המלצה | 0.4.4 "חסימת mdm" סינון חדש מבוסס על mdm = ניהול מכשיר + vpn = ניטור רשת
-
@over תכתוב איפה הסתבכת
@יוסי-מחשבים לא משהו ספציפי, בכללי לא כזה הבנתי איך מתקינים.. המכשיר הקודם עשיתי השבתה המולטימדיה וזה פשוט עבד, פה לא.. ולא כזה הבנתי את שאר הדרכים להתקין..
-
@יוסי-מחשבים לא משהו ספציפי, בכללי לא כזה הבנתי איך מתקינים.. המכשיר הקודם עשיתי השבתה המולטימדיה וזה פשוט עבד, פה לא.. ולא כזה הבנתי את שאר הדרכים להתקין..
@over תחבר את המכשיר למחשב
תפעיל איתור באגים במצב מפתח
תסתכל על האפשרות הראשונה לחיבור (יש שם בספויילר קובץ BAT) -
@over תחבר את המכשיר למחשב
תפעיל איתור באגים במצב מפתח
תסתכל על האפשרות הראשונה לחיבור (יש שם בספויילר קובץ BAT)@יוסי-מחשבים
לא עבדjava.lang.IllegalStateException: Not allowed to set the device owner because there are already some accounts on the device. e2 java.lang.IllegalStateException: Not allowed to set the device owner because there are already some accounts on the device. e end Press any key to continue . . . -
@יוסי-מחשבים
לא עבדjava.lang.IllegalStateException: Not allowed to set the device owner because there are already some accounts on the device. e2 java.lang.IllegalStateException: Not allowed to set the device owner because there are already some accounts on the device. e end Press any key to continue . . . -
@אפרים-ד קודם כל תודה ענקית.
אני כבר תקופה נהנה מהפיתוח שלך...שאלה לי אליך בבקשה.
רציתי לעדכן את החסימה להכי מעודכן ע"י התקנת קובץ APK,
בתיקיית ההורדות היה לי גם את ה-APK הישן (ההוא עם הזכוכית מגדלת בצבע סגול),
ובטעות התקנתי את הישן במקום החדש, מה שקרה שכרגע אני לא יכול לפתוח את אפליקציית החסימה,זה נפתח ונסגר מיד,
ולהתקין גרסה מתקדמת יותר בחזרה, לא הולך לי,
כתוב "מתקין...." ואח"כ "האפליקצייה לא הותקנה"יש מה לעשות? אני גם לא יכול להסיר את החסימה ושום כלום,
כי המערכת חסומה והגרסה הישנה קורסת בהפעלה....נ.ב. לא חסמתי כלום חוץ מבחירת מסלול "מולטימדיה", ואת החנות וגוגל.
עריכה:
חסמתי גם את הגדרות הרכב.יישר כח!!
-
ובטעות התקנתי את הישן במקום החדש, מה שקרה שכרגע אני לא יכול לפתוח את אפליקציית החסימה,זה נפתח ונסגר מיד,
כתוב "מתקין...." ואח"כ "האפליקצייה לא הותקנה"יש מה לעשות? אני גם לא יכול להסיר את החסימה ושום כלום,
כי המערכת חסומה והגרסה הישנה קורסת בהפעלה....נ.ב. לא חסמתי כלום חוץ מבחירת מסלול "מולטימדיה", ואת החנות וגוגל.
עריכה:
@תודה-לבורא-עולם תנסה להתקין אייבלוק, לקבל בעלות, ואז יתכן שדרך שם תוכל לשחרר את החסימה של אפרים
-
עריכה:
@תודה-לבורא-עולם לא נראה לי שיש לך מה לעשות... רק להתקין מחדש גירסה עדכנית (תנסה לעדכן אולי את הגירסה ל 0.3.7... או לאפס את המכשיר)
-
@תודה-לבורא-עולם לא נראה לי שיש לך מה לעשות... רק להתקין מחדש גירסה עדכנית (תנסה לעדכן אולי את הגירסה ל 0.3.7... או לאפס את המכשיר)
@אפרים-ד הקטע של לעדכן גרסה עדכנית נכשלת, הוא לא מצליח להתקין,
כנ"ל כותב לי האפליקצייה לא הותקנה. -
@אפרים-ד הקטע של לעדכן גרסה עדכנית נכשלת, הוא לא מצליח להתקין,
כנ"ל כותב לי האפליקצייה לא הותקנה.@תודה-לבורא-עולם יש רוט?