המלצה | 0.3.4 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה)
-
@אפרים-ד הפעלתי VPN אבל הכל כולל הכל נחסם לי, ניסיתי להפעיל רשימה לבנה אבל הוא כותב לא נמצאה אפליקציה לביצוע הפעולה,
מה אני מפספס? -
-
@משהקפלן אם יש לך אפשרות הפעלת ניפוי באגים אלחוטי במערכת שלך (או בקיצור, הפעלת אפשרויות מפתחים) אתה יכול להשתמש במדריך שלי שפרסמתי.
@שאול-208 כתב בהמלצה | 0.3.3 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@משהקפלן אם יש לך אפשרות הפעלת ניפוי באגים אלחוטי במערכת שלך (או בקיצור, הפעלת אפשרויות מפתחים) אתה יכול להשתמש במדריך שלי שפרסמתי.
קישור?
יש לי TS18S אין בתפריט ניפוי אלחוטי, אבל הוא נפתח לי ע"י האפליקציה של ניפוי באגים שמסתובבת כאן
מה הפקודה של החסימה עבור האפליקציה הזו
hackendebug.apk
??? -
@שאול-208 כתב בהמלצה | 0.3.3 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
קישור?
יש לי TS18S אין בתפריט ניפוי אלחוטי, אבל הוא נפתח לי ע"י האפליקציה של ניפוי באגים שמסתובבת כאן
hackendebug.apk
??? -
קישור?
hackendebug.apk
??? -
@אפרים-ד
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.3 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):יש vpn עם גישה רק לאתרים שאני פתחתי גם אפליקציית מפות גוגל בלי תמונות
יש כזו אפליקציה של גוגל מאפס בלי תמונות ?
-
@שאול-208 תודה
בפועל אין צורך בMDM בניפוי אלחוטי. הצלחתי ע"י העתקת הפקודה שמופיעה שם, והדבקתי אותה באמולטור מסוף שהיה מותקן במערכת. -
@משהקפלן אפשר להפעיל את ה mdm מהאפליקציה שלי וגם ב ts18
הכנסתי שם ad(לכן לא צריך hackendebug..) והכנסתי את הפקודות מהמדריך שם (restart.ctl...)@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.4 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
הכנסתי שם ad(לכן לא צריך hackendebug..) והכנסתי את הפקודות מהמדריך שם (restart.ctl...)שום דבר לא עבד לי, עד שהעתקתי את כל הפקודה הארוכה ששמת במסך הראשון למעלה, הדבקתי באמולטור מסוף, הרצתי, ו...מצב פעיל!
-
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.4 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
הכנסתי שם ad(לכן לא צריך hackendebug..) והכנסתי את הפקודות מהמדריך שם (restart.ctl...)שום דבר לא עבד לי, עד שהעתקתי את כל הפקודה הארוכה ששמת במסך הראשון למעלה, הדבקתי באמולטור מסוף, הרצתי, ו...מצב פעיל!
-
@אפרים-ד כתב בהמלצה | 0.3.4 "חסימת mdm" סינון חדש על בסיס רשימה לבנה של אתרים (בדיקה):
@משהקפלן איזה גירסה?
האחרונה, היום הורדתי אותה
-
@משהקפלן פתחת מצב מפתחים ואז adb?
אחרי זה נכנסת ל adb pair connect עם ויפי והפעלת שם את חיבור למולטימדיה? -
@אפרים-ד לא. יש אמולטור מסוף APK שמסתובבת כאן במדריכים של קיידרואיד ואיי בלוק. פתחתי אותה, עשיתי את 2 הפקודות שמובאות במדריכים,
אח"כ הדבקתי לשם את הפקודה הארוכה שלך, ונהיה פעיל -
@משהקפלן למה? הסתבכת סתם...
לא הצלחתי בלי זה, לחצתי על חיבור למולטימדיה, וכתב שם איזה שגיאה.
עשיתי לפי המדריך הזה
https://rechavimzelaze.ovh/topic/5538/מדריך-התקנת-קיידרואיד-במולטימדיה-בקלות-וללא-מחשב
ובפקודה השלישית שמתי את שלך