הצעת ייעול | תגובה ל- סינדרום חבר מביא חבר
-
@יצחק-המלך-והחכם את המעט מאוד מקרים האלו שיקרו - שוב, כנראה שמישהו מותיקי ומעוטרי הפורום לא ירחיק מישהו סתם (בטח שבמקרה שהוא עושה את זה הוא יחסם בעצמו מיידית), היא מן הסתם תוכל לשפוט.
@מישהו12 נכון צודק שלא יהיה הרבה מקרים כאלה אבל למשל תאר לעצמך מה יקרה אם קמתי היום עצבני במיוחד כתבתי פוסט פתאום מישהו דיסלייק גיליתי מי דיסלייק ישר אני מוצא פוסט כלשהו שלו מפעם ואופס הבן אדם מורחק
-
@מישהו12 נכון צודק שלא יהיה הרבה מקרים כאלה אבל למשל תאר לעצמך מה יקרה אם קמתי היום עצבני במיוחד כתבתי פוסט פתאום מישהו דיסלייק גיליתי מי דיסלייק ישר אני מוצא פוסט כלשהו שלו מפעם ואופס הבן אדם מורחק
-
@משה-מזרחי כתב בהצעת ייעול | תגובה ל- סינדרום חבר מביא חבר:
לא חושב שהנושא הקודם ננעל לחינם...
*ונמחק
-
יש בעייה בסיסית:
כמעט כל אחד מגיע לפה כשהוא לא יודע כלום, ובשלב שהוא לומד ומבין, הפורום כבר לא מתאים לו...
הייתי אומר - ולא בציניות - שיש כאן משהו כמו חיידר... מגיעים, לומדים, אבל בשלב כלשהוא מתבגרים...
לכן המומחים של פעם לא נמצאים פה כמעט, ומגיעים חדשים, שבתורם הולכים ג"כ.
לא רואה בזה רע, כשהגעתי לפורום לא ידעתי כלום על תרגום/תכנות ועוד הרבה! -
@י.-פל. אני חושב שלכל אדם לא משנה לרמת הבנתו בטכנולוגיה צריך את הפורום הניפלא הזה האנשים שהולכים לא הולכים בגלל שמיצו אלא בגלל שהם לא יכולים יותר, ישיבה גדולה-שידוכים ועוד
יש כן מלא אקרים ברמה גבוה שנישארים כי תמיד צריך את הפורום הזה
ומי שמיתבגר עוזר לאחרים וכן הלאה
ואיזה מומחים של פעם לא נימצאים כאן?
מישהו 12 הוא דוגמה מצוינת לכך תן לי מישהו אחד טוב ככל שיהיה בטכנולוגיה מהפורום שלא היה צריך מידע לפעמיםו @pcinfogmach זה רעיון מצוין אבל כמו שאמרו אם ההנהלה מחקה את הנושא אז כניראה שהיא לא רצתה שיפתחו עוד פעם
-
@י.-פל. אני חושב שלכל אדם לא משנה לרמת הבנתו בטכנולוגיה צריך את הפורום הניפלא הזה האנשים שהולכים לא הולכים בגלל שמיצו אלא בגלל שהם לא יכולים יותר, ישיבה גדולה-שידוכים ועוד
מישהו 12 הוא דוגמה מצוינת לכך תן לי מישהו אחד טוב ככל שיהיה בטכנולוגיה מהפורום שלא היה צריך מידע לפעמיםו @pcinfogmach זה רעיון מצוין אבל כמו שאמרו אם ההנהלה מחקה את הנושא אז כניראה שהיא לא רצתה שיפתחו עוד פעם
@שלמה-רביב כתב בהצעת ייעול | תגובה ל- סינדרום חבר מביא חבר:
מישהו 12 הוא דוגמה מצוינת לכך תן לי מישהו אחד טוב ככל שיהיה בטכנולוגיה מהפורום שלא היה צריך מידע לפעמים
bbn, yair, אביי, hvusv123, שמואל, שלמה ו, itapi, והרשימה עוד ארוכה
תכנס למשתמשים עם המוניטין הגבוהביותר ותגיד לי מי נמצא שם כיום
@מישהו12 דיברנו על זה -
זה לא בגלל שהם לא צריכים כבר את הפורום זה בגלל שאדם יכול להיות זמן מסוים בפורום אבל יש כבר הגבלה אני מאמין שאחרי 6 שנים בפורום מיצת כבר ונימאס לך או שאתה לא יכול כבר
לאף אחד לא יש את כל המידע כמו בפורום עם מעל 27 אלף אנשים ב'ה!כמו שאמרתי שידוכין ישיבה גדולה ועוד
-
@pcinfogmach
@pcinfogmach כתב בהצעת ייעול | תגובה ל- סינדרום חבר מביא חבר:וגם את המשתמשים בעלי מוניטין גבוה שמבצעים פעולות של סינון, תיקונים ומענה לשאלות שנדרשות פיקוח.
סתם שאלה מה יקרה אם אחד מהם יתעצבן על אחד אחר בעל מוניטין נמוך ויחליט להרחיק אותו בגלל שעצבן אותו או דבר אחר ?
@יצחק-המלך-והחכם כתב בהצעת ייעול | תגובה ל- סינדרום חבר מביא חבר:
סתם שאלה מה יקרה אם אחד מהם יתעצבן על אחד אחר בעל מוניטין נמוך ויחליט להרחיק אותו בגלל שעצבן אותו או דבר אחר ?
ב-StackOverflow למיטב הבנתי אין למישהו סמכות להרחיק משתמשים מהפורום. ב-StackOverflow, יש אפשרות לציין מה לא היה בסדר במעשה מסוים, ואם עשית טעות – תמיד יש אפשרות לתקן אותה. אם יש הרבה טעויות שהמשתמש לא מתקן, ייתכן ויחסם אוטומטית עד לתיקון הטעויות. כמו כן יש מערכת עם מוניטין שמאזנת את רגישות המערכת לטעויות.
בנוסף, יש צוות פיקוח רק הרעיון הוא שאיןצורך שהצוות פיקוח יטפל בכל פרט קטן.למעשה אני לא יודע כמה הרעיון שלי ישים. כי הפורום הוא בעצם פורום של nodebb ויש גבול לכמות השליטה שיש לבעלי הפורום על צורתו
לסיום, מדובר בהצעה בלבד, ולא צריך לפתוח מחדש את כל הדיון, כיוון שהנושא הזה כבר נדוש. אם למישהו יש רעיון חדש ומועיל, נשמח לשמוע אותו, אבל אין צורך להפריח שוב טענות שנידושו כבר.
-
אני לא יודע איך להתחיל להגיב למילים הללו! אם הבנתי נכון אתה חושב שהפורום בעצם כולו של בחורים?
הפורום בבסיס היה של אנשים בוגרים ואיכותיים - בכמה שנים האחרונות הבחורים השתלטו פה אבל הוא ממש לא שייך לבחורים וביום שזה יקרה כל משתמש וותיק פשוט יקום ויעזוב. -
@שלמה-רביב
אין לי שום דבר נגד בחורים. אני מעודד בחורים איכותיים (ראה למשל ערך ר' @ -שלמה11). אנא תקרא שוב מה כתבתי. -
לא היתכוונתי שכולו של בחורים
גם לא מיתייאש האלוף! הוא אברך ועוד מלא מישתמשים
אבל יש בוגרים(לא בחורים)שיכולים עדיין להיות בפורום אבל יש הרבה שלא ועלהם דיברתיפוסט זה נמחק! -
אני לא יודע איך להתחיל להגיב למילים הללו! אם הבנתי נכון אתה חושב שהפורום בעצם כולו של בחורים?
הפורום בבסיס היה של אנשים בוגרים ואיכותיים - בכמה שנים האחרונות הבחורים השתלטו פה אבל הוא ממש לא שייך לבחורים וביום שזה יקרה כל משתמש וותיק פשוט יקום ויעזוב.@pcinfogmach כתב בהצעת ייעול | תגובה ל- סינדרום חבר מביא חבר:
הפורום בבסיס היה של אנשים בוגרים ואיכותיים - בכמה שנים האחרונות הבחורים השתלטו פה אבל הוא ממש לא שייך לבחורים וביום שזה יקרה כל משתמש וותיק פשוט יקום ויעזוב.
