המלצה | 0.3.9 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה)
-
@עם-ישראל-חיי לחסימה יש המון אפשרויות והתאמה אישית... תגיד מה אתה צריך שיהיה במכשיר שלך ויגידו לך מה לעשות בשביל זה.
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.9 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@עם-ישראל-חיי לחסימה יש המון אפשרויות והתאמה אישית... תגיד מה אתה צריך שיהיה במכשיר שלך ויגידו לך מה לעשות בשביל זה.
אני רוצה שהיה לי אפשרות שיהיה לבנקים ועוד כמה אפליקציות שאני אחליט אפשרות לאינטרנט.
ולכל השאר לא. -
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.9 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
אני רוצה שהיה לי אפשרות שיהיה לבנקים ועוד כמה אפליקציות שאני אחליט אפשרות לאינטרנט.
ולכל השאר לא.@עם-ישראל-חיי אתה יכול להוסיף כל אפליקציה שתרצה ברשימה לבנה שנמצא ברשימות לבנות.
אבל אם אתה מוסיף אפליקציה - כל האפליקציה תהיה פתוחה. (עדיף תבדוק איזה דומיינים של האפליקציה אתה צריך ב מסך הראשי של ניהול ניטור רשת / חיבורים שם תוכל לחפש כל מה שהאפליקציה השתמשה) -
@עם-ישראל-חיי אתה יכול להוסיף כל אפליקציה שתרצה ברשימה לבנה שנמצא ברשימות לבנות.
אבל אם אתה מוסיף אפליקציה - כל האפליקציה תהיה פתוחה. (עדיף תבדוק איזה דומיינים של האפליקציה אתה צריך ב מסך הראשי של ניהול ניטור רשת / חיבורים שם תוכל לחפש כל מה שהאפליקציה השתמשה)@אפרים-ד ממש שיפורים מדהימים באפליקצייה!