בקשת מידע | סינון נטספארק או Gentech למקבוק
-
יש לי מקבוק פרו M3 ורוצה להתקין סינון שלא יתקע את המחשב
מדובר על שימוש לתכנות ולא רוצה לגלות כל הרצה של משהו שהבאג קשור לסינון
אם מישהו השתמש באחד הסינונים הנ"ל על מקבוק פרו ויודע להגיד אם אפשרי לעבוד בצורה שתאפשר כמה שפחות התעסקות עם הסינון
כלומר זה לא מחשב לילדים לא אכפת לי שיהיה אפשר להסיר בקלות יחסית הרעיון הוא שביום יום תהיה חסימה על התכנים שאני אחליטאם מישהו יודע להגדיר את Gentech מבחינה "דתית" עד כמה הוא חסום זה גם יעזור לי כי לא מתאים לי סגנון נטפרי
תודה רבה!! -
Techloq
-
Techloq
@הצדיק-משטרסבורג
יש לי אפשרות רק לג'נטק או נטספארק
אבל תודה רבה! -
יש לי מקבוק פרו M3 ורוצה להתקין סינון שלא יתקע את המחשב
מדובר על שימוש לתכנות ולא רוצה לגלות כל הרצה של משהו שהבאג קשור לסינון
אם מישהו השתמש באחד הסינונים הנ"ל על מקבוק פרו ויודע להגיד אם אפשרי לעבוד בצורה שתאפשר כמה שפחות התעסקות עם הסינון
כלומר זה לא מחשב לילדים לא אכפת לי שיהיה אפשר להסיר בקלות יחסית הרעיון הוא שביום יום תהיה חסימה על התכנים שאני אחליטאם מישהו יודע להגדיר את Gentech מבחינה "דתית" עד כמה הוא חסום זה גם יעזור לי כי לא מתאים לי סגנון נטפרי
תודה רבה!! -
@d3254766 כדאי שתפרט יותר מה הרמה של הסינון שאתה מחפש. לדוגמה לאיזה רמה של סינון תמונות אתה מצפה, איזה רמת פתיחה ביוטיוב וכו'
@צדיק-תמים
בעיקר חסימה של רשתות חברתיות, תכנים של תרבות וכאלה דברים
בגלל שזה לעבודה אי אפשר לחסום את יוטיוב אז שכל הסרטונים המקצועיים יהיו פתוחים אבל בלי קשר לנשים או גברים
זה הסגנון
לא יודעת אם קיים דבר כזה הבנתי שבנטספארק אפשר להגדיר ממש באופן פרטני
אבל מעדיפה את Gentech אם הוא יותר טוב
בעיקר חשוב לי המהירות של המחשב -
@צדיק-תמים
בגלל שזה לעבודה אי אפשר לחסום את יוטיוב אז שכל הסרטונים המקצועיים יהיו פתוחים אבל בלי קשר לנשים או גברים
זה הסגנון
בעיקר חשוב לי המהירות של המחשב -
@צדיק-תמים
זה הסגנון
בעיקר חשוב לי המהירות של המחשב