זמנית החזרת רדיו לנגן נגן בייסיק SAMVIX BASIC סאמויקס
-
יש לי נגן נגן בייסיק SAMVIX BASIC סאמויקס ללא רדיו אני צריך לתקופה זו להכניס רדיו זמנית לנגן
מישהו יודע להדריך אותי איך בבקשה?
תודה רבה -
@חושב-שחושב
אתה חדש פה , כדאי שתעבור על החוקים
ותמחק נושא אחד -
@חושב-שחושב אני לא חושב ששיך ''זמנית'' זה פשוט ללכת לחנות ולהחזיר את הרדיו ואז ללכת שוב ולהסיר אותו...
-
@חושב-שחושב אמר בזמנית החזרת רדיו לנגן נגן בייסיק SAMVIX BASIC סאמויקס:
יש לי נגן נגן בייסיק SAMVIX BASIC סאמויקס ללא רדיו אני צריך לתקופה זו להכניס רדיו זמנית לנגן
מישהו יודע להדריך אותי איך בבקשה?
תודה רבה@116nxh9
אולי יוכל לעזור לך -
יש למישהו הדרכה איך לבצע את הכנסת הרדיו?
תודה -
@חושב-שחושב בעקרון אפשרי לצרוב גירסא של AGPTEK אבל כדי להחזיר למצב הקודם צריך קושחא של סמוויקס משמע שזה יעלה כסף אתה מוכן? ( ולגבי הקושחה של AGPTEK יתכן מאוד שזה יהיה באנגלית ללא קידוד בעברית האם זה שווה לך? )
וכל זה במידה ויש כבר רכיב רדיו בנגן -
@חושב-שחושב הנגן מנותק או לא?
-
כרגע מנותק
אבל יש בדיוק אותו נגן לחבר שלי אותו דגם בול עם רדיו -
@חושב-שחושב אולי יש אפשרות להעביר מהנגן של חבר שלי שהוא כאמור בדיוק בדיוק אותו נגן ודגם רק עם רדיו?
האם אני יכול לקחת משם איזה קובץ הפעלה או להחליף איך שהוא את כל המערכת בהעתקה מהנגן של החבר?
תודה רבה רבה -
@חושב-שחושב בעיקרון זה ניתן לעשייה ע''י שאיבת הקושחה של הנגן של חבר מה שכרגע לא ניתן לאנשים פשוטים כמוני יש את זה לכמה חברה פה מהפורום כאילו אני חושב שזה תוכנות אבל יכול להיות שאני טועה בכל מקרה עד שלא תוכל לשאוב את הקושחה של חבר שלך אתה לא תצליח לעשות כלום בחינם
-
@חושב-שחושב זה לא קובץ שיושב על הנגן ומחכה שתשלוף אותו זה ממש מערכת קטנה שנמצאת על הנגן זה כמו שתגיד ( בהגזמה רבה ) שתשאב מערכת הפעלה של מחשב מקודד ואתן לך רמז זה אפשרי ( לגבי הנגן ) עם הכלים המתאימים שיש לכל אדם שמתעסק בתחום
-
למשהו יש בכל זאת את התוכנה לשאיבת גרסה אם יש למישהו אני ישמח אם ישלח למייל שלי achakian0000@gmail.com
-
@achakian0000 אמר בזמנית החזרת רדיו לנגן נגן בייסיק SAMVIX BASIC סאמויקס:
למשהו יש בכל זאת את התוכנה לשאיבת גרסה אם יש למישהו אני ישמח אם ישלח למייל שלי achakian0000@gmail.com
שלום וברכה
מישהו עזר לך?
תודה רבה