המלצה | 0.4.38 "חסימת mdm" סינון חדש מבוסס על mdm = ניהול מכשיר + vpn = ניטור רשת
-
@אפרים-ד
לא כל כך הבנתי... התקנתי על המכשיר וזה עובד.
אבל אין לי אפשרות לסינון תוכן אלא רק לחסום את הדפדפנים, חלק מהאפליקציות חסומות וחלק לא, לדוגמא לא חסום יוטיוב.זה מערכת סינון או משהו אחר?
אשמח להסבר, אפשר גם במייל yahakov.u@gmail.com
@yaakov3436 יש vpn שזה מסנן לפי אתרים (דומיינים יותר נכון)
-
@yaakov3436 יש vpn שזה מסנן לפי אתרים (דומיינים יותר נכון)
@אפרים-ד הוא מסנן לפי רשימה לבנה או רשימה שחורה
זה מקומי על המכשיר או שזה כתובת vpn?
תוכל להסביר איך זה עובד איך זה מסנן אתרים
תודה רבה. -
ה הישבשר המלומד התייחס לנושא זה
-
@אפרים-ד הוא מסנן לפי רשימה לבנה או רשימה שחורה
זה מקומי על המכשיר או שזה כתובת vpn?
תוכל להסביר איך זה עובד איך זה מסנן אתרים
תודה רבה.@דוד-המלך-3 יש הרבה מאוד אפשרויות תכנסו לניהול ניטור רשת יש שם למטה את ההוראות לניהול
-
@אפרים-ד כשאני מגדיר סימון מים הוא חוסם לי ללחוץ על מה שיש מתחת לסימון מים,
יש אופציה לסדר את זה ? -
@איש-מקסים כתב בהמלצה | 0.4.38 "חסימת mdm" סינון חדש מבוסס על mdm = ניהול מכשיר + vpn = ניטור רשת:
אשמח לתשובה מידע/ניסיון
שאלת לפני יומיים ולא ענו לך.
כנראה שאין למישהו ניסיון עם זה.
עקרונית אמור לעבוד. -
@איש-מקסים מישהו שלח לי פעם דומיינים לזה אבל אני בעצמי לא בדקתי..
אבל כל פעם אפשר להוסיף לבד כאפליקציה. אבל כמובן עדיף להוסיף רק את הדומיינים שצריך כדי שלא יהיה פרסומות וכדומה. (- ברשימות לבנות בניטור רשת) -
@איש-מקסים מישהו שלח לי פעם דומיינים לזה אבל אני בעצמי לא בדקתי..
אבל כל פעם אפשר להוסיף לבד כאפליקציה. אבל כמובן עדיף להוסיף רק את הדומיינים שצריך כדי שלא יהיה פרסומות וכדומה. (- ברשימות לבנות בניטור רשת)@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.4.38 "חסימת mdm" סינון חדש מבוסס על mdm = ניהול מכשיר + vpn = ניטור רשת:
אבל כמובן עדיף להוסיף רק את הדומיינים שצריך כדי שלא יהיה פרסומות וכדומה
אין שם שום פרסומות, ובאופן כללי זו אפליקציה כבדה ומטופשת מאוד.
כל מי שקונה דרימי חושב שהוא חייב אותה, אבל אחרי שמשנים את השפה לעברית אפשר להעיף אותה. [וגם את העברית הזו משתיקים אחרי כמה ימים של חפירות קוליות.].
-
@K.O.G אם מופעל רשימות לבנות צריך להוסיף לרשימה הלבנה שנמצא בתוך הרשימות הלבנות!
(לא רק בחומת אש...)
ואם מופעל מצב רשימה לבנה בחומת אש צריך גם להוסיף לרשימה הלבנה בחומת אש.אני רואה עכשיו שבמצב רשימה לבנה בחומת האש זה לא מתעדכן מייד ולכן צריך אחרי ההוספה לעשות הפעלה מחדש של ה vpn!(או של המכשיר...)
(נבדק על הדפדפן המוגן של מישהו 12) -
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.4.38 "חסימת mdm" סינון חדש מבוסס על mdm = ניהול מכשיר + vpn = ניטור רשת:
אבל כמובן עדיף להוסיף רק את הדומיינים שצריך כדי שלא יהיה פרסומות וכדומה
אין שם שום פרסומות, ובאופן כללי זו אפליקציה כבדה ומטופשת מאוד.
כל מי שקונה דרימי חושב שהוא חייב אותה, אבל אחרי שמשנים את השפה לעברית אפשר להעיף אותה. [וגם את העברית הזו משתיקים אחרי כמה ימים של חפירות קוליות.].