המלצה | 0.5.2 "חסימה חינמית (mdm)" סינון חדש מבוסס על mdm = ניהול מכשיר + vpn = ניטור רשת
-
@אברהם-אבינו-1 אתה יודע מה המתג הזה עושה??
-
-
@אברהם-אבינו-1
זה ממש לא שיתוף רשת!
אם אני לא טועה זה אומר שאם אתה מחבר סטיק אז המולטימדיה תקבל ממנו אינטרנט
אבל אני לא בטוח אז נחכה ל @מיישה או @eba@YOLEVI
זה שיתוף רשת דרך USB שממילא לא רלוונטי במערכת כיון שמערכת מולטימדיה מתפקדת כ-USB Host (מארח - כדי לקלוט דיסק און קי, מצלמות דרך, דונגלים וכו') ולא כ-USB Device (התקן נלווה שמשתעבד למכשיר אחר), במקרים נדירים צמת ה4 פינים (לא ה6 פינים) יכולה לשמש כחיבור OTG, ואז לכאורה זה כן יעבוד. -
@1020 אני יודע שאין אפשרות לעדכן... אבל הייתי חייב לשנות חתימה מתישהו כי החתימה הקודמת לא מספיק מאובטח (קצת התגלה...)
-
-
אני לא יודע אם זה באג רק במכשירים הסיניים
אבל ה-VPN לא עולה ונכפה עד שנכנסים לאפליקציה בפועלאני יודע למשל שלא מתייאש בחסימה שלו קיידרואיד הגדיר כפיה על המכשיר להפעיל את האפליקציה בפרונט בהפעלה מחדש.
יש מצב שתעשה את זה גם לפחות באופן אופציונלי?
נ.ב עד שהחסימה עולה בפרונט הרשת חסומה ולא פתוחה
-
אני לא יודע אם זה באג רק במכשירים הסיניים
אבל ה-VPN לא עולה ונכפה עד שנכנסים לאפליקציה בפועלאני יודע למשל שלא מתייאש בחסימה שלו קיידרואיד הגדיר כפיה על המכשיר להפעיל את האפליקציה בפרונט בהפעלה מחדש.
יש מצב שתעשה את זה גם לפחות באופן אופציונלי?
נ.ב עד שהחסימה עולה בפרונט הרשת חסומה ולא פתוחה
@חכם-בלילה-1 כפייה גם קיים בחסימה שלי.
הסינים כנראה גם יחסמו את זה בקיידרואיד...
אבל לדוגמא במולטימדיה אפשרי להפעיל נגישות ואז זה מופעל אוטומטית מחדש. -
@חכם-בלילה-1 כפייה גם קיים בחסימה שלי.
הסינים כנראה גם יחסמו את זה בקיידרואיד...
אבל לדוגמא במולטימדיה אפשרי להפעיל נגישות ואז זה מופעל אוטומטית מחדש.לא מדוייק.
רק מופיע בהודעות: החיבור ל-VPN שפועל כל הזמן לא פעיל
ואז צריך לפתוח את האפליקציה בפרונט וזה עולהלא מתייאש כאמור מחייב את המכשיר להעלות את האפליקציה בפרונט
ואז זה מסתדר גם במכשירים סיניים (בדקתי מנסיון)זה לא הכי נוח בעולם, ולכן אולי כדאי לעשות את זה אופציונלי.
-
לא מדוייק.
רק מופיע בהודעות: החיבור ל-VPN שפועל כל הזמן לא פעיל
ואז צריך לפתוח את האפליקציה בפרונט וזה עולהלא מתייאש כאמור מחייב את המכשיר להעלות את האפליקציה בפרונט
ואז זה מסתדר גם במכשירים סיניים (בדקתי מנסיון)זה לא הכי נוח בעולם, ולכן אולי כדאי לעשות את זה אופציונלי.
@חכם-בלילה-1 לא כל המכשירים הסיניים שווים...
אם בהפעלה מחדש כתוב לך חסימת mdm מופעל - אפשר אולי לסדר את זה. -
@חכם-בלילה-1 לא כל המכשירים הסיניים שווים...
אם בהפעלה מחדש כתוב לך חסימת mdm מופעל - אפשר אולי לסדר את זה.אם בהפעלה מחדש כתוב לך חסימת mdm מופעל - אפשר אולי לסדר את זה.
אכן כתוב לי
אגב אם כבר אנחנו מדברים זה שעולה ההודעות טוסט על ה-VPN ברקע
לדעתי זה ממש מיותר וטכני ובאנגלית, יש אפשרות לבטל את זה?ואשמח גם אם תתן מבט על זה
https://mitmachim.top/post/1196899

-
אם בהפעלה מחדש כתוב לך חסימת mdm מופעל - אפשר אולי לסדר את זה.
אכן כתוב לי
אגב אם כבר אנחנו מדברים זה שעולה ההודעות טוסט על ה-VPN ברקע
לדעתי זה ממש מיותר וטכני ובאנגלית, יש אפשרות לבטל את זה?ואשמח גם אם תתן מבט על זה
https://mitmachim.top/post/1196899

@חכם-בלילה-1 איזה מכשיר זה?
אולי שיחקת בהגדרות בתוך הניטור רשת?
איזה טוסט אתה מתכוון?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות