דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • בהיר
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • כהה
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. חסימה חינמית (mdm) נסגר...

חסימה חינמית (mdm) נסגר...

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - אנדרואיד
483 פוסטים 65 כותבים 44.4k צפיות 66 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א אפרים ד

@אליהו-הלל היום? בלי נטפרי? בחרת בהגדרות שיהיה רק מ gplay? מה השגיאות?

א מנותק
    א מנותק
    אליהו הלל
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@אפרים-ד לא ניסתי בלי נטפרי למה זה לא עובד בנטפרי?

א תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • א אליהו הלל

@אפרים-ד לא ניסתי בלי נטפרי למה זה לא עובד בנטפרי?

א מנותק
      א מנותק
      אפרים ד
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אליהו-הלל כי נטפרי חוסמים גוגל פליי ופותחים ב APKPure רק אם מבקשים.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • א אפרים ד

@אליהו-הלל כי נטפרי חוסמים גוגל פליי ופותחים ב APKPure רק אם מבקשים.

א מנותק
        א מנותק
        אליהו הלל
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@אפרים-ד מעולה עכשיו בדקתי לא בנטפרי וזה עידכן לי ממש תודה רבה

א תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • א אליהו הלל

@אפרים-ד מעולה עכשיו בדקתי לא בנטפרי וזה עידכן לי ממש תודה רבה

א מנותק
          א מנותק
          אפרים ד
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אליהו-הלל עובד מצויין העדכון? או שחייבים לעדכן מהחנות האמיתי של גוגל פליי?

א תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • א אפרים ד

@אליהו-הלל עובד מצויין העדכון? או שחייבים לעדכן מהחנות האמיתי של גוגל פליי?

א מנותק
            א מנותק
            אחוות טרמפיסטים
            כתב נערך לאחרונה על ידי אחוות טרמפיסטים

@אפרים-ד חבל מאוד
            אין עוד אפליקציה כזו בנוחות וזה אחרי שהתקנתי על עשרות מכשירים נקווה שיקרה אצלך כמו אייבלוק שתחזור לתפעל
            יש באייבלוק אופציה לוויפרי? חיבור לרשת רק של אתרוג?
            בכל מקרה מה עם כל אלו שיש להם כבר את האפליקציה? מה עם המסלולים בVPN?
            החנות שם עדיין תיהיה זמינה?

מספיק יש צער בשלושת השבועות...

יוסי מחשביםי א 2 תגובות תגובה אחרונה
            2
            • א אחוות טרמפיסטים

@אפרים-ד חבל מאוד
              אין עוד אפליקציה כזו בנוחות וזה אחרי שהתקנתי על עשרות מכשירים נקווה שיקרה אצלך כמו אייבלוק שתחזור לתפעל

יוסי מחשביםי מנותק
              יוסי מחשביםי מנותק
              יוסי מחשבים
              צוות פיקוח
              כתב נערך לאחרונה על ידי
              פוסט זה נמחק!
              תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • D מנותק
                D מנותק
                DYDY6137
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@אפרים-ד עצוב מאוד!!😢 😢 😢 😢 😢 חבל על דאבדין ולא משתכחין...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • א אפרים ד

