בקשת מידע | וורד לאנדרואיד-טאבלט להורדה בחינם
-
אני חייב ממש בדחיפות וורד לטאבלט אנדרואיד להורדה בחינם, לא חיקויים כמו WPS אלא וורד המקורי.
תודה רבה. -
-
אני חייב ממש בדחיפות וורד לטאבלט אנדרואיד להורדה בחינם, לא חיקויים כמו WPS אלא וורד המקורי.
תודה רבה.@נפתלי-צבי-יהודה Microsoft office
-
@y0508352872 לא ברור? מה התכוונת לומר?? אולי זה קישור שלא עובד?
אשמח אם תוכל לעזור לי בזה בהקדם, תודה רבה!!
-
@y0508352872 לא ברור? מה התכוונת לומר?? אולי זה קישור שלא עובד?
אשמח אם תוכל לעזור לי בזה בהקדם, תודה רבה!!
@נפתלי-צבי-יהודה אולי אם היית כותב בצורה יותר מבקשת, היית מקבל יותר עזרה כבר קודם.
ההוא שהגיב לך לא ידע מה הוא כותב
למעשה, בטח ניסית להתקין את האפליקציה המקורית של וורד וקיבלת הודעה שמאחת עשרה אינץ' זה עולה כסף...
אז מה שאתה צריך זה אפליקציה פרוצה שבה לא נדרש תשלום
בהצלחה בחיפוש
אם לא הבנתי את כוונתך אתה מוזמן להסביר. -
ראשית סליחה אם לא ביקשתי מספיק יפה, @מזכירותי אז אני ממש מבקש ממי שיכול לעזור שיעשה טובה ויעזור כי זה מאוד דחוף וחשוב,
למעשה ניסיתי להתקין כל מיני אפלקציות של וורד שמצאתי כאן ולא הצלחתי להתקין [-ההתקנה נכשלה],
והטבלאט כרגע כבר חסום עם אאוטנט ככה שאין לי אפשרות להוריד מגוגל פלי,אז אני ממש מבקש שאם יש למישהו כאן וורד פרוץ שההתקנה שלו עובדת שיעלה את זה כאן.
תודה רבה!!! -
ראשית סליחה אם לא ביקשתי מספיק יפה, @מזכירותי אז אני ממש מבקש ממי שיכול לעזור שיעשה טובה ויעזור כי זה מאוד דחוף וחשוב,
למעשה ניסיתי להתקין כל מיני אפלקציות של וורד שמצאתי כאן ולא הצלחתי להתקין [-ההתקנה נכשלה],
והטבלאט כרגע כבר חסום עם אאוטנט ככה שאין לי אפשרות להוריד מגוגל פלי,אז אני ממש מבקש שאם יש למישהו כאן וורד פרוץ שההתקנה שלו עובדת שיעלה את זה כאן.
תודה רבה!!!