חצי טאצ' והם יעבדו לך גם אחרי -
@כביש-עוקף
קודם כל בשביל להכשיר אתה צריך גם גירסה כשרה (בלי אינטרנט), וגם להחליף למס' IMEI כשר
נוקיה 208\נוקיה C2\סמסונג יאנג \סמסונג אברכים אתה יכול להכשיר (אם יש'ך ידע טכני בנושא) אבל זה יעבוד לך רק עד חנוכה כי זה 3G.
לעומת זאת אתה יכול להזמין נוקיה 215\225\235\חלק מגרסאות השיאומי מקשים\חצי טאצ' והם יעבדו לך גם אחרי@קראנץ-ונילה תיקון קטן היום כבר כל החצאי טאצ' למינהם עם וולטה כולל כל המקשים
-
@קראנץ-ונילה תיקון קטן היום כבר כל החצאי טאצ' למינהם עם וולטה כולל כל המקשים
@הרב-של-השכונה זה לא מדוייק כי כולם עם בעיה שאי אפשר ללחוץ על שלוחות בקל קו וכדו'
הבנתי ש@בניית-גרסאות מצא פיתרון אבל כרגע עדיין אין את זה בגירסאות הקיימות
-
@הרב-של-השכונה זה לא מדוייק כי כולם עם בעיה שאי אפשר ללחוץ על שלוחות בקל קו וכדו'
הבנתי ש@בניית-גרסאות מצא פיתרון אבל כרגע עדיין אין את זה בגירסאות הקיימות
@נוחעם-FM מה זה משנה מה הבאגים יש וולטה? כן יש וולטה
-
@נוחעם-FM מה זה משנה מה הבאגים יש וולטה? כן יש וולטה
-
@נוחעם-FM א. מה תעשה ב2026 תגיד "טוב הטלפון הולך לפח כי אם אשתמש בו בוולטה השלוחות בקלקו לא יעבדו לי יאללה לפח"?
לא עדיף קצת באגים מאשר כלום
ב.מה אכפת לי עכשיו עובד נכון לא נכון סתם נתתני הערה קטנה לדברי @קראנץ-ונילה -
@נוחעם-FM א. מה תעשה ב2026 תגיד "טוב הטלפון הולך לפח כי אם אשתמש בו בוולטה השלוחות בקלקו לא יעבדו לי יאללה לפח"?
לא עדיף קצת באגים מאשר כלום
ב.מה אכפת לי עכשיו עובד נכון לא נכון סתם נתתני הערה קטנה לדברי @קראנץ-ונילה@הרב-של-השכונה זה קצת גלש פה...
הנידון היה לקנות ולהכשיר אז כל עוד לא וודאי שיש גירסה טובה עדיף שלא לקנות