עזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.
-
@נעזר1000
כן, לגמרי.
ואגב @ע-ה-דכו-ע
בתיקייה ששלחת לי לא היה הקובץ
אבל בסדר, כרגע בוא נראה מה הגרסה הסופית, כי לאתר אפשר לעדכן.
ואז נעבוד עלל לקמפל אותו או מה שזה לא המילה הזאת.@היפר הנה זה כexe לאחר ההתקנה זה יופיע ככול תוכנה אחרת במחשב (קיצור בשולחן העבודה וכו')
https://send.magicode.me/send-file/file/f286606ee88******62eb12cf6ffdf030c2e2a74c700d6/view
להוריד ככוכביותהגרסה של @ע-ה-דכו-ע יותר קטנה אז כנראה עדיף ככה
-
@היפר הנה זה כexe לאחר ההתקנה זה יופיע ככול תוכנה אחרת במחשב (קיצור בשולחן העבודה וכו')
https://send.magicode.me/send-file/file/f286606ee88******62eb12cf6ffdf030c2e2a74c700d6/view
להוריד ככוכביותהגרסה של @ע-ה-דכו-ע יותר קטנה אז כנראה עדיף ככה
@cfopuser
יש דרך לקובץ בלי התקנה? כזה תוכנה ניידת כמו האתה שיש פה של הורדות בנטפרי וכאלה
ואגב מאיפה לקחת את הקוד?
אם אני ינסה לפתור את הבעייה של אלו שחוששים מזה שאני יאסוף את המידע שלהם, עם תוכנה שלפני ההתקנה המחשב מזהיר אותי, זה לא מי יודע מה ילך...
אבל חוץ מזה, פצצה, ממש תודה רבה.
ואגב, אם מישהו מצליח לעשות את זה בקובץ ללא התקנה ובלי הפחדות, אשמח שתשלבו את האיקון איךשהוא, אני מצרף אותו כאן.
-
@cfopuser
יש דרך לקובץ בלי התקנה? כזה תוכנה ניידת כמו האתה שיש פה של הורדות בנטפרי וכאלה
ואגב מאיפה לקחת את הקוד?
אם אני ינסה לפתור את הבעייה של אלו שחוששים מזה שאני יאסוף את המידע שלהם, עם תוכנה שלפני ההתקנה המחשב מזהיר אותי, זה לא מי יודע מה ילך...
אבל חוץ מזה, פצצה, ממש תודה רבה.
ואגב, אם מישהו מצליח לעשות את זה בקובץ ללא התקנה ובלי הפחדות, אשמח שתשלבו את האיקון איךשהוא, אני מצרף אותו כאן.
@היפר קובץ ללא התקנה
https://send.magicode.me/send-file/file/204b*****c6b74d21eea8811fc9de58b9cbfb46e67a61/view
להוריד כוכביותאת הסמל אני יוסיף לאחמ"כ
למרות שאם הגירסה של @ע-ה-דכו-ע עד כדי כך קטנה עדיף אותה כנראה
-
@היפר קובץ ללא התקנה
https://send.magicode.me/send-file/file/204b*****c6b74d21eea8811fc9de58b9cbfb46e67a61/view
להוריד כוכביותאת הסמל אני יוסיף לאחמ"כ
למרות שאם הגירסה של @ע-ה-דכו-ע עד כדי כך קטנה עדיף אותה כנראה
@cfopuser אני ישמח לראות את הגירסה שלו אבל משום מה לא הצלחתי להגיע אליה.
ואני גם יצטרך לשלוח לו את הקוד החדש.
אגב, סתם סקרנות, מאיפה אתה מושך את הקוד? לא שאכפת לי ואני מאמין שאם גיטהאב זה קוד פתוח זה לא מסובך, מעניין אותי הדרך.
יש איך למנוע את האזהרה של המחשב לפני ההפעלה או שזה ככה וזהו? -
אגב, סתם סקרנות, מאיפה אתה מושך את הקוד? לא שאכפת לי ואני מאמין שאם גיטהאב זה קוד פתוח זה לא מסובך, מעניין אותי הדרך.
