בקשת מידע | GSI לנגן m303 pro - מישהו ניסה?
-
כעת אין לי את המכשיר ביד לכן אני לא יכול לבדוק.
אבל מעניין לדעת האם עובד לו.. כי מאוד מפריע שאין מקשי ניווט וכמו"כ בכללי שאר המעלות של gsi...אשמח לדעת האם מישהו ניסה או ינסה ויקח פרויקט לקיץ...
אני מתייג את המומחים שיש להם את הנגן הזה:
@דובי-ג @פראירי @אלוף-תימן.אגב, אני חושב שזה יפתור את הקושי בעשיית רוט ובעריכת המכשיר
-
כעת אין לי את המכשיר ביד לכן אני לא יכול לבדוק.
אבל מעניין לדעת האם עובד לו.. כי מאוד מפריע שאין מקשי ניווט וכמו"כ בכללי שאר המעלות של gsi...אשמח לדעת האם מישהו ניסה או ינסה ויקח פרויקט לקיץ...
@דובי-ג @פראירי @אלוף-תימן.אגב, אני חושב שזה יפתור את הקושי בעשיית רוט ובעריכת המכשיר
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | GSI לנגן m303 pro - מישהו ניסה?:
@דובי-ג @פראירי @אלוף-תימן.א. לצערי הנגן שלי לא עובד לא יודע למה פשוט לא נטען בשום מטען...(לא בריק)
ב. תתיג את @אלוף-תימן
עריכה: נזכרתי שבכ"מ כדי לצרוב GSI נורמלי צריך להגדיל בו את מחיצת הסיסטם כי כרגע כמה שזכור לי זה פחות מ2GB -
@דובי-ג @פראירי @אלוף-תימן.א. לצערי הנגן שלי לא עובד לא יודע למה פשוט לא נטען בשום מטען...(לא בריק)
ב. תתיג את @אלוף-תימן
עריכה: נזכרתי שבכ"מ כדי לצרוב GSI נורמלי צריך להגדיל בו את מחיצת הסיסטם כי כרגע כמה שזכור לי זה פחות מ2GB -
ב. תתיג את @אלוף-תימן
עריכה: נזכרתי שבכ"מ כדי לצרוב GSI נורמלי צריך להגדיל בו את מחיצת הסיסטם כי כרגע כמה שזכור לי זה פחות מ2GB@פראירי כתב בבקשת מידע | GSI לנגן m303 pro - מישהו ניסה?:
ב. תתיג את @אלוף-תימן
עריכה: נזכרתי שבכ"מ כדי לצרוב GSI נורמלי צריך להגדיל בו את מחיצת הסיסטם כי כרגע כמה שזכור לי זה פחות מ2GBאז נגדיל... פשוט אין לי מכשיר כזה ביד