האפליקציה והפרויקט אינם זמינים יותר.
                  המסלולים השונים ל vpn גם לא זמינים. (אפשר להחליף למסלול ידני או קישור ידני.)
                  האפליקציה פותחה בשעתו לבנתיים עד שקיידרואיד יחזור לפעילות. (המצב הנוכחי של קיידרואיד לא ידוע לי בדיוק...)
                  בסוף האפליקציה התפתחה ונהיתה פונקציונלית ושימושית מאוד, אבל עדיין בלי ממשק נוח ומובן... (כי הכל היה רק לבנתיים)
                  באמצע התפתח גם - טריפליו mdm - כיום אני לא יודע מה מצבו... נראה לי עבר לחברה מתקדמת.
                  התפתח גם אייבלוק (או secure guard..) - חינמית לגמרי ממשק ידידותי ונוח, ומתקדם מאוד, ונוסף שם גם ה vpn שלי, (בכלל pcapdroid שערכתי קצת...) ונראה לי שהוא היחיד עם ה vpn באופן חינמי עם התאמה אישית. (שזה היה העיקר בשבילי באפליקציה שלא צריך שרת ל vpn והוא חינמי. ומהיר עם שפת תכנות c שזה מהיר להרצת vpn באנדרואיד)
                  עד שהגיע הזמן לעזוב מכמה סיבות שלי. (מלכתחילה זה היה רק לבנתיים... וכיום שיש כבר אייבלוק כבר לא צריך עוד מישהו עם ממשק ישן שיעשה אותו דבר...)
                  אחד מהסיבות - אני לא אהבתי את זה שאנשים חוסמים את המכשיר שלהם חצי חצי... ועם איפוס מכשיר הכל מתאפס.
                  עוד אחד מהסיבות - אנשים מוכרים את האפליקציה ומנצלים אנשים אחרים כאילו שזה שלהם - כי לא כתבתי ברור עד היום שזה חינמית לגמרי... ומאיפה בדיוק זה מגיע ומי פיתח וכו' (אין לי בעיה שמי שהגדיר את האפליקציה שיקח סכום קטן על ההגדרה... כי זה מסובך קצת ואין בדיוק מדריך מלא למשתמש הרגיל...)
                  לגבי המסלולים מי שהתקין עד היום הכל פעיל.
                  אני מוחק מהגיטהוב את המסלולים
                  ומי שהיה לו המסלול הישן ישאר המסלול הישן בזיכרון פנימי של החסימה.

שניאור שמחש מנותק
                  שניאור שמחש מנותק
                  שניאור שמח
                  צוות פיקוח מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

למי שלא ראה, הוא ערך את הפוסט הראשי וסיים עם הפרויקט

@אפרים-ד כתב:

האפליקציה פותחה בשעתו לבנתיים עד שקיידרואיד יחזור לפעילות. (המצב הנוכחי של קיידרואיד לא ידוע לי בדיוק...)
                  בסוף האפליקציה התפתחה ונהיתה פונקציונלית ושימושית מאוד, אבל עדיין בלי ממשק נוח ומובן... (כי הכל היה רק לבנתיים)
                  באמצע התפתח גם - טריפליו mdm - כיום אני לא יודע מה מצבו... נראה לי עבר לחברה מתקדמת.
                  התפתח גם אייבלוק (או secure guard..) - חינמית לגמרי ממשק ידידותי ונוח, ומתקדם מאוד, ונוסף שם גם ה vpn שלי, (בכלל pcapdroid שערכתי קצת...) ונראה לי שהוא היחיד עם ה vpn באופן חינמי עם התאמה אישית. (שזה היה העיקר בשבילי באפליקציה שלא צריך שרת ל vpn והוא חינמי. ומהיר עם שפת תכנות c שזה מהיר להרצת vpn באנדרואיד)
                  עד שהגיע הזמן לעזוב מכמה סיבות שלי. (מלכתחילה זה היה רק לבנתיים... וכיום שיש כבר אייבלוק כבר לא צריך עוד מישהו עם ממשק ישן שיעשה אותו דבר...)
                  אחד מהסיבות - אני לא אהבתי את זה שאנשים חוסמים את המכשיר שלהם חצי חצי... ועם איפוס מכשיר הכל מתאפס.
                  עוד אחד מהסיבות - אנשים מוכרים את האפליקציה ומנצלים אנשים אחרים כאילו שזה שלהם - כי לא כתבתי ברור עד היום שזה חינמית לגמרי... ומאיפה בדיוק זה מגיע ומי פיתח וכו' (אין לי בעיה שמי שהגדיר את האפליקציה שיקח סכום קטן על ההגדרה... כי זה מסובך קצת ואין בדיוק מדריך מלא למשתמש הרגיל...)

"אם לא תנסה, איך תדע?"

