המלצה | 0.4.8 "חסימת mdm" סינון חדש מבוסס על mdm = ניהול מכשיר + vpn = ניטור רשת
-
@אפרים-ד אני יכול רק דרייב כי אין לי דפדפן
סינון/חסימה@עם-ישראל-חיי כנס לאפליקציה של החסימה, כנס להגדרות, רד למטה, יש לךעדכון אפליקצייתMDM
-
@אפרים-ד אחלה חסימה הבאת ותודה לך.
לא הצלחתי להבין איך אני עושה ווטסאפ שחסום לערוצים.. אני שם על מסלול "ווטסאפ" ואז מה לעשות? כתבת משהו נגישות.. -
@אפרים-ד
נשמח אם תוכל לפרט מה התחדש מאז 0.4.6, שנדע אם יש מה לעדכן...
וכמובן יישר כח על החסימה הנפלאה הזו!! -
@TOP-2 צריך להביא עוד הרשאה בהפעלת ה mdm לצורך הנגישות.
תפרט איך הפעלת את הmdm נוכל לנווט אותך לסוג הפעלה שלך... -
@TOP-2 אם אתה רואה נוסף שם עוד כמה שורות... אתה צריך להשתמש עם שורה 3.
שורה 3 - להוספת ההרשאה הנצרכת להפעלת הנגישות אוטומטית לוואטסאפ.
שורה 5 - בדיקה האם ההרשאה נוספה בהצלחה.
נ.ב. אחרי שההרשאה קיימת אם הנגישות עדיין לא פעילה צריך או להפעיל את הנגישות ידנית או להפעיל את המכשיר מחדש. -
@1020 כמה דברים קטנים כמו מחיקת מיוזיק ווליום מהחנות סוויטש לפני הפעלה שלא יחליף לירוק ויעצור את האפליקציה לרגע (עשוי למי שמתקין הרבה...)
גיבוי ושחזור + מרחוק ( גם למי שמתקין הרבה בעיקר...) -
@TOP-2 אם אתה רואה נוסף שם עוד כמה שורות... אתה צריך להשתמש עם שורה 3.
שורה 3 - להוספת ההרשאה הנצרכת להפעלת הנגישות אוטומטית לוואטסאפ.
שורה 5 - בדיקה האם ההרשאה נוספה בהצלחה.
נ.ב. אחרי שההרשאה קיימת אם הנגישות עדיין לא פעילה צריך או להפעיל את הנגישות ידנית או להפעיל את המכשיר מחדש.@אפרים-ד הוספתי הרשאה לנגישות.
עכשיו מה שקורה בעצם, כשאני נכנס ללשונית עדכונים בווטסאפ ויורד עד למטה איפה שמתחיל הערוצים, זה זורק אותי מהאפליקציה (אני לא יודע אם זה מה שצריך לקרות, אבל זה לא בעיה מבחינתי) הבעיה היא שזה זורק אותי החוצה אם אני נכנס לצאט שיש שם הודעה שהועברה מערוץ ווטסאפ, בלי שאני לוחץ על הקישור או ההודעה.. -
@אפרים-ד הוספתי הרשאה לנגישות.
עכשיו מה שקורה בעצם, כשאני נכנס ללשונית עדכונים בווטסאפ ויורד עד למטה איפה שמתחיל הערוצים, זה זורק אותי מהאפליקציה (אני לא יודע אם זה מה שצריך לקרות, אבל זה לא בעיה מבחינתי) הבעיה היא שזה זורק אותי החוצה אם אני נכנס לצאט שיש שם הודעה שהועברה מערוץ ווטסאפ, בלי שאני לוחץ על הקישור או ההודעה.. -
T TOP 2 התייחס לנושא זה