בקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ
-
בקשה להמלצה על נגן בארץ ללא וידאו ומשחקים
@מורדות-ועליות אני ממליץ מנסיון רב על סדרת "אולטרא" - אולטא X פלאש, או אולטרא פרו
-
@מורדות-ועליות אני ממליץ על קיו 4 של סאמויקס וקיו 5 - פלטינום של סאמויקס.
@א.-ד.-ג.
@א.-ד.-ג. כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:וקיו 5 - פלטינום של סאמויקס.
היה לי בעבר את הנגן הזה ולדעתי הוא ממש לא מוצלח, הוא נכבה אחרי כמה דק' ללא שימוש ואחר כך לוקח המון זמן להדליק אותו.
@א.-ד.-ג. כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
קיו 4 של סאמויקס
הוא זהה בצורה שלו לM390 PRO חוץ מהכניסת כרטיס, שבקיו 4 זה עם סיכה.
בקיצור מה שאני חושב שהיום הכי פשוט זה להזמין נגן לדוג' מאלי אקספרס ולבקש מהמומחים פה להכשיר אותו בצורה הרמטית. -
@א.-ד.-ג.
@א.-ד.-ג. כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:וקיו 5 - פלטינום של סאמויקס.
היה לי בעבר את הנגן הזה ולדעתי הוא ממש לא מוצלח, הוא נכבה אחרי כמה דק' ללא שימוש ואחר כך לוקח המון זמן להדליק אותו.
@א.-ד.-ג. כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
קיו 4 של סאמויקס
הוא זהה בצורה שלו לM390 PRO חוץ מהכניסת כרטיס, שבקיו 4 זה עם סיכה.
בקיצור מה שאני חושב שהיום הכי פשוט זה להזמין נגן לדוג' מאלי אקספרס ולבקש מהמומחים פה להכשיר אותו בצורה הרמטית.@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
@א.-ד.-ג.
זה בהגדרות
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
@א.-ד.-ג.
זה בהגדרות
@למה-באתי כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
זה בהגדרות
יצאתי דפוק...
מה שאני זוכר כשקניתי את הנגן לפני בערך שנתיים חרשתי על ההגדרות ולא הצלחתי לשנות את זה...
-
זה בהגדרות
יצאתי דפוק...
מה שאני זוכר כשקניתי את הנגן לפני בערך שנתיים חרשתי על ההגדרות ולא הצלחתי לשנות את זה...
@ברי-קלמנוביץ כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
זה בהגדרות
יצאתי דפוק...
הגדרה באנגלית
-
@מורדות-ועליות אני חושב שהכי שווה לך זה נגןM36 מעלי אם מצלמה אנדרואיד13 ועוד...
עולה 140 בערך ואם תירצה אני חוסם בתשלום -
@מורדות-ועליות אני חושב שהכי שווה לך זה נגןM36 מעלי אם מצלמה אנדרואיד13 ועוד...
עולה 140 בערך ואם תירצה אני חוסם בתשלום@שלמה-רביב אני מחפש בלי מצלמה
-
@שלמה-רביב אני מחפש בלי מצלמה
@מורדות-ועליות כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
@שלמה-רביב אני מחפש בלי מצלמה
מה שאני מוכר זה לאא מצלמה
-
@מורדות-ועליות תקנה רוזיו זד 80 אחלה נגן בלי מצלמה לא מדי גדול מנסיון אישי שווה לך
באגייםאין שקע או טי ג'י זתומרת אי אפשר להכניס דיסק און קי
וגם אין סיבוב מסך אוטומטי אבל אפשר להכניס אפליקציה של סיבוב מסך
זה עןלה בערך 160 שווה לך -
@מורדות-ועליות תקנה רוזיו זד 80 אחלה נגן בלי מצלמה לא מדי גדול מנסיון אישי שווה לך
זה עןלה בערך 160 שווה לך@שלמה-רביב כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
זה עןלה בערך 160 שווה לךלמה לקנות כזה? במיוחד שקשה לפתוח לו בוטלואדר וכה הרבה באגים אם יש לך פה נגן עם רוב הדברים הללו וכשרף
-
@שלמה-רביב כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
זה עןלה בערך 160 שווה לךלמה לקנות כזה? במיוחד שקשה לפתוח לו בוטלואדר וכה הרבה באגים אם יש לך פה נגן עם רוב הדברים הללו וכשרף
-
@אלוף-תימן כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
@למה-באתי צריך לפתוח לו בוטלאודר?
יש רוזיו שאי אפשר לפתוח (כפי הזכור לי זה הדגם הזה).
והוא גן בגודל דפוק.. מוארך וצר -
@שלמה-רביב כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
אני אהבתי שהוא מוארך וצר
ואפשר לעשות עליו קיידרואיד
(ככה אמרו לי אני לא יודע)אפשר על כל נגן. השאלה היא האם זה כשר...
-
מה זה אומר? אני שאלתי אותם האם זה יעזור קיידרואיד על זה ואמרו לי שכן אז מה זה"השאלה האם זה כשר?"
אפשר לאפס אותו דרך ריקוברי והחסימה תעלם?@שלמה-רביב כתב בבקשה | נגן ללא וידאו ומשחקים לקניה בארץ:
מה זה אומר? אני שאלתי אותם האם זה יעזור קיידרואיד על זה ואמרו לי שכן אז מה זה"השאלה האם זה כשר?"
אפשר לאפס אותו דרך ריקוברי והחסימה תעלם?אין שום נגן עם שירותי גוגל רשמיים ולכן זה לא ימנע ריקוברי. כי הנעילת frp עובדת רק עם שירותי גוגל רשמיים
-
אבל אפשר לעשות את החסימה של @iosi-poli התותח!
החסימה שלו תעבוד על רוזיו נכון? -
החסימה שלו תעבוד על רוזיו נכון?@שלמה-רביב אם יש ריקוברי בלי שירותי גוגל רשמיים, שום דבר שהוא לא רוט לא יכול לחסום.
-
החסימה שלו תעבוד על רוזיו נכון?@שלמה-רביב יש לי גירסה כשרה לנגן הזה השאלה אם צריך לפתוח בוטלאודר