שיתוף | רשימת נגנים כשרים ושאינם כשרים מהארץ
-
@פיני10 אולטרה פלוס ערכו לו את הגירסה... לא שמצאו פירצה ל adb וכדומה... וזה הבעיה באנדרואיד!
-
@אפרים-ד הצריבה חסומה אין לי מושג איך אבל זה מציאות בשטח (מישהו טען לי שעם דונגל הצריבה עובדת ומישהו אחר טען לי שלא ונראה לי שהוא צודק)
ובכללי אי אפשר לצרוב גרסה ערוכה אם הבוטלואדר סגור -
@אפרים-ד הצריבה חסומה אין לי מושג איך אבל זה מציאות בשטח (מישהו טען לי שעם דונגל הצריבה עובדת ומישהו אחר טען לי שלא ונראה לי שהוא צודק)
ובכללי אי אפשר לצרוב גרסה ערוכה אם הבוטלואדר סגור -
@אפרים-ד שתשאל אותו איך הוא עשה את זה כי משהו פה לא הגיוני (עם מציאות אי אפשר להתווכח אבל יש פה משהו לא ברור) ואם זה זמין לך אני ישמח לצילו"מ מפרטי הגרסה והבילד
@פיני10 כתב בשיתוף | רשימת נגנים כשרים ושאינם כשרים מהארץ:
שתשאל אותו איך הוא עשה את זה כי משהו פה לא הגיוני (עם מציאות אי אפשר להתווכח אבל יש פה משהו לא ברור) ואם זה זמין לך אני ישמח לצילו"מ מפרטי הגרסה והבילד
אסור להביא כאן מידע על פריצות!!!
שאני ישאל את עצמי?
-
ובכללי אי אפשר לצרוב גרסה ערוכה אם הבוטלואדר סגור@פיני10
מישהו אמר לי שהוא בדרך לפרוץ את הטלפון של חברון,
קובי לוי צודק. אנדרואיד=פרוץ...
אי אפשר לבוא ולהגיד המכשיר הספציפי הזה כשר,
גם וועדת הרבנים הוציאו פעם הודעה נגד כל נגני האנדרואיד,
הוויכוח די מיותר...
ואם אתה ממש רוצה, אני יוסיף ברשימה הבהרה שכל האנדרואידים פסולים מבחינת הרשימה... -
@פיני10 כתב בשיתוף | רשימת נגנים כשרים ושאינם כשרים מהארץ:
שתשאל אותו איך הוא עשה את זה כי משהו פה לא הגיוני (עם מציאות אי אפשר להתווכח אבל יש פה משהו לא ברור) ואם זה זמין לך אני ישמח לצילו"מ מפרטי הגרסה והבילד
אסור להביא כאן מידע על פריצות!!!
שאני ישאל את עצמי?
-
@פיני10
מישהו אמר לי שהוא בדרך לפרוץ את הטלפון של חברון,
קובי לוי צודק. אנדרואיד=פרוץ...
אי אפשר לבוא ולהגיד המכשיר הספציפי הזה כשר,
גם וועדת הרבנים הוציאו פעם הודעה נגד כל נגני האנדרואיד,
הוויכוח די מיותר...
ואם אתה ממש רוצה, אני יוסיף ברשימה הבהרה שכל האנדרואידים פסולים מבחינת הרשימה...@טשיקאוור-ניוז הקביעה שלך (ושל קובי לוי) לא נכונה.
ואין לי שום עניין אם תכתוב או לא תכתוב בפוסט למעלה הבהרה כלשהי -
@אפרים-ד אין קשר בין הדברים אם תעלה צילו"מ מפרטי הגרסה זה לא יעזור לאף אחד לפרוץ את הנגן שלו
ואגב אתה עם אולטרה? כי חשבתי שאתה עם m36
-
@פיני10 יש רק דרך אחת לאנדרואיד שיהיה כשר באמת
bootloader רשמי נעול וכשר ללא אפשרות צריבה כלל וכמובן ללא חורים וללא קודים ל adb שאפשר לעלות עליהם... כמו ב Q6 וכו' כשר לצמיתות...
ואני מחכה כבר שמישהו ירים את הכפפה ויעשה את זה... -
@אפרים-ד ועד כמה שידוע לי אולטרה עונה על הדרישות הללו (אם הם לא יגלו את הסיסמה להגדרות מפתחים)
-
@טשיקאוור-ניוז הקביעה שלך (ושל קובי לוי) לא נכונה.
ואין לי שום עניין אם תכתוב או לא תכתוב בפוסט למעלה הבהרה כלשהי@פיני10 כתב בשיתוף | רשימת נגנים כשרים ושאינם כשרים מהארץ:
שתשאל אותו איך הוא עשה את זה כי משהו פה לא הגיוני (עם מציאות אי אפשר להתווכח אבל יש פה משהו לא ברור)
אם אין לך מושג איך הצריבה חסומה אז למה מה ש @אפרים-ד כותב לך לא הגיוני?
כמו ש @טשיקאוור-ניוז הוויכוח די מיותר, אני יכול להסכים - לצערי, עם הקביעה שלא ניתן לחסום את נגני האנדרואיד שמסתובבים כיום בשוק. -
@אפרים-ד ועד כמה שידוע לי אולטרה עונה על הדרישות הללו (אם הם לא יגלו את הסיסמה להגדרות מפתחים)
-
בעיקרון, כל נגן אנדרואיד פסול בשביל הענין.
כי לא מצאתי נגן אנדרואיד שאי אפשר לפרוץ אותו, בדרך כלשהי.@iosi-poli
אני מכיר מישהו שמייבא נגנים מסין, עם אנדרואיד, אבל הוא מייצר אותם מראש בלי שום אפשרות לאנטרנט. -
@iosi-poli
אני מכיר מישהו שמייבא נגנים מסין, עם אנדרואיד, אבל הוא מייצר אותם מראש בלי שום אפשרות לאנטרנט.@בעל-כנפיים תביא לי נגן כזה לבדיקה, אנסה ליצור לעצמי אתגר לפצח אותו תוך רבע שעה...
@בניית-גרסאות אם אתה יכול לפצח את האולטרה, תהיה סמוך ובטוח שיש עוד כמה שיכולים, מה שמגביר את התחושה שכיום אין באמת נגן אנדרואיד מוגן. -
@בעל-כנפיים תביא לי נגן כזה לבדיקה, אנסה ליצור לעצמי אתגר לפצח אותו תוך רבע שעה...
@בניית-גרסאות אם אתה יכול לפצח את האולטרה, תהיה סמוך ובטוח שיש עוד כמה שיכולים, מה שמגביר את התחושה שכיום אין באמת נגן אנדרואיד מוגן.@אלישי לכן הדגשתי שזה כמעט בלתי ניתן לפריצה אבל זה אחד המכשירים הכי קשים לפריצה, אבל אדרבה לפי מה שזכור לי החברה מבטיחה 1000 שקל למי שמצליח לפרוץ