בירור | הניקוד של הגופן לא יושב טוב בחלק מהאותיות, מה עושים?
-
שלום, אני באמצע לעמד למישהו משהו ואני רואה שהדגש של ה''שין'' לא יושב טוב בגופן דשן של פונטייפ, הנה תמונה
אני חדש בלעמד כתבים עם ניקוד. (עד עכשיו תמיד עימדתי ספרים/קונטרסים בלי ניקוד)
יש לזה פתרון פשוט (שלא מצריך לקנות גופן מיוחד)? לא מדובר על ספר שלם עם ניקוד, כל הספר הוא בלי ניקוד ורק ציטוטים הם עם ניקוד, תודה רבה.@menajemmendel אם אתה מעמד ב'תג' יש אפשרות להזיז את הניקוד.
-
שלום, אני באמצע לעמד למישהו משהו ואני רואה שהדגש של ה''שין'' לא יושב טוב בגופן דשן של פונטייפ, הנה תמונה
יש לזה פתרון פשוט (שלא מצריך לקנות גופן מיוחד)? לא מדובר על ספר שלם עם ניקוד, כל הספר הוא בלי ניקוד ורק ציטוטים הם עם ניקוד, תודה רבה.אם מדובר באינדיזיין,
יש סקריפט (חינמי) של אליעזר אביחיל,
יש להפעילו במצב בחירת הטקסט
-
יש לזה פתרון פשוט (שלא מצריך לקנות גופן מיוחד)? לא מדובר על ספר שלם עם ניקוד, כל הספר הוא בלי ניקוד ורק ציטוטים הם עם ניקוד, תודה רבה.@menajemmendel כתב בבירור | הניקוד של הגופן לא יושב טוב בחלק מהאותיות, מה עושים?:
יש לזה פתרון פשוט (שלא מצריך לקנות גופן מיוחד)? לא מדובר על ספר שלם עם ניקוד, כל הספר הוא בלי ניקוד ורק ציטוטים הם עם ניקוד, תודה רבה.לפעמים הבעיה היא בסדר של ניקוד האות.
נניח שצריך קודם להדגיש ואחר כך לשים את הציר"י, והמנקד עשה הפוך. -
@אור-אור-אור כתב בבירור | הניקוד של הגופן לא יושב טוב בחלק מהאותיות, מה עושים?:
זה פונט רגיל מודגש או פונט מודגש במקור?
לפי התמונה זה נראה רגיל - מודגש
@יאיר-דניאל @אור-אור-אור @שלמה414
בעיקרון זה פונט מודגש מקורי, כלומר קניתי ויש לי מותקן במחשב הגירסת בולד, אבל באמת ההדגשה נראה מאד חלשה, לא יודע למה -
@יאיר-דניאל @אור-אור-אור @שלמה414
בעיקרון זה פונט מודגש מקורי, כלומר קניתי ויש לי מותקן במחשב הגירסת בולד, אבל באמת ההדגשה נראה מאד חלשה, לא יודע למה@menajemmendel כתב בבירור | הניקוד של הגופן לא יושב טוב בחלק מהאותיות, מה עושים?:
בעיקרון זה פונט מודגש מקורי, כלומר קניתי ויש לי מותקן במחשב הגירסת בולד, אבל באמת ההדגשה נראה מאד חלשה, לא יודע למה
כך נראה המשקל בולד של הפונט הזה
-
@menajemmendel כתב בבירור | הניקוד של הגופן לא יושב טוב בחלק מהאותיות, מה עושים?:
בעיקרון זה פונט מודגש מקורי, כלומר קניתי ויש לי מותקן במחשב הגירסת בולד, אבל באמת ההדגשה נראה מאד חלשה, לא יודע למה
כך נראה המשקל בולד של הפונט הזה
@שלמה414 אני רוצה למחוק אותו ולחזור ולהתקין אותו, אבל משום מה לא נותן לי למחוק את זה,
מה יכול להיות, למה פתוח בSYSTEM, וורד סגור לי, וכן כל שאר התוכנות
-
@יאיר-דניאל כתב בבירור | הניקוד של הגופן לא יושב טוב בחלק מהאותיות, מה עושים?:
ככל שידוע לי, זה בעיה בפונט, יש פונטים שלא תומכים טוב בניקוד
זו לא בעיה בפונט
מצו"ב צילום מסך מהפונט מנוקד
לא יודע מה כן הבעיה, אולי הקובץ טקסט לא מנוקד נכון [בפונטים אחרים זה בסדר?]
תוכל גם לפנות לאליהו פריד-פונטייפ באימייל, מן הסתם יפתור לך את הבעיה בקלות@שלמה414 כתב בבירור | הניקוד של הגופן לא יושב טוב בחלק מהאותיות, מה עושים?:
תודה רבה רבה, הכל יסתדר לי, לכאורה לא היה מנוקד טוב,
-
@שלמה414 כתב בבירור | הניקוד של הגופן לא יושב טוב בחלק מהאותיות, מה עושים?:
תודה רבה רבה, הכל יסתדר לי, לכאורה לא היה מנוקד טוב,
@שלמה414 תגיד לי יש לך רעיון איך לעשות את זה יותר מודגש שיראה יפה, הוספתי מיתאר אבל אני לא בטוח שנראה יפה, האם אני יכול לשלוח לך את זה במייל שתגיד לי חוו''ד?
-
@שלמה414 תגיד לי יש לך רעיון איך לעשות את זה יותר מודגש שיראה יפה, הוספתי מיתאר אבל אני לא בטוח שנראה יפה, האם אני יכול לשלוח לך את זה במייל שתגיד לי חוו''ד?
@menajemmendel
הוספת מיתאר לא נראית טוב
הפונט הזה מוצלח לדעתי, הבולד שלו באמת קצת עדין
אם אתה משתמש רק בפונטייפ תוכל אולי להשתמש בפונט נצח, יש לו משקלים עם יותר נוכחות -
@menajemmendel
הוספת מיתאר לא נראית טוב
הפונט הזה מוצלח לדעתי, הבולד שלו באמת קצת עדין
אם אתה משתמש רק בפונטייפ תוכל אולי להשתמש בפונט נצח, יש לו משקלים עם יותר נוכחות@שלמה414 תודה רבה, נצח הוא יפה אבל הוא סגנון אחר, אבל ראיתי ששרביט הוא ממש ממש דומה.