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  3
                  • א אחוות טרמפיסטים

@אפרים-ד חבל מאוד

א מנותק
                    א מנותק
                    אפרים ד
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@אחוות-טרמפיסטים עדכנתי למעלה לגבי המסלולים.

צבי דורש ציוןצ תגובה 1 תגובה אחרונה
                    3
                    • א אפרים ד

@אחוות-טרמפיסטים עדכנתי למעלה לגבי המסלולים.

צבי דורש ציוןצ מנותק
                      צבי דורש ציוןצ מנותק
                      צבי דורש ציון
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אפרים-ד עצוב מאד, אולי בכל זאת?

אולי יש מישהו שמוכן לקחת את הקוד הפתוח ולהמשיך את זה?

בכל מקרה אני ישמח מאד שתסביר לי תשובה לשאלתי ששאלתי אותך בפרטי, תודה רבה על הכל!!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • A מנותק
                        A מנותק
                        aiib
                        כתב נערך לאחרונה על ידי

אני בדיוק אמרתי למישהו שהוא יכול להזמין מערכת מולטימדיה על סמך חסימה עם MDM
                        האם זה אומר שכבר לא ניתן? יש חלופה ראויה? עדיין ניתן להשתמש בדרך כלשהיא?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • א אפרים ד

לגבי המסלולים מי שהתקין עד היום הכל פעיל.
                          אני מוחק מהגיטהוב את המסלולים
                          ומי שהיה לו המסלול הישן ישאר המסלול הישן בזיכרון פנימי של החסימה.

א מנותק
                          א מנותק
                          אליהו הלל
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אפרים-ד
                          אני לא מגזים אבל אין חסימה כללל שמתרבת לחסימה שלך אין יצור כזה כל שאר החסימות לא רלוונטיות
                          החסימה של טריפל יו מדי רשמית ומסובכת כאילו זה חברה בדיוק כמו שכתבת ואנשים רק מסתבכים עם זה אני חס וחלילה לא בא לזלזל באף חסימה

החסימה של אי בלוק לא כוללת מלא דברים שיש אלך חוץ מזה הקלות שאפשר להתקין אצלך את החסימה על מוטימדיה מוצלחת מאוד
                          אני בהתחלה נגעתי רק בקיידרואיד כי אני אוהב שזה יחסית מסודר ושאי אפשר לשנות דברים כל רגע אמנם אצלך קצת אפשר לשנות אבל יחסית זה שמור לעומת איי בלוק שהוא מדגיש שזה לא חסימה אלא ניהול מכשיר אז אמנם בהתחלה היייתי רק על קיידרואיד אבל באיזה שלב עברתי לראות את החסימה שלך והייתי מופתע לטובה זה היה מדהים ברמה שלא תאמן
                          אולי לפחות תשאיר את האפליקצייה שיהיה שייך להמשיך להתקין אותה רק אתה לא צריך להמשיך לפתח אותה איך שהיא היום היא פשוט נפלאה ומדהימה אולי שי כל מיני שיפוצים ששייך לעשות אבל גם ככה זה מעולה ונפלא ביותר
                          מה שלא יהיה אם החלטת שאתה לא מעוניין אנחנו איתך בכל מצב
                          ומודים לך על כל ההשקעה המיוחדת שעשית למען הכלל ישלם ה' שכרך בכפל כפליים הבאת הרבה טהרה לעם ישראל זה לא פשוט לנהל כזה דבר במיוחד שבכל רגע יש למישהו אחר שאלה כמה כבר אפשר להיות דרוכים לכל שאלה שמישהו שואל ולא מדובר בתקופה קצרה שאתה עונה במהירות נפלאה אלא בתקופה ארוכה מאוד מודה לך מאוד על הכל

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          1

שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.

נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.

בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗

הרשמה התחברות

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון
                          0
                          • חוקי הפורום
                          • פופולרי
                          • לא נפתר
                          • משתמשים
                          • חיפוש גוגל בפורום