יש איך למנוע את האזהרה של המחשב לפני ההפעלה או שזה ככה וזהו? -
יש איך למנוע את האזהרה של המחשב לפני ההפעלה או שזה ככה וזהו?@היפר כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:
אני מעלה אותה כאן,
אבל זה הגירסה הישנה עדיין, אין לי זמן עכשיו לעדכןעריכה: קימפלתי עכשיו את המעודכן.ResuMaker-win_x64.exe
זה לווינדוס וזה יכול לרוץ לבד.שאר הקבצים לשאר המערכות הפעלה צריכים שיהיה יחד איתם בתיקיה את הקובץ resources.neu
זה לשאר המערכות הפעלה:
ResuMaker-linux_arm64
ResuMaker-linux_armhf
ResuMaker-linux_x64
ResuMaker-mac_arm64
ResuMaker-mac_universal
ResuMaker-mac_x64 -
בניתי משהו כזה, שעוזר לאנשים לעשות את הרזומה שלהם.
הנה קישור למי שרוצה.
https://elizaidoff.github.io/ResuMaker-/ -
@היפר כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:
בניתי משהו כזה, שעוזר לאנשים לעשות את הרזומה שלהם.
שלח זאת לקולדצקי.... הוא ממש ישמח!
-
@היפר האמת היא שניסיתי לקמפל את זה גם לAPK לאנדרואיד (סתם בשביל הידע), וזה גם עובד מצויין, אבל הוא לא מצליח ליצור את הקובץ PDF משום מה.
@ע-ה-דכו-ע כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:
@היפר האמת היא שניסיתי לקמפל את זה גם לAPK לאנדרואיד (סתם בשביל הידע), וזה גם עובד מצויין, אבל הוא לא מצליח ליצור את הקובץ PDF משום מה.
בסופו של דבר, זה רק קוד HTML, שבאיזשהו מעקף יוצר PDF, אבל הגיוני שזה לא יעבוד במכשירים מסויימים כי אין יוצר של זה בקוד, (נראה לי, כבר הבהרתי שאין לי מושג בקוד) אלא זה רוכב על יוצר במחשב או בדפדפן.
יכול להיות שצריך קוד אחר לAPK -
אולי אני לא מבין, אבל מה הבעיה להפוך אותו לקובץ EXE ע"י פייתון? ואז הוא יוכל להיות גם כגירסא ניידת בלי התקנה?
-
אולי אני לא מבין, אבל מה הבעיה להפוך אותו לקובץ EXE ע"י פייתון? ואז הוא יוכל להיות גם כגירסא ניידת בלי התקנה?
@יאיר-דניאל כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:
ע"י פייתון?
???
חוץ מזה מה הבעיה בEXE שהעלתי? הוא לא עובד טוב?
-
@יאיר-דניאל כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:
ע"י פייתון?
???
@ע-ה-דכו-ע עובד מצויין! שאלתי היא ל@ היפר
ומה לא ברור לגבי פייתון, אני אתמול יצרתי תוכנה ניידת (למעקב אחרי מסמכים שלא נפתחו במחשב) באמצעות קוד פייתון, והגדרתי לי שיצור לי אותו כקובץ EXE.
עריכה: הבנתי, אתה מתכוון שכיוון שזה לא נכתב באמצעות קוד פייתון, הוא לא יכול לייצר מזה קובץ EXE? -
ע"י פייתון?
???
@ע-ה-דכו-ע הוא עובד מצויין, חוץ מזה שהוא על הישן, אבל בזה נטפל כבר אחרי הצום. וגם, היה שם משהו שכשניסיתי להקטין את המסגרת, כזה ממסך מלא ללא מסך מלא, זה נעלם ולא נפתח יותר.
אני משער שאין דרך לבטל את האזהרה של זה שהקובץ לא מוכר וכל זה.
לכאורה צריך רק את האחד לווינדוס. כי כל מי שאין לו אינטרנט או גישה לווינדוס אני משער שאין לו מקבוק או משהו כזה. -
ומה לא ברור לגבי פייתון, אני אתמול יצרתי תוכנה ניידת (למעקב אחרי מסמכים שלא נפתחו במחשב) באמצעות קוד פייתון, והגדרתי לי שיצור לי אותו כקובץ EXE.
עריכה: הבנתי, אתה מתכוון שכיוון שזה לא נכתב באמצעות קוד פייתון, הוא לא יכול לייצר מזה קובץ EXE?@יאיר-דניאל אני יכול לנסות להבין מה זה פייתון ואיך כותבים איתו. בינתיים אני לא כתבתי כלום, ומשום מה כל המודלים החליטו לעשות את זה בHTML.
