בקשת מידע | טלפון שיאומי QIN - נתקע אחרי צריבת גירסא
- 
@יאיר-דניאל אתה צריך גירסה אחרת יותר ישנה אני לא כל כך מבין בזה אבל פעם צרבתי על מכשיר ישן גירסה חדשה וזה נתקע לי 
 מומלץ לכתוב את הדגם@אלוף-תימן אני מעלה עוד דקה תמונה של הפרטים של המכשיר (יש לי עוד 1 כזה) אשמח שתסתכל. תודה! 
- 
שיאומי קין S1 
- 
 אגב, אם זה באמת לא מתאים, איך אני יכול לשאוב את הגירסא שיש לי על הפלאפון השני, ולצרוב מחדש על המכשיר הזה? 
- 
 אגב, אם זה באמת לא מתאים, איך אני יכול לשאוב את הגירסא שיש לי על הפלאפון השני, ולצרוב מחדש על המכשיר הזה? @יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | טלפון שיאומי QIN - נתקע אחרי צריבת גירסא:  אגב, אם זה באמת לא מתאים, איך אני יכול לשאוב את הגירסא שיש לי על הפלאפון השני, ולצרוב מחדש על המכשיר הזה? יש אופציה כזאת. 
 תחפש בפורום. זה הובא פה פעם בתוך נושא
- 
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | טלפון שיאומי QIN - נתקע אחרי צריבת גירסא:  אגב, אם זה באמת לא מתאים, איך אני יכול לשאוב את הגירסא שיש לי על הפלאפון השני, ולצרוב מחדש על המכשיר הזה? יש אופציה כזאת. 
 תחפש בפורום. זה הובא פה פעם בתוך נושא@למה-באתי זה נראה לך באמת הבעיה, שהמכשיר מדי ישן? 
- 
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | טלפון שיאומי QIN - נתקע אחרי צריבת גירסא:  אגב, אם זה באמת לא מתאים, איך אני יכול לשאוב את הגירסא שיש לי על הפלאפון השני, ולצרוב מחדש על המכשיר הזה? יש אופציה כזאת. 
 תחפש בפורום. זה הובא פה פעם בתוך נושא
- 
@אלוף-תימן לפי מה שקראתי שם, מה שכתב @ איש-אמת, קצת מסובך. מפחד שזה ידפוק לי גם את המכשיר השני. 
 (או שלא הבנתי ומה שנתקע שם היה המכשיר שעליו צרבו את הגירסא?)
- 
@אלוף-תימן לפי מה שקראתי שם, מה שכתב @ איש-אמת, קצת מסובך. מפחד שזה ידפוק לי גם את המכשיר השני. 
 (או שלא הבנתי ומה שנתקע שם היה המכשיר שעליו צרבו את הגירסא?)@יאיר-דניאל אני זוכר שפעם מצאתי פה גירסה רוסית שמתאימה לגירסה שלך תחפש טוב 
- 
כרגע, ניסיתי להתקין את הגירסא הישנה, של @ איש-אמת וזה נתקע פה: 

- 
@יאיר-דניאל אני זוכר שפעם מצאתי פה גירסה רוסית שמתאימה לגירסה שלך תחפש טוב @אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | טלפון שיאומי QIN - נתקע אחרי צריבת גירסא: אני זוכר שפעם מצאתי פה גירסה רוסית שמתאימה לגירסה שלך תחפש טוב בעברית? 
- 
@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | טלפון שיאומי QIN - נתקע אחרי צריבת גירסא: אני זוכר שפעם מצאתי פה גירסה רוסית שמתאימה לגירסה שלך תחפש טוב בעברית? @יאיר-דניאל לא 
 אבל לפחות תיהיה רגוע שהמכשיר עובד
 https://mitmachim.top/topic/70902/בקשה-גירסה-מקורית-לשיאומי-s1/3
- 
@יאיר-דניאל לא 
 אבל לפחות תיהיה רגוע שהמכשיר עובד
 https://mitmachim.top/topic/70902/בקשה-גירסה-מקורית-לשיאומי-s1/3@אלוף-תימן תודה! 
- 
@אלוף-תימן תודה! @יאיר-דניאל הוא לא נותן לי להוריד (צריך להתחבר לשם בשביל זה? יש לך מושג?) 
- 
@יאיר-דניאל הוא לא נותן לי להוריד (צריך להתחבר לשם בשביל זה? יש לך מושג?) 
- 
כרגע, ניסיתי להתקין את הגירסא הישנה, של @ איש-אמת וזה נתקע פה: 

- 
@יאיר-דניאל עזוב את הגרסה שלי, לא יצא לך מזה כלום... @איש-אמת כתב בבקשת מידע | טלפון שיאומי QIN - נתקע אחרי צריבת גירסא: לא יצא לך מזה כלום... כי? אפי' שזה בלי וולטה, עדיף מפלאפון שלא עובד. 
 מה עם זה (הגירסא הרוסית) יעזור?
 @מישהו12- תוכל לעזור לי?
- 
@איש-אמת כתב בבקשת מידע | טלפון שיאומי QIN - נתקע אחרי צריבת גירסא: לא יצא לך מזה כלום... כי? אפי' שזה בלי וולטה, עדיף מפלאפון שלא עובד. 
 מה עם זה (הגירסא הרוסית) יעזור?
 @מישהו12- תוכל לעזור לי?
- 
 י יאיר דניאל התייחס לנושא זה י יאיר דניאל התייחס לנושא זה