המלצה | 0.3.4 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה)
-
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.4 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@משהקפלן אפשר להפעיל את ה mdm מהאפליקציה שלי וגם ב ts18
הכנסתי שם ad(לכן לא צריך hackendebug..) והכנסתי את הפקודות מהמדריך שם (restart.ctl...)שום דבר לא עבד לי, עד שהעתקתי את כל הפקודה הארוכה ששמת במסך הראשון למעלה, הדבקתי באמולטור מסוף, הרצתי, ו...מצב פעיל!
-
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.4 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@משהקפלן איזה גירסה?
האחרונה, היום הורדתי אותה
-
@משהקפלן פתחת מצב מפתחים ואז adb?
אחרי זה נכנסת ל adb pair connect עם ויפי והפעלת שם את חיבור למולטימדיה? -
@אפרים-ד לא. יש אמולטור מסוף APK שמסתובבת כאן במדריכים של קיידרואיד ואיי בלוק. פתחתי אותה, עשיתי את 2 הפקודות שמובאות במדריכים,
אח"כ הדבקתי לשם את הפקודה הארוכה שלך, ונהיה פעיל -
@משהקפלן למה? הסתבכת סתם...
לא הצלחתי בלי זה, לחצתי על חיבור למולטימדיה, וכתב שם איזה שגיאה.
עשיתי לפי המדריך הזה
https://rechavimzelaze.ovh/topic/5538/מדריך-התקנת-קיידרואיד-במולטימדיה-בקלות-וללא-מחשב
ובפקודה השלישית שמתי את שלך -
@משהקפלן למה? הסתבכת סתם...
לא הצלחתי בלי זה, לחצתי על חיבור למולטימדיה, וכתב שם איזה שגיאה.
עשיתי לפי המדריך הזה
https://rechavimzelaze.ovh/topic/5538/מדריך-התקנת-קיידרואיד-במולטימדיה-בקלות-וללא-מחשב
ובפקודה השלישית שמתי את שלך -
@משהקפלן אני ניסיתי במולטימדיה ובפעם השני זה הלך... נכון שלפעמים יש שגיאה אבל נראה לי יותר קל מלהתקיו עוד כמה אפליקציות
-
@משהקפלן אני ניסיתי במולטימדיה ובפעם השני זה הלך...
הייתי קורא לך לנסות, ניסיתי למעלה מ20 פעמים בכל הצורות
-
@משהקפלן אחרי שפתחת adb..?
כן
-
@משהקפלן תוכל לשלוח כאן את השגיאה?
מורכב לי, אני לא יודע לצלם מסך ברכב
בכל מקרה, כעת זה כבר פעיל, ואין את האופציה -
@משהקפלן תעתיק טקסט שגיאה תלחץ על הטקסט תסיר ואחרי זה מקסימום תחזיר עם האפליקציה האחרת...
כשיהיה לי סבלנות....כעת כבר מאוחר, עבדתי הרבה זמן גם להגדיר מה אני רוצה חסום ומה לא
-
@משהקפלן זמן התקנה תאריך הזדהות עם סיסמה
בגירסה השלישית של 0.3.3 השתנה הכללי vpn לרשימה הלבנה שמי שמשתמש עם vpn חייב לעדכן לגירסא האחרונה -
מישהו פה ניסה את הסינון על מולטימדיה?
יש לי כמה שאלות האם המסלול של המולטידיה הוא מוגדר מראש? ואם כן מה יש בו?