הפוך לחלוטין. למה שאדם שצריך לפרנס משפחה יתחיל להכשיר נגנים. זה לא שווה.
וגם אם הוא כן עובד בזה למה שלא יקח פרוייקטים גדולים כגון show. Lom ועוד.ולמה שיבזבז את הזמן להתחיל להסביר לאנשים דברים פשוטים..
טכנית הרבה יותר מתאים לפורום הזה בחורים. ואגב, נפגשתי פה עם רוב המומחים הפעילים בפורום באנדרואיד וכולם בחורים...
-
@pcinfogmach כתב בהצעת ייעול | תגובה ל- סינדרום חבר מביא חבר:
הפורום בבסיס היה של אנשים בוגרים ואיכותיים - בכמה שנים האחרונות הבחורים השתלטו פה אבל הוא ממש לא שייך לבחורים וביום שזה יקרה כל משתמש וותיק פשוט יקום ויעזוב.
הפוך לחלוטין. למה שאדם שצריך לפרנס משפחה יתחיל להכשיר נגנים. זה לא שווה.
וגם אם הוא כן עובד בזה למה שלא יקח פרוייקטים גדולים כגון show. Lom ועוד.ולמה שיבזבז את הזמן להתחיל להסביר לאנשים דברים פשוטים..
טכנית הרבה יותר מתאים לפורום הזה בחורים. ואגב, נפגשתי פה עם רוב המומחים הפעילים בפורום באנדרואיד וכולם בחורים...
-
@pcinfogmach
@למה-באתי
@מישהו12
@שלמה-רביבכל אחד ממכם מדבר על התחום שלו, בכל הקומבינות של הכשרה ופריצה וצריבה וכו', זה יותר עסק של בחורים אולי (אל אף שלא רק).
כתיבת תוכנות ותוספים רציניים כמו כלי קודש וכו', וכן אפליקציות מורכבות ומקצועיות כמו קיידרואיד (לפי מה ש @שלמה-רביב טוען, לא מכיר אותו אישית), זה עסק גם לאנשים מבוגרים יותר (לא רק... לא באתי להעליב...). -
@pcinfogmach
@למה-באתי
@מישהו12
@שלמה-רביבכל אחד ממכם מדבר על התחום שלו, בכל הקומבינות של הכשרה ופריצה וצריבה וכו', זה יותר עסק של בחורים אולי (אל אף שלא רק).
כתיבת תוכנות ותוספים רציניים כמו כלי קודש וכו', וכן אפליקציות מורכבות ומקצועיות כמו קיידרואיד (לפי מה ש @שלמה-רביב טוען, לא מכיר אותו אישית), זה עסק גם לאנשים מבוגרים יותר (לא רק... לא באתי להעליב...).@ע-ה-דכו-ע אוקי תן לי לתת כאן הערה קטנה:
את כמעט כל הידע שלי במחשבים - אני מוצא לבד, ועומל עליו קשה, ולא מגיע לי בכזאת קלות.
אבל -
בכל הקומבינות של הכשרה ופריצה וצריבה וכו
אני לא הייתי יכול בלי לקחת את הבסיס מכאן, אם לא זה פשוט לעולם לא הייתי יודע כלום בנושא!
(אלא אם היה קורה נס...)ולכן אני קצת מסכים איתך...
-
לא קראתי את כל התגובות כאן וכנ"ל לא בשרשור האב אבל משהו שרציתי לומר כבר זמן רב (אולי לתשומת לב ההנהלה...)
הפורום שלנו כבר ממש גדול ב"ה
27400 משתמשים!!!!!!
צוות הפיקוח מונה בסה"כ 12!!!!
מתוכם חלקם לא פעילים כבר זמן רב או פעילים באופן חלקי
לדוג'
מה שגורם לכך שלעיתים פניות על פוסטים לא ראויים על משתמשים וכדו' נענות באיחור רב עקב העומס הגדול על צוות הפיקוח...
מקווה שזה בסדר מה שכתבתי ולא גולש מהנושא...