אז נכון שאני צריך ללמוד קוד, לפחות כדי שאני יוכל לעשות תיקונים קטנים לבד, אבל אני לא כל כך בטוח איך עושים את זה לבד. והמודלים לא משהו בללמד את זה. -
עריכה: הבנתי, אתה מתכוון שכיוון שזה לא נכתב באמצעות קוד פייתון, הוא לא יכול לייצר מזה קובץ EXE?@יאיר-דניאל כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:
עריכה: הבנתי, אתה מתכוון שכיוון שזה לא נכתב באמצעות קוד פייתון, הוא לא יכול לייצר מזה קובץ EXE?
נכון.
@היפר כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:
@ע-ה-דכו-ע הוא עובד מצויין, חוץ מזה שהוא על הישן
עדכנתי בפוסט שבו העלתי את זה.
להקטין את המסגרת, כזה ממסך מלא ללא מסך מלא, זה נעלם ולא נפתח יותר.
שמתי לב לזה, צריך לבדוק למה זה קורה, בכל אופן אפשר לרחף מעל הסמל של זה בשורת המשימות, ואז בתמונה הממוזערת של החלון ללחוץ בלחצן ימני והגדל, ואז זה חוזר.
זה ענין של הגדרה במחשב. אפשר לחתום את הקובץ, אבל זה כנראה לא ממש יעזור.
לכאורה צריך רק את האחד לווינדוס. כי כל מי שאין לו אינטרנט או גישה לווינדוס אני משער שאין לו מקבוק או משהו כזה.
יכול להיות, באמת לא הייתי טורח ליצור את כל אלו, אבל הספריה שאני מקמפל דרכה יוצרת לי בבת אחת את כל אלו, אז העלתי את כולם.
-
עריכה: הבנתי, אתה מתכוון שכיוון שזה לא נכתב באמצעות קוד פייתון, הוא לא יכול לייצר מזה קובץ EXE?
נכון.
@ע-ה-דכו-ע הוא עובד מצויין, חוץ מזה שהוא על הישן
עדכנתי בפוסט שבו העלתי את זה.
להקטין את המסגרת, כזה ממסך מלא ללא מסך מלא, זה נעלם ולא נפתח יותר.
שמתי לב לזה, צריך לבדוק למה זה קורה, בכל אופן אפשר לרחף מעל הסמל של זה בשורת המשימות, ואז בתמונה הממוזערת של החלון ללחוץ בלחצן ימני והגדל, ואז זה חוזר.
זה ענין של הגדרה במחשב. אפשר לחתום את הקובץ, אבל זה כנראה לא ממש יעזור.
לכאורה צריך רק את האחד לווינדוס. כי כל מי שאין לו אינטרנט או גישה לווינדוס אני משער שאין לו מקבוק או משהו כזה.
יכול להיות, באמת לא הייתי טורח ליצור את כל אלו, אבל הספריה שאני מקמפל דרכה יוצרת לי בבת אחת את כל אלו, אז העלתי את כולם.
@ע-ה-דכו-ע
אני מנסה לשלוח אותו במייל וזה כותב לי התגלה וירוס. דחסתי אותו ואותו דבר.
זה קשור לחתימה וכל זה? (מה שזה לא אומר) אפשר לחתום אותו? -
@ע-ה-דכו-ע
זה קשור לחתימה וכל זה? (מה שזה לא אומר) אפשר לחתום אותו?@היפר כתב בעזרה | בניתי אפליקציה שיוצרת רזומה לשידוכים, אם מישהו יכול לעזור לי עם הEXE.:
@ע-ה-דכו-ע
זה קשור לחתימה וכל זה? (מה שזה לא אומר) אפשר לחתום אותו?במייל סתם אי אפשר לשלוח EXE. אפילו דחוס עם קוד, ולא נראה לי שחתימה תעזור.
צריך להעלות את זה לדרייב ואז לשלוח קישור לדרייב.
-
@ע-ה-דכו-ע
זה קשור לחתימה וכל זה? (מה שזה לא אומר) אפשר לחתום אותו?במייל סתם אי אפשר לשלוח EXE. אפילו דחוס עם קוד, ולא נראה לי שחתימה תעזור.
צריך להעלות את זה לדרייב ואז לשלוח קישור לדרייב.
@ע-ה-דכו-ע אה, תודה.
אני לומד לאט לאט, סליחה על השאלות הרבות והבורות שלא מתאימה לפורום.
בוא נראה מה יהיה הרעיון הבא שלי.....