בירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?
-
האם ישנה אפשרות/אפליקציה שימנעו גישה לריקוברי?
ולחילופין, האם ישנה אפשרות/אפליקציה שתמנע גישה למכשיר לאחר פקטורי ריסט (חוץ מ-frp המחייב חשבון גוגל במכשיר)?
במידה ורלוונטי, השאלה מכוונת בעיקר אל סמסונג a06.
תודה!!
אגב, הבעיה הזו (פקטורי ריסט בריקוברי) היא בעצם אֵם כל בעיות האבטחה של יישומי הסינון למיניהם.
אולי באמת מישהו יבנה משהו שיפתור את הבעיה הזו? כלי שימנע את הגישה לריקוברי וחסל..
שאלתי את gpt והוא אמר לי שאין כלי כזה.. הוא צודק? -
ולחילופין, האם ישנה אפשרות/אפליקציה שתמנע גישה למכשיר לאחר פקטורי ריסט (חוץ מ-frp המחייב חשבון גוגל במכשיר)?
תודה!!
אגב, הבעיה הזו (פקטורי ריסט בריקוברי) היא בעצם אֵם כל בעיות האבטחה של יישומי הסינון למיניהם.
אולי באמת מישהו יבנה משהו שיפתור את הבעיה הזו? כלי שימנע את הגישה לריקוברי וחסל..
שאלתי את gpt והוא אמר לי שאין כלי כזה.. הוא צודק?@סוף-הרחוב כתב בבירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?:
תודה!!
שאלתי את gpt והוא אמר לי שאין כלי כזה.. הוא צודק?אין כזה דבר.
האופציה היחידה זה לחסום frp. -
@סוף-הרחוב כתב בבירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?:
תודה!!
שאלתי את gpt והוא אמר לי שאין כלי כזה.. הוא צודק?אין כזה דבר.
האופציה היחידה זה לחסום frp.@למה-באתי כתב בבירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?:
האופציה היחידה זה לחסום frp.
שלא עובד עם SecureGuard
עד שכבר התלהבתי שמצאתי משהו מושלם..
כי חוץ מזה, זה יישום שעושה כל מה שמבקשים ממנו כמו ילד טוב.אז מה יהיה? איך מכשירים מכשיר שיעבוד רק עם וויז ומיוזיק ווליום בצורה טובה והרמטית באמת?
-
@למה-באתי כתב בבירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?:
שלא עובד עם SecureGuard
עד שכבר התלהבתי שמצאתי משהו מושלם..
כי חוץ מזה, זה יישום שעושה כל מה שמבקשים ממנו כמו ילד טוב.אז מה יהיה? איך מכשירים מכשיר שיעבוד רק עם וויז ומיוזיק ווליום בצורה טובה והרמטית באמת?
שלא עובד עם SecureGuard
עד שכבר נתלהבתי שמצאתי משהו מושלם.. כי חוץ מזה, זה יישום שעושה כל מה שמבקשים ממנו כמו ילד טוב.
א. הfrp שלו בעיקרון עובד.
צריך לבדוק מה הבעייה.
הכנסת מיד אחרי מייל?
עשית את האופציה של הfrp? -
שלא עובד עם SecureGuard
עד שכבר נתלהבתי שמצאתי משהו מושלם.. כי חוץ מזה, זה יישום שעושה כל מה שמבקשים ממנו כמו ילד טוב.
צריך לבדוק מה הבעייה.
הכנסת מיד אחרי מייל?
עשית את האופציה של הfrp? -
צריך לבדוק מה הבעייה.
הכנסת מיד אחרי מייל?
עשית את האופציה של הfrp?האמת שלא ניסיתי, כי ראיתי שהוא כותב שאסור שיהיו חשבונות גוגל במכשיר...
צריך לבדוק מה הבעייה.
הכנסת מיד אחרי מייל?
עשית את האופציה של הfrp?האמת שלא ניסיתי, כי ראיתי שהוא כותב שאסור שיהיו חשבונות גוגל במכשיר...
אחרי זה אין בעייה... רק בהתקנה זה בעייתי
-
-
ריקוברי זאת מחיצה של המכשיר למחוק אותה זה דבר הזוי שלא יינתן בשום אופן .
מה כן?
הדרן למשל עורכים את הקושחה באמצעות רוט ומה שקורה זה כשאתה מגיע לריקוברי יש לך רק מס' מצומצם של אפשרויות שהם נותנים.
אבל בלי רוט, אין מצב.@מזכירותי כתב בבירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?:
ריקוברי זאת מחיצה של המכשיר למחוק אותה זה דבר הזוי שלא יינתן בשום אופן .
הדרן למשל עורכים את הקושחה באמצעות רוט ומה שקורה זה כשאתה מגיע לריקוברי יש לך רק מס' מצומצם של אפשרויות שהם נותנים.לא ביקשתי למחוק אותה, זה כמובן בלתי אפשרי.
אלא איזשהו כלי שימנע את הגישה אליה.כמובן שאפשרי ריקוברי מקוסטם [ללא אפשרות איפוס המכשיר], או רום מקוסטם [שגם לאחר האיפוס, המכשיר ישאר מסונן], אבל אין לי זמן וכוח להתעסקות כזו.
-
תודה!!
שאלתי את gpt והוא אמר לי שאין כלי כזה.. הוא צודק?@סוף-הרחוב בעיקרון אני יכול לעשות את זה אבל לא תהיה גישה לרקוברי כלל
-
אני לא ממש הבנתי מה אתה מחפש, שיהיה גישה אבל מוגבלת?
או שלא יהיה גישה בכלל?
אם זה האפשרות השנייה, צריך רק לפגום משהו במחיצה, וזה לא נותן גישה לריקברי, זה קרה לי כמה פעמים (כשניסיתי לבנות twrp) הכל עובד מצויין אבל אין גישה.
-
או שלא יהיה גישה בכלל?
אם זה האפשרות השנייה, צריך רק לפגום משהו במחיצה, וזה לא נותן גישה לריקברי, זה קרה לי כמה פעמים (כשניסיתי לבנות twrp) הכל עובד מצויין אבל אין גישה.
@zalmensmok כתב בבירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?:
או שלא יהיה גישה בכלל?
איך עושים את זה? תוכל בפרטי?
-
או שלא יהיה גישה בכלל?
@zalmensmok כרגע הוא מחפש שלא יהיה גישה בכלל, הקטע הוא שהוא רוצה באמצעות אפליקציה פשוטה לעשות את זה ולא על ידי עריכת קושחה, זה אפשרי?
-
או שלא יהיה גישה בכלל?
-
@zalmensmok @מזכירותי לא משנה לי אם הגישה לריקוברי תהיה מוגבלת [כלומר, שפיקטורי ריסט לא יעבוד] או שלא תהיה גישה כלל. מה שרלוונטי עבורי זה מניעת איפוס המכשיר מבחוץ.
-
כל המניע לחיפוש אפשרות כזו נבע מהעובדה שחשבתי שאפליקציית הסינון SecureGuard של @iosi-poli האלוף אינה הולכת יד ביד עם FRP, ומאחר שכתב לי @למה-באתי שהם הולכים מצויין יחד, לכן @בניית-גרסאות התייתר לי כל הצורך בזה.
ייש"כ לכל העוזרים והמסייעים.
-
-
-
-
חוץ מזה תבדוק.
בחלק מפתרונות הMDM (כמו באפליקציה שאני עובד עליה כבר זמן רב) מצליחים ליישם כך שבמכשיר אנדרואיד נורמאלי (לא להעלב, בעלי Qin או Unihertz)הMDM ישפיע על הריקברי ולא תופיע אפשרות איפוס\תופיע אך לא תעשה דבר.
לא ניסיתי בגלקסי A06 ספציפי,
אך יש לי גרסת נטו וויז מוכנה אליו כבר. -
חוץ מזה תבדוק.
בחלק מפתרונות הMDM (כמו באפליקציה שאני עובד עליה כבר זמן רב) מצליחים ליישם כך שבמכשיר אנדרואיד נורמאלי (לא להעלב, בעלי Qin או Unihertz)הMDM ישפיע על הריקברי ולא תופיע אפשרות איפוס\תופיע אך לא תעשה דבר.
אך יש לי גרסת נטו וויז מוכנה אליו כבר.@מישהו12 כתב בבירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?:
חוץ מזה תבדוק.
אך יש לי גרסת נטו וויז מוכנה אליו כבר.אני הצלחתי בעזרתו של @שמעון-pc (כל האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם) להביא למצב שאין ריקוברי.. ולצרוב גירסא חדשה זה לא יעבוד.. כי אני משנה את הגודל של המחיצה.
-
@מישהו12 כתב בבירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?:
חוץ מזה תבדוק.
אך יש לי גרסת נטו וויז מוכנה אליו כבר.אני הצלחתי בעזרתו של @שמעון-pc (כל האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם) להביא למצב שאין ריקוברי.. ולצרוב גירסא חדשה זה לא יעבוד.. כי אני משנה את הגודל של המחיצה.
-
@מישהו12 להבהיר
זו לא הכוונה שלא תעבוד צריבה חדשה כלל אלא שצריך לעשות format כי מפת המחיצות שונתה כך שלא תאפשר לצרוב ריקוברי בגודל נורמלי שיפעל -
@מישהו12 להבהיר
זו לא הכוונה שלא תעבוד צריבה חדשה כלל אלא שצריך לעשות format כי מפת המחיצות שונתה כך שלא תאפשר לצרוב ריקוברי בגודל נורמלי שיפעל@שמעון-pc כתב בבירור | מניעת גישה לריקוברי, יש?:
@מישהו12 להבהיר
זו לא הכוונה שלא תעבוד צריבה חדשה כלל אלא שצריך לעשות format כי מפת המחיצות שונתה כך שלא תאפשר לצרוב ריקוברי בגודל נורמלי שיפעלזה מה שהתכונתי.
ו @מישהו12 טוען שאי אפשר לעשות פירמוט לשום נגן כי צריך גירסא חתומה..